Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dakujem babule, ste velmi zlate!!!! tie slova podpory a utechy su na nezalatenie!!!! urcite, ze som spokojnesia, ze viem o moznej komlikacii dopredu, len ten "sok" som musela chvilu predychavat... 🙂 🙂 🙂 manzel asi nebude moct byt pri nas, ale to sa nejak spravi.... proste neda sa vsetko ☹ ☹ ☹ ale urcite to zvladneme!!!! este raz VELKA VDAKA!!!
ahojte babenky, aj Vy mávate hnačky?..ja skoro celé tehotenstvo, a odkedy beriem na železo Tardyferon, je to už pomaly len hnačka čo mi produkuje črievko.. 😉 a vraj Tardyferon skôr zapeká..tak ja teda neviem.. 😒
@vikaki ja mám popraskané pery skoro od začiatku tehu a to som pred tým nikdy s tým problémy nemala, ale vraj pri chudokrvnosti zvyknú kútiky praskať a ja som chudokrvná skoro celé tehu. Mastím to všetkým možným, minula som už niekoľko balzamov na pery, ale kútiky mám stále. Najmä, keď chcem zjesť napr. jablko, skoro plačem, ako to bolí.
@neposedna určite je lepšie, keď to viete takto do predu a určite sa o malú dobre postarajú a ked budete potom doma, po čase si už ani nespomenieš, čo tomu predchádzalo. Držím palce 🙂
Dobré ráno 🙂
Holky, dneska jsem se ¨moc nevyspala... Evička je od pondělí nemocná, má rýmu a kašel. Od Dr. dostala nějaké kapky na kašel a do nosu, ale asi se jí to teprve teď nějak rozjíždí, protože v noci měla takový záchvaty kašle, že jsem myslela, že s ní budeme muset na pohotovost...Třeba 20 minut kašlala bez přestání, pak už z toho byla úplně vysílená... Manžel se odstěhoval do obýváku, protože brzy vstával do práce... Tak jsem si říkala, že nevím, jak to budu zvládat, když bude mimi na světě a Evička bude v noci vyžadovat taky pozornost... No nějak to budeme muset zvládnout... 😅
@luciemar taky ještě jednou moc gratuluju, ať už je ta žloutenka za vámi a jste doma 😉 těším se na foto 😉
No a s tím odtokem plodové vody po kapkách, to je teda drsné... Když má někdo vodový výtok celé těhu, vždy mi dělá test zda je to plodovka, nikdy nebyla... No, z toho jsem trochu vystrašná ☹ Kontrolu mám zas až 29.12.
Holky, prý jsou pak i nějaké homeopatika dobré na kojení, nemáte zkušenost? 😉
@lavazza včera boli naše deti asi nejako výnimočne aktívne ( teda ak sa u teba večer už nič viac neudialo) .... Keď som večerala, tak ma malá tak bolestivo kopkala, že som si nemohla nájsť vhodnú polohu sedenia pri stole a aj keď som si potom ľahla, tak mi stále tlačila na močový mechúr, musela som celý večer behať na WC
dobre rano baby! ani ja som sa moc nevyspala, teda najvacsi problem bolo zaspat, pretoze malinka mala vcera asi taktiez party v bruchu 😀 😀 😀 a potom ma zasa tlacila na mocovy tak som behala celu noc hore dolu...uz som aj rozmyslala ze si usteliem na zachode 😀
Ahojte, ako je to s klesanim bruska pred porodom??? Ja nemam pocit ze by mi nejako kleslo, je to vzdy pravidlo ze brusko pred porodom klesne???
@stanulka551 Ty si uz druhorodicka, tebe moze klesnut hocikedy - hoci aj hodinu pred porodom 😉 U prvorodiciek cca 2-4 tyzdne vopred zvycajne, ale vynimky potvrdzuju pravidlo 😀
@stanulka551 ja som sa presne na toto pýtala včera mojej doktorky tak mi povedala že to nemusí klesnúť a u druhorodičiek ani nezvykne,vraj je to iné ako pri prvom presne ako napísala alboa. 😀 😀
@stanulka551 vcera mi manzelpovedal, ze mi uz kleslo brusko, cakame prve babo, ze ho uz nemam taku loptu, ako som ho mala predtym, som si ho nosila ako medicimbal, ale ze uz mam take vajko pretiahnute nadol 🙂 🙂 🙂 tak neviem a to dnes zaciname 37 tyzden,takze uvidime 🙂 🙂 🙂
@monik1 skus si do google: homeo ricinus communi 5ch , mne naslo napr. http://www.zdravie.sk/sz/510/t886734/p1/homeopa...
alebo ja som este pozerala aj na kapsuly MORE MILK PLUS na http://sk.motherlove.eu/?q=node/14
🙂
@kamusek dik za radu,tiez uz som o tom pocula...dnes som skusila hennu =doniesla mi ju kamoska z bulharska...je to nieco ako slovenska bezfarebna henna na vlasy,ale v bulharsku to pouzivaju aj na masky na tvar atd.......obcas si s tym natrem aj brusko=nadherne vyhladzuje....dnes som si dala aj na tvar a pery=som makkucka jak mimco......uvidim,co to spravi s tymi kutikmi.....tu homeopatika dostat len v special lekarni a tak uz pockam ked porodim,hadam sa to zlepsi

Ty jo holky, malej nějak vyvádí, snad se nic neděje.Je nějak moc aktivní v tom břiše.