Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
holky vy rodíte jak o závod 😀 gratuluji všem novým maminkám a mrňousum přeji hodně zdravíčka 🙂 to je fakt o strach otevřít si koníka - pokaždé nějaké nové miminko a mně začína chytat seriózní panika, že už to končí a eště nemám ani zbalenou tašku do porodnice. uff. uff
ten nas mimisek je zas az moc zivej, uz to kolikrat boli jak me kope, hotovej akrobat 😀
zacinam mit depku z toho jak to tu pomalu rodi
v pondeli jdu na kontrolu, tak sem zvedava co mi doktor rekne
@cufinka jestli náhodou nejsi další v pořadí, co ? 😉 Mne je práve pořád tak dobře, že mám pocit, že snad ani není možný, že bych už měla co nevidět rodit...nechápu to - myslela jsem že budu ke konci mít těhotenství dost ale je to naopak. Klidně bych si ještě pár měsícu s prckem v břísku dala . Asi proto se mi jeste nechce balit veci do porodky 😵
tak ak to správne počítam, dnes sa narodili 3 detičky, lebo aj ellahop mala dnes naplánovaný termín, a možno sme na dnes ešte neskončili 😕 dnes je aj pekný dátum " 21.12.201O" 🙂
Já snad ani žádnej problém nemám, cejtím se dobře, jen nemůžu v noci spát, pořád se budím a převaluju.Možná je to taky tím, že mám rýmu a nemůžu pořádně dejchat.
No sem zvědavá kdo je další na řadě 😉
@annmarie - ahojky, právě že můj MUDr. mi pořád dokola opakuje, že to vypadá na císaře. 😒 no a to kojení, co jsem tak slyšela, tak některé sestry prý na to kašlou a raděj dají sunar nebo co... ale tak jeden řekne to, druhý zase to, záleží jaké kdo má zkušenosti.. já doufám, že trefím na dobré 🙂

@monik1 Přesně! Máme asi pěkně živé miminka 😀 Nelinka je čím dál víc odedne živejší ,boule mám všude 😀 Ale nastěstí v noci je hodná a řádí přes den-tak doufám že jí to vydrží i až bude na světě 😀 😀 😀 A jak jsem ted u našich tak mi mača říká to samé co tobě 😀