Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak další lednové mimčo je od půlnoci na světě 🙂 Teď jsem si to přečetla v soukromém tématu.
jé to je hezký jak se tu rodí o 106 😵 Taky už se moc těším na toho našeho brouka 😀
ale zatím ať je tam kde je 😉
@kamusek Tak já raději vezmu taky originál, snad nám ho tam neztratí 😉 Užij si vánoční večírek, dneska mají snad všichni, my s holkama jdeme posedět až v úterý. Snad tam chvilku vydržím 🙂
@monik1 Moni, tak to tam raději ani nepolezu nebo bych zase neodolala. Slíbila jsem manželovi, že nebudu žádné oblečení nakupovat, už takhle to malý nejspíš ani neunosí 😀
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá neprala hračky v pračce? Nemyslím teď normální plyšáky, ale třeba ty Lamazáčky nebo spirálky na postýlku - ty co pískají nebo něco dělají. Nevím, jestli to mám risknout, ale nechce se mi to mimču dávat pak na žužlání, když na to v obchodě mohl každý sahat.
@misag23 ja som tie lamazze hracky neprala, lebo boli zabalene original v obale, ci igelite, nemoze byt vsetko az tak strasne sterilne 🙂
....ahojte dievcence,vidim ze cez vikend sa to tu moc nehybe ☹ Ja tiez nemam nejak extra dobru naladu,skor b y som povedala,ze uz ma nic nebavi,nemam na nic chut....Vcera sa mi az slzy kotulali po licach,ked sa ma manzel pytal,ze ako sa mam,ako sa citim...Reku=co si myslis,ze lepsie a lepsie?Normalne som si musela dat za stamprlik likeru,taku depku som mala.....Manzel sa mi zas postazoval ze je velmi unaveny z prace=robi 13 hodinn denne a volno ma len v nedelu.....Sice ho lutujem,lebo viem aka to je drina.....ale nakoniec som mu povedala,ze radsej by som niekde vo fabrike pri stroji robila a stala,ako sama doma cely den a nevladna s brusiskom,ani otocit sa uz nemozem,chytaju ma krce do boku,ked beham,mam bolesti v podbrusku,ze sa az krcim,,,,,,,,fakt uz mam toho plne zuby,nech uz prejdu sviatky a nech uz porodim
@annmarie nič že mám brať dalej magne B6 a že to je normálne ale v utorok idem na antolskú do poradne tak sa opýtam aj tam...snad to nieje nič vážne a naozaj sa len posúvajú lonové kosti lebo to je tak dole v tých svaloch v podbrušku, a vúčšinou iba ked sa chcem postaviť už ked chodím tak je dobre...
@vikaki moja no sme na tom rovnako mna zatial tie depky obchadzajú ale tiež už nevladzem s tým bruchom ani spať ani sa ísť vycikať no proste nič...včera som umyvala trubu a cez to brucho a otvorené dvierka som sa ani nevedela dnu s handrou dostat no tak čo ti poviem.... malovalki sme bordel je tu jak v tanku a po 2 min vysávania idem umreť na chrbát a tiež na podbruško...
ja mám dnes stále chuť na jedlo a hlavne na sladké .... manžel si otvoril KOKO ku káve, normálne mi z ľútosti nechal väčšiu polovičku, ale už sa idem krotiť, lebo je už veľa hodín .... doobeda sme zdobili stromček, už je tma, tak nám krásne osvetľuje obývačku .... taká vianočná atmosféra, aj keď je to tento rok úplne iné, vôbec si neuvedomujeme, že prichádzajú vianoce, skôr počítame, kedy príde bábo.... dnes to máme za 18 dní... ale možno aj za pár hodín 🙂
U nás v Čadčianskej nemocnici nedávno otvorili hniezdo záchrany a dnes tam vraj našli prvé bábätko ...
dnes je tu len pár príspevkov, dúfam, že ste všetky o.k. a že dnes nie je hromadný termín pôrodu januároviek 😕
Tak holky odedneška do Vánoc jsem u našich .jestli neporodim tady tak už nikde 😀
ahojte.musim sa s vami podelit o vcerajsi zazitok. ja mam problemy s tlakom,tak chodim do poradne 3X do tyzdna.a niekedy ma poslu na porodnicu na vzdycharen a tam mi potom este robia druhy zaznam. a vcera tam lezala jedna 15 rocna ciganocka po porode. cakala,kym sa jej uvolni izba. my by sme mali po porode obavy,ci je vsetko ok a snazili by sme sa cim skor "spamatat " z porodu,aby mohlo byt babatko pri nas a ju trapilo len to,ze nema co fajcit.ty kokos.ona vidi,ze som tehotna a ona sa ma opyta,akoby to bola najprirodzenejsia vec na svete,ci fajcim a ci jej dam cigaretu.no nezmohla som sa na slovo.....a to bola fakt par minut po porode. co clovek caka od 15 rocnej romky?
@ajkalc otrasne volaco. Ja som sa s podobnym stretla ked som cakala Samka. Bola som na predposlednej poradni v nemocnici a bola tam jedna ciganka so mnou vo vnutri. Pytala sa lekarky ci sa malej nemoze nic stat ked je uz po termine. Lekarka jej povedala ze nakolko je nedela a na prijem ma prist v pondelok, tak nevie preco by sa malo nieco stat. A ked som aj s muzom isla cez mesto tak tato ustarostena mamicka si v klude vyfajcovala vykracujuc si po meste. Tak na doktorku utocila ze ju tam hned nenechala a ona si v pohode vyfajcuje.To sa neobavala ze sa dietatu moze nieco stat. A keby sa nieco nedaj boze stalo tak to urcite hodi na lekarku ze to preto ze ju poslala domov. 😠 . Ja by som taketo matky fackala az by boli modre. Nakoniec rodila cisarskym a to bolo jej 3. dieta a nebol vobec dovod aby isla cisarskym ale si to vydupala. Respektive nahucala na lekara co ju prijimal, ze ona sa dohodla s primarom a ona inak ako cisarskym rodit nepojde. No mala som dost.

@jankakkk prirodzene vsetky myslim