Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Koukám, že tady máte dobré zkušenosti z poštou - i já se ráda přidám do party /i když tedy bohužel../.. jednou jsem si nechala přesměrovat poštu k rodičům, páč jsem čekala důležitá uřední věci - na poště jsem za to zaplatila 100Kč.. a víte jak to dopadlo? Samozřejmě mi nic nepřeposlali a když jsem jim poslala reklamaci za co že si to platím.. tak jejich odpověď byla: pokud jste s našimi službami byla spokojena, můžete si zaplatit další měsíc.... no můžu vám říct, že jsem padala pod stůl.... Ale neměla jsem sílu už na to reagovat.. Doufejme, že se to jednou zlepší🙂
@haniula máš tak nádhernou holčičku!! Moc a moc Ti gratuluji!!! Koukejte si teď hezky užívat a také relaxovat!! S takovou princezničkou!!!
Chci se jen zeptat - pls do porodnice potřebovala jsi i hygienu pro Markétku? Nebo tam byla nějaká erární? Já jsem si vytiskla co mám mít do své nemocnice a nic se tam takového nepíše, ale třeba je to samozřejmost.. Už teď mi přijde, že moje taška má asi 50kg:o)..
@vikaki hlavně to chce klídek - nestresuj se!!! Miminko potřebuje klidnou maminku🙂... Heleď já vůbec nějak nechápu ten váš systém v Řecku - myslím těch nemocnic - docela mě šokuje, že by na Tebe měl být "naštvaný" nějaký doktor, že budeš rodit jinde... z toho co píšeš mám pocit, že jim jde snad jen o prachy... Já jsem z Chomutova a tak si říkám, že když mě to potká třeba v Praze, tak tam prostě porodím a co...
A na manžela se nezlob, prostě chlap🙂 - oni to někdy prostě nedomyslí co to může pak znamenat🙂)
Držím palce, aby Ti to dobře dopadlo a hlavně KLIDEK, jasný!!!!
@skubanekka byla tam erár kosmetika od Johnsona, ale já si brala svoji a koupala jsem svojí... do porodnice jsem jela s taškou, s k terou naši jezdí na týden a sbalí se do ni oba.... 😀 😀
@skubanekka Moji známou takhle v Praze poslali dvakrát pryč, chytlo ji to tam, když byla u rodičů a v první porodnici jí řekli, že mají plno, v druhé jí řekli, že by ji vzali, ale ještě má dost času, tak ať jede tam, kde je zaregistrovaná. Takže jela přes celou Prahu. Nakonec to stihli, ale dovedeš si to představit?
@renatka100 počuj a to si bola na antolskej?? lebo mi sme mali v pohide prednášku, asi hodku....
@skubanekka dakujem za povzbudenie....na to som sa este pohadala so svokrou,lebo ta mi povedala,ze naco chodim k doktorovi kazdy mesiac a ze naco mam chodit vobec na kontroly do nemocnice......atd...ze sak za ,mesiac uz porodim,tak uz mam ist rovno len na porod .......proste ta si mysli ze mame rok 1965...asi.......a co sa tyka ostatneho,mas pravdu,vsetko je o peniazoch....ale ver mi,ze to pride aj k vam,pomalsie ale iste......Cim dalej je to s uplatkami a poplatkami a sluzbami horsie,ked si nezaplatis,nic dobreho necakaj.....Grecko je chudobna krajina,zadlzena,tak preto to tu tak funguje...kazdy sa snazi sa nejak zabezpecit,aj ked to nie je lojalne
@janettan tiez mam predtym respekt 🙂 take drobulinke nieco...ale nastastie tatko je uz zauceny a posledne dni sa mi vyhraza ze ma ku kupaniu nepusti 😀 😀 😀 takze skor si myslim ze po mojom zauceni bude o malinku bitka 😀
@haniula a kazda mama je profik pre svoje dietatko 🙂 🙂 🙂 a este raz, je krasna...uz sa tesim na tu svoju malinku...
@janettan presne zasluzia...ten moj pomahal svojej sestre s dcerkou, ona slobodna mamka tak preto...a tusim sa viac tesi na malu ako ja, teda ak sa to este da 😀 najviac som sa smiala ked mi kafral do vyberu kozmetiky pre malu, oblecenia a tak...hento nekupuj, zbytocne drahe, to je lepsie atd... 😀
@annmarie
@vikaki môj manžel ma tiež dokáže niekedy prekvapiť a ja si ho za to vážim 🙂 v nedeľu ožehlil 40 plienok a ešte nejaké malinké vecičky a v pondelok, keď sme boli v našej pôrodnici na monitore a jeden pár si niesol domov bábo v autosedačke a on sa ma pýtal, že ako my tu našu malú oblečieme, keď pôjdeme z nemocnice, aby jej nebolo zima a začal mi menovať vecičky, ktoré by jej obliekol on a deku, ktorou ju prikyrejeme .... včera som mu ukazovala hanuiline fotky a pred chvíľou sa ma spýtal, či veľmi chcem, aby bol pri pôrode, ale ja to nechávam na jeho rozhodnutí ... my teraz potrebujeme takéto prejavy, keď sme také rozcitlivené, všetko nás poteší, ale aj rozplače....
dievčatá, prosím ak máte niektorá skúsenosť s Mudr.Jozefom Oravcom z Antolskej, prosím napíšte mi.chcem si ho zazmluvniť.ďakujem pekne Andy
tak sa hlásime že sme prišli na svet pôvodný termín 14.1. narodila som sa 10.12. o 10.45 merala som 45 cm a vážila som 2430g volám sa Laura
@neliq to mam len taky vnutorny pocit. Vobec sa necitim, ze by sa to uz malo skoncit, citim sa vyborne, v podstate ma nijak brusko enobmedzuje, este by som stale bola schopna vyslapat na nejaky ten kopec ... 😀 A zrazu koniec? To by ma zaskocilo. Ak je Hanicka aspon trochu po mne, tak pride po termine a bude to naramne spokojne babo 😀 😅 A cipok je stale zatvoreny, hlavicka este nezostupila, ... takze na prvorodicku mam urcite este take 2 tyzdne casu 🙂 Teoreticky .... vynimky potvrdzuju pravidlo 😀
@martuska75 inak fakt, narodili sa januarove deti a my co cakame decembrove tak nic... 😉

@vikaki aj mne sa zda ze mam krk nejaky viac ahlieneny, ja som myslela ze to je tym ze stale bojujem s nejakou chorobou ale asi je to tym tehotenstvom, dobre vediet ze to nemam sama.
Dnes mam aj ja dost bojovu naladu, sla som do nemocnice na prednasku o epiduralke, cela prednaska trvala tak 10 minut a jej hlavny vyznam bol co najrychlejsie nam zaplatte a ziadne vedlajesie ucinky nema a keby aj mala, tak oni za to nemozu. Uplne uzasny pristup. Ja ju vsak aj tak nechcem, dufam ze to zvladnem aj bez nej 😀