icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
21. dec 2010

@monik1 Přesně! Máme asi pěkně živé miminka 😀 Nelinka je čím dál víc odedne živejší ,boule mám všude 😀 Ale nastěstí v noci je hodná a řádí přes den-tak doufám že jí to vydrží i až bude na světě 😀 😀 😀 A jak jsem ted u našich tak mi mača říká to samé co tobě 😀

lolelole
21. dec 2010

holky vy rodíte jak o závod 😀 gratuluji všem novým maminkám a mrňousum přeji hodně zdravíčka 🙂 to je fakt o strach otevřít si koníka - pokaždé nějaké nové miminko a mně začína chytat seriózní panika, že už to končí a eště nemám ani zbalenou tašku do porodnice. uff. uff

cufinka
21. dec 2010

@sjussi Bylo by super kdyby vás pustili a byli by ste pěkně na Vánoce doma -určitě ano 🙂 at ti to tam uteče co nejrychleji do toho čtvrtka !!! A mlíčko se určitě zlepší 🙂

cufinka
21. dec 2010

@lolelole To je vid -mrnousci jsou pěkně nedočkavý- mě dneska není taky nejlépe 😒 Tak koukej jít balit 😀

sova33
21. dec 2010

@cufinka Tak to naše mimčo je živé pořád, dělají se mi boule na břiše od rána do rána.

lavazza
21. dec 2010

@neliq gratuluju, to se nam to nejak zase rozrodilo 😉

cufinka
21. dec 2010

@sova33 No tak to máš ještě veselejší 😀 Mě nechá vyspat ta moje kočka 🙂 ale kdyby to šlo spát-každou hodinu čůrat a ty bolesti v kyčli jsu hrozný ..

lavazza
21. dec 2010

ten nas mimisek je zas az moc zivej, uz to kolikrat boli jak me kope, hotovej akrobat 😀
zacinam mit depku z toho jak to tu pomalu rodi
v pondeli jdu na kontrolu, tak sem zvedava co mi doktor rekne

luuca1
21. dec 2010

@neliq jéééééj ja som to tušila že ty už rodíš, blahoželááááám

cara.m
21. dec 2010

@sjussi snad bude brzy doma. Pij Meltu, Gravimilk a já ještě piju čaj pro kojící matky 😉

cara.m
21. dec 2010

@neliq Jéééé moc moc gratuluji! Krásné míry 😉

sjussi
21. dec 2010

@cara.m ten caj mam taky meltu mi udelali tak se musim snazit

sova33
21. dec 2010

@lavazza Tak to jsem na tom podobně. 😀

cara.m
21. dec 2010

@sjussi půjde to uvidíš, odstříkávej jak psaly holky 😉 a bude mlíčka haba kuk.

vilca
21. dec 2010

@neliq moooc gratuluju a přeju hodně zdravíčka 😵

lolelole
21. dec 2010

@cufinka jestli náhodou nejsi další v pořadí, co ? 😉 Mne je práve pořád tak dobře, že mám pocit, že snad ani není možný, že bych už měla co nevidět rodit...nechápu to - myslela jsem že budu ke konci mít těhotenství dost ale je to naopak. Klidně bych si ještě pár měsícu s prckem v břísku dala . Asi proto se mi jeste nechce balit veci do porodky 😵

janettan
21. dec 2010

@neliq blahoželám, krásna správička, prajem vám hlavne veľa zdravia a nech je všetko o.k. 😀

stanulka551
21. dec 2010

@neliq gratulujem 🙂

janettan
21. dec 2010

tak ak to správne počítam, dnes sa narodili 3 detičky, lebo aj ellahop mala dnes naplánovaný termín, a možno sme na dnes ešte neskončili 😕 dnes je aj pekný dátum " 21.12.201O" 🙂

sova33
21. dec 2010

@cufinka Jo, tak ty kyčle, to znám. Já to mám už od září. Je to asi jediný problém za celé těhotenství, fakt mě děsně bolí.

zanin
21. dec 2010

@sjussi mne pomahala vinea odbublinkovana a potom este melta ta mi rozbehla mlieko vo velkom. Treba davat bacha na Acidko to neodporucam prehana babetka.inak vsetky mliecne vyrobky so OK. A vela pit hlavne dojcenske vody a caj pre dojciace matky mne sa osvedcil od Teecanee.

albao
21. dec 2010

@lolelole Tak aj mam podobny pocit! Kludne este par mesiacov tehtoenstva by som brala 😀 Len asi pan doktor by bol proti 😝

@neliq naaaaadhera! Tesim sa z vas a zelam vela spolocnej radosti 😉

cufinka
22. dec 2010

@lolelole No to teda nejsem 😀 Teda spíš nechci být další ,mám ještě časík 😉 Jsem zvědavá co mi řekne dr dneska 🙂 Tak si pěkně užívej že je ti dobře já už padám na tlamu 😒 už jsi říkám ještě necelej měsíc musím vydržet a bude zpět moje tělo (teda doufám 😀 😀 )
@sova33 Ty kyčle jsou peklo ... 😒

kamusek
22. dec 2010

@neliq Taky se přidávám ke gratulantům a přeju hlavně hoooodně zdravíčka pro vás oba 🙂 Nadělila sis ten nejkrásnější dárek pod stromeček 🙂

annmarie
22. dec 2010

@radullinka gratulujeeem 🙂
@radulinka prepac za preklep 😀 😀 😀

annmarie
22. dec 2010

@verca84 no vidis 🙂 a mozno ozaj bude pod stromcek uz otocena spravne 😀 a preco riesis to kojenie?uz ti ako povedali ze pojdes cisarom?

annmarie
22. dec 2010

@neliq srdecne gratulujem k malinkemu 🙂 🙂 🙂 prajem najma vela zdavicka a coskory navrat domov 😀 a paci sa mi aj originalny oznam 😉 teším sa na fotečky 🙂
@sjussi tak drzim palceky aby sa vsetko napravilo a bolo ako ma 🙂

lavazza
22. dec 2010

Já snad ani žádnej problém nemám, cejtím se dobře, jen nemůžu v noci spát, pořád se budím a převaluju.Možná je to taky tím, že mám rýmu a nemůžu pořádně dejchat.
No sem zvědavá kdo je další na řadě 😉

verca84
22. dec 2010

@annmarie - ahojky, právě že můj MUDr. mi pořád dokola opakuje, že to vypadá na císaře. 😒 no a to kojení, co jsem tak slyšela, tak některé sestry prý na to kašlou a raděj dají sunar nebo co... ale tak jeden řekne to, druhý zase to, záleží jaké kdo má zkušenosti.. já doufám, že trefím na dobré 🙂

lavazza
22. dec 2010

@verca84 švagrová rodila císařem a po císaři se rozkojila, kojila sice jen asi 3 měsíce, ale lepší než nic