icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
19. dec 2010

@sjussi Gratuluji moc! 😉
To se nám to děvčata teda rozrodilo 🙂

cara.m
19. dec 2010

@misha8 Moc gratuluji!

sjussi
19. dec 2010

@cara.m diky 🙂

louisiana
19. dec 2010

ahojte baby, na antolskej je strasne plno, ja tu lezim od stvrtku na rizikovom a na porodnici maju fakt plno. vcera bolo vyse 20 porodov 😒

cara.m
19. dec 2010

Nevím co se děje, ale u nás jak jsem rodila byla taky porodnice plná!

luuca1
19. dec 2010

@misha8 po kolko sú tam izby???

louisiana
19. dec 2010

@sjussi Moc gratulujem!!!!

luuca1
19. dec 2010

@louisiana bože to faaakt....snad to ale neflákajú....

louisiana
19. dec 2010

@luuca1 hadam nie 😉

haniula
19. dec 2010

@misha8 já odstříkám hravě i 60ml, ale na noc dávám sunar nutra defence, protože v noci jsem pohodlná, nechce se mi odstříkávat 😉 . Ona to prsko nechce vůbec... Narodil se na konci 36.tt. Nevím, co by bylo, kdyby se narodila v tom 32.tt 😨 ...

stanulka551
19. dec 2010

@sjussi srdecne gratulujem 🙂

cara.m
19. dec 2010

@haniula a zkoušela si kojit ze začátku s kloboučkem? My měli taky ze začátku problém s kojením, nakonec jsem zkusila kojit s kloboučkem a jediná poloha u které saje je fotbalovka. Mezi tím jsem v porodnici chodila odsávat a doma jsem kloboučky odložila a saje už bez nich.

cara.m
19. dec 2010

@haniula jak často kojíš? Já mám budit přes den co 2 hodiny a v noci co 3 hodiny. Teď už přes den kojím co 2,5 h, protože začal přibírat, tak ho chci nechat taky trochu vyspinkat.

cufinka
19. dec 2010

@sjussi Gratuluju moc ,hlavně zdravíčko 🙂

vikaki
19. dec 2010

@sjussi gratulujem....uz to mate za sebov a babatka v naruci......normalne vam zavidim

vikaki
19. dec 2010

@louisiana coze ? preco lezis? dufam,ze je vsetko ok...drzim palceky a vela zdravicka

neliq
19. dec 2010

@sjussi gratulujem, nech ste obaja zdravý 🙂 v koľkom si bola vlastne týždni?

vikaki
19. dec 2010

@neliq dnes som si na teba myslela...ty este nic? ani fitlopta nezabrala?

haniula
19. dec 2010

@cara.m zkoušeli jsme s kloboukem i bez a vůbec nic... já krmím co tři hodiny a v noci ji nechám, dokud se sama nevzbudí... dělá to cca 3-4hod... přibíráme krásně!!!!

haniula
19. dec 2010

@cara.m se můžem potom domluvit na nějakou procházku, když bydlíme obě v hrabůvce, ne 😀 ??

vikaki
19. dec 2010

@haniula
aj u mna to tak bolo s kojenim...mala sa naucila od sestriciek z flasky=pokial bola v inkubatory a potom uz odomna mlieco cuckat nechcela.....nech som sa aj snazila ako mohla...

haniula
19. dec 2010

@vikaki tak v nemocnici to dostávala přes injekční stříkačku s malíčkem.... neměla se na ničem zkazit...

sjussi
19. dec 2010

@cufinka @louisiana @vikaki @neliq @stanulka551 dekuju vsem 🙂

haniula
19. dec 2010

@sjussi gratulace veliká!!!!!!!!!!! at jen prospívá!!!!

monik1
19. dec 2010

@sjussi Tak Zuzce ještě jednou gratuluju 😵 Už jsem to věděla z FB dřív a měla nutkání vám to napsat, ale radši jsem to nechala na Zuzce 😵 Matyášek je nááádherný 😉

@haniula @cara.m Holky, prosím vás, jak často v noci prcky přebalujete?? Manžel se celkem děsí toho, že chci přebalovák v ložnici, prý že se do práce nevyspí a že si ho mám dát do dětského pokoje, ale postýlka je v ložnici.. Tak prosím poraďte jak to máte vy 😉

sova33
19. dec 2010

@sjussi Přidávám se ke gratulacím a přeju, ať vám to společně klape 🙂 A trochu vám závidím ty společné svátky.

cara.m
19. dec 2010

@monik1 já malého přebaluju před každým kojením a budím ho v noci co 3 hodiny, někdy se vzbudí co dvě.

cara.m
19. dec 2010

@monik1 já přebaluju v ložnici a zatím je to blbé, protože rožínám velké světlo a to manžela vzbudí, ale chci nějaké malé noční a myslím, že to pak bude v klidu.

cara.m
19. dec 2010

@haniula já nejsem z Hrabůvky 🙂 bydlím u Ostravy, ale ne v Ostravě 🙂

haniula
19. dec 2010

@monik1 já ji přebaluji cca 3x, podle toho jak se budí na krmení... cca v 11hod, ve dvě a v pět ráno... manžel to neřeší a je to v poho... se tam vstává a krmí s náma...