Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sova33 😀 No můj mi pořád tvrdí, že je ještě brzo, že stejně ví, že budu přenášet 🙂 Nevím, kde na to přišel, když mi hrozí od 30.tt předčasný porod 🙂 Ale teď mi psal zrovna šefik z práce, že mě zve zítra na vánoční večírek, tak jsem úplně nadšená a ráda, že uvidím holky a pokecám, takže zítra to být ještě nemůže 😀
@ellahop stoj si za svojim, inak budes trpiet. ak by sa vyrobil nejaky skandal, asi si to tiez odnesies, ale aspon budes mat dobry pocit z toho co si si vybojovala.
@skubanekka ja zavinovacku neberiem. v porodnici maju a cestou domou do autosedacky netreba.
@skubanekka ja si zavinovacku beriem....ale u nas je to inak,nemame erarne.....ale ja som hu rozhodne potrebovala
@ellahop zabudla som podotknut,ze som 2 roky byvala aj u svokrovcov a bol to horor=vies oni su ti greci velmi temperamentni a maju inu kulturu 😒 to boli same kriky a hadky=ako nie v zlom=sak ako taliani,furt po sebe ziapu a potom tvrdia ze to sa len rozpravali 😀 No trvalo mi kym som si na to zvykla,aj som sa naplakala,ale to je samozreme ine ako na slovensku,kde maju vsetci rovnaku krv......ale aj tak ti poviem,ze som bola najstastnejsi clovek na zemi,ked sme sa konecne od nich odstahovali.......... 😀 Tusim som tyzden oslavovala a sa mi zda,ze som si aj za poharik dala od stastia
@ellahop ahoj, přidávám svou zkušenost s bydlením s tchýní. Byla to pro nás nejjednodušší varianta - tchán s tchýní mají domek, který jsme uvnitř přestavěli na dvougenerační, tudíž jsme do toho dali asi 300 tisíc, což by na pořízení bytu nestačilo. Takže tchán s tchýní bydlí v přízemí a my v patře, máme společný vchod, ale nad schodištěm máme svůj byt oddělený dveřmi. Jenže abych byla upřímná, když slyším ze schodiště tchýnino pokašlávání oznamující její příchod, znervózním. Ona sem prostě chodí, kdy to uzná za nezbytné, což je ale na můj vkus dost často (cca. 4x denně), vždycky si nějaký důvod najde. Když jsem kvůli tomu nevrlá, tak mi manžel řekne, že jsem moc přecitlivělá a že bych se k jeho rodičům měla chovat líp... Takže 90% hádek mezi námi dvěma je způsobeno tím, že vyletím kvůli nedostatku soukromí...což je smutný... A nejvíc mě dokáže vytočit, když mi přijde návštěva a tchýně přijde kvůli nějaké věci, která se dá vyřešit kdykoli jindy... Společné bydlení považuju za největší chybu, kterou jsme s manželem udělali... 😒
dakujem vam za nazory. a je pravda, ze dva tyzdne pred terminom by som taketo veci riesit nemala. ale co uz ked sa naskytli.... uz som si koli tomu aj poplakala. a poviem tak... ona je dobra a sikovna zena da sa povedat ze jej vsetko ide,, len s tou dobrotou to uz tak prehana, ze ja sa v svojich 30tich rokoch citim ako nesvojpravna . takze si presadim svoje a byvat budem tam kde byvam... 🙂 . po dobrotky ci ............ 😉
@misha8 Připojuju se ke gratulacím a přeju hlavně zdravíčko 😵
Celkem mě ty předčasné porody straší... Celé těhu mám vodový výtok a teď už mi připadá, že to není ten výtok, ale plodovka 🙄 ale to určo neee, to jsou jen ty moje představy 😅
Já bych s tchyni bydlet nechtěla... ale naopak bydlíme s mými rodiči, přesně jak @vilca, každý máme jedno patro.. Naši jsou celé dny v práci, tak jsem tu sama, naši k nám chodí denně (já k ním taky), ale zatím to mi ani manžovi nevadí.. Uvidíme jak to bude vypadat až budou v důchodu 😀 😝 ale já mám zlaté rodiče, tak snad to tak zůstane 😉
@ellahop držím palce 😉 Moje kamarádka několik let s přítelem bydlela u jeho rodičů a měli mezi sebou pořád nějaké rozepře. S jeho maminkou se nesnesla. Pak opravili domek ve vedlejší vesnici, přestěhovali se a teď na svou tchýni nedá dopustit. Myslím, že společné bydlení s tchýní naruší vztahy a lepší je mít trošku odstup... 😉
@ellahop veru tak,dobre spravis...ak budes byvat sama......mne tu svokra tiez furt oxiduje,kolkokrat zichadza dolu a niekam ide,vzdy sa u nas zastavi a ide mi na nervy ze si ani stolicku pri odchode nezasunie.......nastastie moj manzel ju pozna a vie aka je,aj jemu ide na nervy 😀 =obcas ju od nas aj nastvany vysackuje za tie jej primitivne nazory co nam tu niekedy serviruje 😀
@monik1 já mám tu smůlu, že tchán i tchýně už jsou v důchodu, takže celé dny doma... Navíc tchýně i do cca.300 metrů vzdáleného obchodu jezdí autem a neudělá krok pěšky, takže je doma prakticky nepřetržitě... Tudíž má stoprocentní přehled o tom, co dělám, kde jsem, kdo je u mě apod... Když odcházím z domu, tak zrovna "náhodou" jde utírat prach v předsíni nebo jde dělat podobně v tu chvíli nutné věci a při té příležitosti se nezapomene zeptat "Kam vyrážíš v takové zimě?" nebo tak nějak...
Věřím tomu, že kdybychom bydleli u mých rodičů, tak jsem taky v pohodě. On je totiž rozdíl mezi námi a našimi drahými polovičkami v tom, že my jsme přece jen doma častěji a tak nějak si víc zakládáme na svém soukromí... 🙂
@vilca moja svokra nikdy nepracovala a jej oblubena cinnost je kavickovanie s kamoskami a ohovaranie 😀 Svokruska mi ma 120 kilov a tazi sa jej aj zit,je strasne neporiadna a upratovat sa asi nikdy ani nenauci..........zakazdym ked odomyka=ach,ach, ach ako som sa unavila=je cela zafucana ako stary medved a stale ma posiela na nakup,ze sa jej nechce lebo ju bolia tie jej chore nohy=skor tucne 😀 ........inak tie ju nebolia ked ma ist niekde na kavicku 😀

@haniula ono je dôležité, že to mliečko máš, je to najzdravšia výživa pre naše bábätka, veľa žien ho pri pôrode stratí, dúfam, že aj ja ho budem mať ... a časom maličká určite naberie dostatok síl, aby sa sama napapkala 🙂