Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jo holky a mám poznatek, myslela jsem si, že mi budou více vyhovovat bodyčka, ale teď jak je malý malinký a často čůrá a kaká, vyhovujou mi více takové ty zavinovací košilky (na patentky) s dlouhým rukávem. Je s tím rychlejší manipulace 😉
@vilca já jdu zítra po měsíci, tak jsem zvědavá. To je snad můj rekord, před tím jsem měla vždycky nějaký problém, tak jsem chodila často, ale teď jsem to vydržela 😉 Podle termínů to vypadá, že tady budeme rodit jako jedny z posledních, tak snad nám tam miminka ještě chvilku vydrží.
baby po pôrode píšte príspevky a uverejňujte fotky!!! ja vás tak rada všetky čítam, či to už máte pred alebo po pôrode, každé tehotenstvo a pôrod je iný, my ostatné môžeme len zbierať skúsenosti a tešiť sa s vami, že už máte drobčekov pri sebe 🙂
@cara.m
@haniula
@sjussi a vsetky z nas uz maminky...
baby, urcite nezostante ticho 🙂 🙂 🙂 vsetky sa s vami tesime a hlavne sa tesime z vasich babetiek, za seba, vobec nemam problem s tym, ze uz ich mate pri sebe, teda ze uz mate porod za sebou a som rada, ked sem pisete vase skusenosti s porodom a starostlivostou o babetka.... takze smelo piste a nenechavajte nas tu same 🙂 🙂 🙂 vsak aj my sem piseme starosti a trapenia s tehotenstvom, co by uz vas v podstate nemuselo zaujimat..... takze kazdy jeden riadok od vas si citam s velkou vaznostou a uctou, bo ste silne, predcasne ste porodili a nenechali ste sa zaskocit 🙂 🙂 🙂 , zvladli ste to bravurne a my si z vas mozme brat len priklad !!!!
pokial ma niekto problem s tym, ze sem pisete skusenosti s babom, tak vase prispevky jednoducho nemusi citat!!!!
takze pevne verim, ze nas tu nenechate same !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte a prajem krasny predvianocny den!!!!
dnes som bola na dalsom CTG, vraj vsetko ok, zajtra este poradna u doktora a mozme vianocovat 🙂 🙂 🙂
uz som zmierena s rodenim v bratislave na kramaroch 🙂 🙂 🙂 , teraz som zacala malej vsugerovavat a rozpravat, ze teda nech sa pomaly zacne 6.1. pytat na svet, aby sme neboli dlho od ocina daleko 🙂 🙂 🙂 tak snad si da povedat 😀 😀 😀 uvidime 🙂 🙂 🙂
uz som uvazovala aj nad tym, ze kebyze nejdem v 20. tyzdni tehotenstva na ultrazuk mimo poistovne, teda som si ho zaplatila sama z vrecka, tak asi nic nevieme a spokojne si ideme rodit do martina 😒 😒 😒 ale som presvedcena, ze pri druhom tehotenstve tak isto pojdem na plateny ultrazvuk !!!!! aspon som vopred pripravena .....
Holky maminky, určitě pište! Pokaždé se těším na nějaké vaše nové zkušenosti a objevy 🙂 A taky jsem si díky vám uvědomila, že bych měla doladit věci, které mi chybí...pořád jsem všechno brala lážo plážo, ze školy, do školy, hop sem, hop tam jako by se nechumelilo a vůbec mi nedocházelo, že už je to fakt za pár a že to může přijít kdykoli 🙂
Jinak všem přeji krásné svátky!!!
Já zrovna řeším hrozné dilema a furt se nemůžu rozhodnout, tak byste mi možná mohly poradit-slíbila jsem, že 25. přijedu vlakem za rodinou do Havířova (z Prahy=400km), ale přecejen už budu ve 37.týdnu a nevím, jestli to ještě riskovat...doktor říkal, že by se hodně divil, kdybych rodila dříve, ale člověk míní a Pán Bůh mění, takže nevím, nevím... Co vy? Jely byste ještě? 🙂
@elzu ahojík no je to na tobě,ale já bych asi byla doma... Mě ted stačí jak jezdím už 4týdnem k našim 100km (mám tu dr takže musím jezdit,a jsem ráda že ted jsem jela naposledy a už budu chodit do nemocnice knám na Kladno 😉 ) je to hodka a půl autem-a vždycky trpim,takže si nedovedu představit takovou dálku kterou máš absolvovat ty.... Ale je to na tobě 😉
@elzu Já už bych se asi takovou dálku a ještě vlakem neodvážila absolvovat. Obzvlášť ve svém stavu, kdy mě fakt bolí celý tělo. Ale jak píše cufinka, je to na tobě. Věřím, že to je těžké rozhodování, že bys chtěla být o vánocích se svou rodinou, ale musíš teď myslet hlavně na sebe a na to malé.
ahojky holky, tak jak se tu máte??? Nějaký nový přírůstek tu není?? Já jsem dnes byla vybrakovat Tesco, ani jste mi o těch slevách neměly psát 😀 Nechala jsem tam za Kačenku cca 1800,- a za kámošku ( budu jí to odesílat nemejí poblíž tesco ) 2200,- No mazec, ale zase jsme vybavený 😵 Fotky jsem dala do alba 😉
@elzu ja by som uz necestovala...isla som ,ked som bola tehotna s Piou lietadlom na slovensko=trva to len 2 hodiny,ale zacali mi strasne opuchat nohy a mala som orasne palenie zahy...odvtedy mi uz stale nohy opuchali...a to bolo len v 6.mesiaci....Okrem toho vlakom to je tiez samy otras,tak aby sa ti babatko nezacalo klzat do porodnych ciest.....a este k tomu tolko hodin v sede,urcite z toho cela spuchnes..........potom by si si mohla vycitat,ze koli jednym sviatkom si riskovala
@neposedna ja si sice kazde sono platim,ale velke sono ma vyslo fakt draho=150 eur+pokazilo sa nam vtedy aj auto a museli sme koli tomu prespat v thesalonikach....takze vsetko aj s opravou auta nas ten spas vysiel 500 eur.....ale tiez nelutujem...aspon som si ista ze je vsetko ok,a mozno by som sa inak ani nedozvedela co cakame....nas gynekolog totiz cely cas tvrdil,ze to bude chlapec.....na velkom sone sa nam ukazalo dievcatko=krasne a cisto 🙂 ........takze fakt sa niekedy oplati investovat.....hlavne v tvojom pripade,si predstav ze by si sa o tom probleme malickej dozvedela az pri porode.....alebo zeby si to nedajboze v Martine nikdo z doktorov ani nevsimol,ze nieco nie je ok
@elzu Já mám rodinu dvě a půl hodiny autem od nás, ale řekla jsem, že to prostě už riskovat nebudu. Když si představím cestu vlakem z Prahy do Havířova (znám to, jezdila jsem přes Ostravu k části rodiny taky), tak bych už do toho nešla. Nejde jenom o to, že by se prcek hlásil dřív na svět, ale i to dlouhé sezení, nástupy a výstupy, komfort na WC, když běhám co chvíle, a tak dále.
@elzu a nemůže rodinka z Moravy dojet aspoň na 1 den za tebou do Prahy? to by bylo řešení, ne? 😉 Manžel má sestru v Chotěboři (což je taky 3 hodiny autem) a na svátky bych tam nejela, radši 😉
@kinsli já byla dneska taky v Tescu (dokupovali jsme poslední vánoční dárky), tak jsem se už dívala na věci 6-9 měsíců a manžel mě tam nechal a šel vybírat ván.dárky a pak byl prudlý, že jsme snad pro dětské věci nepřijeli a zase mi nic nekoupil 😅 dobře jsi udělala, žes nechala manžu doma 😀
@cara.m ty jo, tak těch triček mám taky méně, bodýčka vedou 😲
Holky, mě se v břiše ten malý sebou tak mele, jednou boule napravo, pak boule nalevo a celý den je aktivní, celá rodina se už tomu "hýbajícímu" břichu směje 😀
@misag23 Míšo, držím pěsti zítra na kontrolu a napiš 😉 Já jdu až po svátcích 29.12. Budou ti dělat už streptokoka? Mi až za ten týden 😉

@misag23 ahoj, já jsem to měla asi tak před 3 týdny podobně, bolelo mě v podbřišku a vůbec jsem se necítila dobře. Ale přešlo to a teď jsem zase v pohodě. Takže to bude asi tím, jak se nám to tam pomalu chystá. Přece jen máme ještě času dost 🙂