Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca evicke zelam skore uzdravenie...mne nastastie pia cely rok chorobam odolava=velmi malo byva chora.....minuly rok som ju dala zaockovat a mame pokoj.Ja som sa tiez nevyspala,bolelo ma nejak vcera podbrusko a nohy......rano som mala dilemu,ci zobudit piu do skoly,lebo ludia vraveli ze bude skola asi zas zavreta,ale nikto nevedel presne....No kukla som z okna a sneh sa ciastocne roztopil.....ale manzel hovoril,ze skola nebude,lebo ze je zas nejaky strajk,tak som bola nervozna ,nevedela som co robit....Nakoniec si manzel zobral aj auto do prace,takze som zostala aj bez auta,co ma tiez trapilo.....po ceste mi volal,ze v skole je zas svetlo zhasnute a nikde nikoho,tak reku fakt bude zas zavreta.......ale po case vidim jednu zienku ako vezie deti do skoly a aj gymnazium bolo zive.....no hruza,to uz ma fakt vytocilo,tak som zavolala kamoske a ona vraj ze skola nakoniec bude.....Tak som rychlo poobliekala piu a isla s nou do skoly peso....a fakt nakoniec skolu otvorili,aj ked neskor.....tak mi teda povedzte,ze kde to zijem? na marse? No akoby to nestacilo,dotrepala sa ku mne svokra,ze naco som piu zaniesla do skoly,ze sak by sa nic nestalo,keby jeden den nesla.......No to je ten grecky system=ani potvrdenie od lekara deti nepotrebuju ked su chore a meskaju zo skoly........Strasne ma to rozculuje,fakt aj keby im na riti horelo,asi by neutekali,taki flegmosi ☹
@sova33 mne sa minula bateria na vahe a som z toho nervozna,ze sa nemozem odvazit.Take tie baterky cinske tu dostanem len v meste,takze kym pojdem do mesta,nebudem sa moct vazit......a to ja som zvyknuta kazde rano....predvcerom u doktora som mala 9,5 kg + tak mi povolil este vraj mozem nejake 2 -3 kg pribrat,ale tiez sa obavam,ze to presvyhnem......no neva,po porode sa posnazim,aj ked by ma to naozaj velmi trapilo,ak by som po vianociach mala nejak velmi navyse....mam z toho velky stres,lebo viem ako to boo pri pii....uz som tie kila niekdy potom nemala pod kontrolou,len som este viac priberala
Hezký pátek. Holky, poslední dobou mám takový divný pocity. Asi jak se to tady rozrodilo, tak z toho začínám být pomalu nervní 😀 Už pár dní mě víc bolí břicho, ale není to v podbřišku jako při MS, spíše víc nahoře. Tak to snad ještě nic neznamená. V úterý jdu na kontrolu, tak uvidíme. Mimi sebou pořád tak mele, že nemůžu pořádně ležet ani na jednom boku ani na zádech. Už aby to bylo za náma 😉
Včera jsem pro jistotu zabalila tašku do porodnice, chybí už jen maličkosti. Chtěla jsem se zeptat. Nevíte, zda má být originál oddací list nebo ověřená kopie?
tak mam termin... 21.12.2010 co je v utorok.. fuuuuu..... dr. isla po termine co je menstruacny a ten bol na 26.12. tak povedala ze aj tak ci tak by som nebola na vianoce doma.. takze na stedry den v nemocnici ale s Tomaskom
@sova33 ja som tolko pribrala pri pii....mna skor stresuje,ked sa nemozem odvazit.......lebo rano napriklad ked vidim,ze som nejak neprirodzene vela pribrala ,si dam pocas dna pozor aby som to nejak neprehanala a obmedzim sladke,skor zaradim ovo a tak......Ked sa par dni neodvazim,ide to s vahou hore,lebo to nekontrolujem
@misag23
@sova33
@lavazza
@kamusek
ja mam pripravenu kopiu a neoverenu, v ziadnom pripade im nedam original, ten mam len jeden 😀 😀 😀 a na zozname mam, ze staci fotokopia... pripadne ju skocim dat overit v pondelok na urad 🙂 🙂 🙂 baby, neberte original, mate len jeden!!!! vsade mi hovoria, aby som original nedala z ruky!!!!! radsej obetujem par € na kopiu a overenie 🙂 🙂 🙂
@vikaki to je fakt sranda, jak to máte tam u vás s těmi školami...představa, že ráno obcházím okna a zjišťuju, jestli se chodí do školy nebo ne...skoro bych tam u vás chtěla učit 😀
Jinak já se snažím, abych moc nepřibrala, protože už moje startovací hmotnost byla dost vysoká, takže se dost omezuju v jídle a hodně jím ovoce, ale přesto už mám nahoře 14 kg...mám pocit, že to možná trochu přeháním, protože poslední asi týden mě bolí zuby...není to jeden zub, jako kaz, ale tak celkově...a při pohledu do zrcadla jsem zjistila, že mám konce zubů skoro průsvitné, naši mi říkají, že mě mimi asi obírá o vápník...že se mám vykašlat na váhu a jíst, na co mám chuť...jenže jak potom budu vypadat za měsíc?!? 🙄
@cufinka prdí na nás 😀 😀 My jsme včara byly s Kaškou celé odpoledne u mamči, pak jsme šli k sousedce od ní koupat a spinkat a po půl hoďce přijel taťka tak jsem šla opět k sousedce na pokec. Kačence řídíme nový režim tak jsem z toho taková unavená 😔 Ale je to pro nás lepší, zatrhli jsme odpolední spinkání takže pro mě docela záhul, ale zase ji jdu v 18:30h vykoupat a od 19h spinká 😵 Tak mám volné večery. Když chodila odpoledne spát tak tu byla pak schopná klidně do 23h lítat 😖
ty jo mě švihne, teď mi Kačka rozsekla ret 😠
no to budu na vánoce kočka 😔 mám pusu jednou takovou 😠
Holky, jen hlásím, že v Tescu je na dětské věcičky výprodej až 50%.. Takže třeba úžasná mikinka stála 290 Kč a teď 145 Kč.. Manžel mi jí nedovolil vzít 😝 😅 Malý má mikinek 56-62 asi 7, prý to stačí 😀 😝 Tak jen ať víte.. A já vím, že chudák moje mamka nakupovala v Tescu pro malého na Vánoce minulý týden v té 30% slevě a teď je 50% 😀 😝
Ahoj, nebyla jste některá dnes u doktora? Kolik dětičky váží? Já jsem dnes 36+3 a 2920. Tak by mě zajímalo, zda to je tolik..

@sova33 neboj, unesies 🙂 🙂 🙂