Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky, já se teda musím trošku pochválit 😵 Jak jsem si ještě minulý týden stěžovala na to, že je mi nic moc, že sotva chodím, že mě bolí břicho atd., tak teď už několik dní se cítím naprosto skvěle. Že by mi tak pomohlo to železo? Normálně nejsem vůbec unavená, naopak jsem dost aktivní, včera jsme dokonce s manželem vymalovali takovou chodbičku, co máme nad schodištěm. Říkala jsem si, že mě z toho budou bolet záda, že budu v noci trpět, a ono nic, je mi skvěle 🙂 Už jsem si myslela, že si ty Vánoce ani neužiju, ale vypadá to, že snad jo 😵
@monik1 Taky gratuluju Radce k Filípkovi. Už jsem si to stihla přečíst i na facebooku 🙂 Jinak jdu zítra na kontrolu do poradny po měsíci, tak jsem zvědavá, co se dovím. Ale jak znám tu moji doktorku, tak mi už ani ultrazvuk neudělá. Prý stačí ty 3 větší za celé těhu ☹ Bude mi dělat ten stěr na streptokoka a taky ozvy srdíčka. Jsem už objednaná naštěstí přímo na 9 hodin, takže tam nebudu muset trávit celé dopoledne, jak to bylo dosud. Tak pak dám info, jak všechno dopadlo. Zkusím ji ukecat, aby mi udělala ultrazvuk a řekla, jak je maličké velké, ale nevím, nevím 🙂 Docela by mě to zajímalo.
@vilca Tak to jsme na tom asi stejně 🙂 Mě taky minulý týden nebylo OK. Natékaly mi strašně nohy a ruce, cítila jsem se unavená, nic se mi nechtělo. Ale tento týden je všechno super. Stihla jsem dokoupit spolu s manželem poslední dárečky, všechno zabalit, už jsme v neděli sestavili postýlku a kolébku. Dneska ještě jedeme nakoupit nějaké potraviny a opravdu se necítím ani jako těhotná. Kdybych neměla to bříško, tak ani nevím 🙂 Ale jak se říká, aby to nebyl klid před bouří 😀
Moje teta je teď v nemocnici a leží na gynekologii po operaci, tak říkala, že už mám dojet, že aspoň mě bude chodit navštěvovat a nebude se nudit 🙂 Tak jsem jí říkala, že nemá strašit 😀 No uvidíme, kdy se bude chtít bobkům ven 🙂
ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda bych se mohla přidat do diskuze. Mám termín také začátkem ledna 2011, ale na tuto diskuzi jsem narazila teprve nedávno. Nevím, zda mě vezmete mezi sebe, jak jsem to tak zpětně četla, tak tu jste většinou od samého začátku a víte o sobě hodně a nové příchozí v posldení době jsem tu nezaregistrovala. Byla bych ráda... přeji krásný den 🙂
Gratuluju moc Radce k Filípkovi hlavně hodně zdravíčka oběma 🙂
@kamusek Ahojky mě dr dělal utz hodně na začátku a pak mi už dělal jen ve 20tt a v 30tt a už dělat nebude takže v tom nejsi sama 😉 Vždycky se mě zeptá jestli cítím pohyby a prohlídne mě na koze a změří mi metrem bříško.
Jinak zítra jdu už na druhý ozvičky a je to poslední kontrola u mého dr 🙂 Pak už jsem objednaná na 30.12 do kladenský nemocnice 🙂 Tady u toho mího dr dobrý to že když už těhulka chodí na ozvi tak se nemmusí objednat a zaklepe rovnouu a jde k sestřičce a pak po tom hned k dr. Jo a výsledky na streptokoka dopadly dobřéééé 🙂 Pěkný den všem těhulkám a maminkám 🙂
Čekáme holčičku, měla by správně přijít na svět 10.1.2011, ale tím, že se mi nechce otočit hlavičkou dolů (osobně si myslím, že asi už né, váží 2400g, a to už je dost na to aby se tam točila 😀, možná překvapí), tak to vypadá, že příjde asi o týden dřív, teda pokud se nerozhodne jít sama dřív ven. 🙂 Protože jak jsem to tu tak v rychlosti přejela, tak se lednové miminka začly drát na svět. 🙂
ahojte babule!
tak lodny kufor zbaleny 🙂 🙂 🙂 manzel sa vysmieva, ze ci sa stahujem, tak som sa mu zasmiala do oci, ze ci mi to povie, ked ma ude nechavat v bratislave a on pojde domov, tak mu hned klesla nalada 😀 😀 😀 som mu to musela nejak vratit 😀 😀 😀
dnes som bla na poradni, neviem, co sa stalo, ale 3 dni pred vianocami a cakaren plna pacientiek na preventinu kontrolu, no zas som si tam odsedela 2,5 hod ☹ ☹ ale co uz, ja sa nikam neponahlam 😀 😀 aspon zo sestrickou sme sa zasmiali 🙂
no a o tyzden si torturu doktorov zopakujem znova,v pondelok CTG a v utorok poradna 🙂 nastastie, kila si drzim pod kontrolpu, dnes +7kg a 37 tyzden, takze celkom fajn 🙂 🙂 🙂
pohladte bruska buduce maminy, pobozkajte babetka uz maminy a prajem krasny den!!!!
@radulinka GRATULUJEM!!!!
ahojte dnes som bola pre výsledky krvy tak konečne nastalo zlepšenie ale potom v poradni mi dr povedal že mám v oblasti pupka herniu - to je tuším pruh tak som z toho bola uplne zlomená aj som si poplačkala, že čo bude, či budem mocť normálne rodiť lebo lekár mi k tomu nič nepovedal, fakt sa desím porodu ked vidím že doktori štria slovami a nič nepovedia....
@radulinka gratulujem k babatku 🙂 prajem vela zdravicka 🙂
@verca84 vitaj 🙂 k tej tvojej malinkej, co ta nechce posluchnut a otocit sa hlavkou dolu...sestranica minuly tyzden riesila cisarsky, pretoze tiez sa jej maly nechcel dat do spravnej polohy a dnes bola na kontrole a vsetci skoro odpadli...malinky je valibuk vyse 3200 uz ma a lenivy, pretoze cele tehu sa moc nehmyri...no a behom tyzdna sa obratil do takej super polohy ze cisarsky sestranici zrusili a doktor nechapal 😀 😀 😀 a zevraj este aj pribral...takze ta mozno mala prekvapi a napokon sa obrati 😀 😀 😀

@ajkalc ahoj, já jsem v prvním těhotenství měla taky vyšší tlak (třeba 152/90 a strašně oteklé nohy...a porod proběhl úplně normálně...takže hlavně se nestresuj dopředu, protože to tomu tlaku taky neprospěje 😉