icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

elzu
20. dec 2010

Všem vám moc děkuji za názory...nechci nic riskovat, ale zase mám strach z toho, že na mě budou doma naštvaní...máme tam teď vztahy dost napytel...a jen tím přiliju benzín do ohně...ale co už...miminko je důležitější, to je jasné!!!

elzu
20. dec 2010

@monik1 To by bylo nejlepší, ale nepřijedou...mamka by asi i přijela, ale s tátou se nebavíme a ona kvůli němu sama nepřijede...je to teď hrozně složité u nás ty vztahy...

luuca1
20. dec 2010

baby dnes som si bola po výsledky na streptokoka a je negativný tak sa teším...zajtra ma čaká odber krvi kvoli tým zlým výsledkom pred mesiacom na hemoglobín tak snad to bude už v poriadečku a potom chcem hned ísť do poradne na antolskú, ja by som tak chcela vedieť koľko mala už váži... 😢

sirenita
20. dec 2010

Ahojky holky, taky mi to nedá a musím napsat...pište a pište!!!
Já sem moc nepřizpívám, ale strašně ráda si vás tu pročítám! A jako prvorodička, veškeré vaše nové poznatky, vnímám hóóódně intenzivně 😀 Je fajn si pročítat reálně, co mě ve skutečnosti čeká, než procházet internet a číst jen to, co je tabulkové...
...těším se na další info 🙂 😎 ...a na dalaší maminky a jejich nové zkušenosti 🙂

kinsli
20. dec 2010

@luuca1 nojo kloboučky, úplně jsem je zapomněla přibalit do tažky do porodky 😀
díky za připomenutí, ikyž oni tam když tak půjčují 😉

janettan
20. dec 2010

@neposedna ja som bola tiež na tom platenom ultrazvuku na zistenie skrytých vád srdiečka ale v ČR - od môjho bydliska je to cca 30 km, pretože moja lekárka ho odporúča všetkým pacientkám. Ak by som čakala ďalšie bábätko, tak pôjdem opäť. Ty si mi a vlastne nám teraz príkladom, že sa oplatí investovať aj do vyšetrení, ktoré neprepláca na Slovensku poisťovňa. Ešte raz - držím Ti aj bábätku palce, aby všetko dobre dopadlo 😅

luuca1
20. dec 2010

@kinsli no hej ale je lepšie mať svoje, že ano? 😀 a ako sa cítiš???

luuca1
20. dec 2010

je ozaj baby teda tie ktoré ste už porodili vy ste mali nejaké spešiálne nočné košele na gombíky aby ste mohli kojiť??? a musím si brať kojeneckú podprdu, ja som si ju totiž ani nekupovala....

janettan
20. dec 2010

@kinsli prepáč, môžem sa ťa opýtať, čo znamená to vaše české slovíčko "mazec", páči sa mi a často je tu používané ... ďakujem 🙂

stanulka551
20. dec 2010

@kinsli shopaholic 😀 , kraasne vecicky si pokupila

misag23
20. dec 2010

@elzu Rodina musí pochopit, že jsi v 9. měsíci a takovýhle cestování není nic pro tebe. My máme rodinu blízko, ale i tak se mi nechce nikde handrkovat autobusem, protože my nejsme pojízdní. Tak buď si pro nás přijedou nebo musí přijet oni k nám. Jinak to letos bohužel nejde.
@luuca1 @kinsli Tak na kloboučky jsem taky úplně zapomněla, mám je koupené už pěkně dlouho, ale ani mě nenapadlo, si je přibalit do tašky. Hned to jdu napravit 🙂 Já jsem kupovala od Aventu.

misag23
20. dec 2010

@monik1 Moni, zítra určitě písnu, jak jsem dopadla. Ale vůbec netuším, zda mi bude dělat streptokoka, to se dozvím až na místě, ale myslím, že by už klidně mohla.
V Tescu se zítra možná stavím, ale raději sama bez tatínka, abych mohla něco koupit 😀 Ale už jedině větší věci.

luuca1
20. dec 2010

@misag23 no aj mne ich ponúkala ale zdali sa mi dosť veľké aj tie S.... ja neviem či mám dobrú veľkosť, ešte ich musím vyvariť, tak dúfam že sa nescvrknú hehehe 😀 😀 😀 😀 😀

luuca1
20. dec 2010

@annmarie ajoj, ako sa máš???

martuska75
20. dec 2010

@luuca1 neviem ako to chodí teraz, ale ja som nepotrebovala v pôrodnici ešte špeciálnu kojacu podprsenku, ale takú tú športovú ( bez kostíc a elastickú). A nechávala som si ju aj na noc. Nočná košela tiež nemusí byť špeciálna, ale je dobre ak sa dá hore rozopnúť, alebo nejako stiahnuť, aby si mohla kojiť.

martuska75
20. dec 2010

@luuca1 a aby som nezabudla kojace podprsenky je dobré kupovať až keď človek fakt kojí aby si trafila veľkosť.

martuska75
20. dec 2010

@kinsli podľa mňa sa s tými klobúčikmi nedá kojiť, ale to je len môj názor. Ešte som to síce nepoužívala, ale neviem si predtaviť ako také maličké bábateno môže tak otvoriť pusinu.

lavazza
20. dec 2010

@kinsli do kdy jsou ty slevy v tescu na to obleceni?

lavazza
20. dec 2010

Tak jsem byla dnes na kontrole, vahu si drzim stejnou, mam porad 9kg nahore uz 14dni.Malej se asi nechysta zrovna na svet i kdyz sestra povidala, ze jak uz mi tvrde bricho a mam pocit jako bych to mela dostat, takze uz se pripravuju.
Jinak podle doktora mimco vazi cca 2540g.Coz neni az tak moc, tak sem zvedava jaka bude skutecnost.

neposedna
20. dec 2010

@vikaki mna nastastie tie ultrazvuky dokopy nevysli tak draho (jedna navsteva 20€ - teda dokopy 50 €) a mam ho hned v martine, takze ok....a doktor na ultrazvuku bol taky super, ze ked mi zistil problem na srdiecku, tak ani mi nezobral peniaze, za 3 tyzdne na kontrole mi znova nezobral peniaze a este mi aj vybavil VIP termin na kramare na ultrazvuk ku detskemu kardio hned za 3 dni 🙂 🙂 🙂 takze na 100% pri druhom tehotenstve pojdem k nemu 🙂 🙂 🙂

cara.m
20. dec 2010

@luuca1 nech si je pak u sestřiček vyvařit, kdybys je musela použít 😉

neposedna
20. dec 2010

inak babenky, dnes som na postel nachystala veci do porodnice pre mna a je toho faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt dost 😀 😀 😀 😀 vlastne potrebujem pre istotu vsetky veci do porodnice do martina (pre istotu, ak sa poponahla mala 🙂 🙂 🙂 ) a takisto aj veci na hospitalizaciu do bratislavy (a teda tam toho chcuuuu 😀 😀 , este aj pribor, pohar a misku na polievku 😀 😀 😀 😀 ) tak vazne asi pojdem s lodnym kufrom 🙂 🙂 🙂 ale len si to nechystam na kopku tak, ze ak ma chyti porod skor a pojdeme len do martina, tak nepotrebne veci do BA vylozim a zas 4.1. vecer vylozim veci potrebne a nepotrebne do martina 🙂 🙂 🙂 no komplikovane 😀 😀 😀 a to este musim drahemu nachystat 2 kopky veci pre malu, ked pojde pre nas...... zas podla miesta: martin alebo bratislava 😀 😀 😀 😀 no mame to vesele 😀 😀 😀
vcera mi este kamaratka doniesle vecicky po svojej dcere, takze cez sviatky zas prat a zehlit a to som sa uz tesila, ze mam poprane a pozehlene 🙂 🙂 🙂 hlavne, ze je pohoda 😀 😀 😀 detskemu oddeleniu v tescu sa vyhybam velkym oblukom 😀 😀 😀 😀 bo ma drahy doma zaskrti 😀 😀 😀 ale zajtra pojdem do tesca, ale na nakup veci na pecenie, tak snad odolam, bo to uz vazne nemam kde davat 😀 😀 😀 radsej budem kupovat a hladat a poziciavat po kamaratkach podla poteby 🙂 🙂 🙂
zatial pekny vecer, idem pisat nakupny zoznam na pecenie 😀 😀 😀

zuzkaro
20. dec 2010

@sjussi gratulujem k babatku 🙂 zelam vela sdravicka a krasne prve spolocne Vianoce

haniula
20. dec 2010

@elzu já bych to neriskovala... mě taky řekli, že budu určitě ještě přenášet, jak mě pouštěli z porodnice a ejhle!!! v sobotu jsem byla zpět, protože mi doma praskla voda... a to jsem rodila na konci 36.tt...

haniula
20. dec 2010

@neposedna já jela málem s lodákem!!! nakonec jsem měla cestovní tašku, do které se mí rodiče sbalí oba na týden... 😀

zuzkaro
20. dec 2010

@ellahop drzim zajtra palceky, nech vsetko dobre dopadne a nech si aj ty aj babo zdrave a co najskor doma 🙂

luuca1
20. dec 2010

@martuska75 dakujem za radu 🙂

haniula
20. dec 2010

Holky, držte se a hladte bříška a povzbuzujte miminka, ať vám vydrží dlouho v bříšku, bude to pro ně lepší!! Malá má náběh na metabolickou poruchu. Doufám, že se nepotvrdí!!! Buďte hodně trpělivé a ptejte se, co Vás zajímá, ať nejste zaskočeny v porodnici 😉 .

zuzkaro
20. dec 2010

@stanulka551 tak ja za 16 ale rano som bola na kontrole a ani sa neotvaram ani mi brusko neklesa, tak si mysli ze aj tyzden budem prenasat (ono sa hovori, ze chlapcom sa von nechce 🙂 )

luuca1
20. dec 2010

baby ja už mám aj 3-4 krát za deň také krče ako pred menzesom niekedy aj v noci ked sa zobudím... je to normálne?? zajtra idem síce do poradne tak sa spýtam ale vaše rady a skúsenosti mi pomôžu... 🙂 ďakujem