Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sova33 koukám, že se opravdu nenudíme - přemýšlím co bychom dělali nebýt netu🙂...
@neposedna - to Ti závidím, že se Ti chce! My jsme pekli u mamčou o víkendu, tak na to už nemám ani chuť.. jinak si myslím, že malej se to asi líbí:o))... a zase je dobře, že se vrtí, né?.o)
@monik1 - tak to máš dobře vymyšlené - přiznám se, že toto by mě nenapadlo🙂 - docela jsem se smále, když jsem to četla🙂.. Víš ale co.. teď bys měla odpočívat - počkej až se prcek narodí, to se nezastavíš🙂... tak nárok na to máme, né??
@monik1 Moni, tak tu otázku taky často slýchávám po příchodu manžela z práce 😀 Já jsem teď doprala pračku, tak půjdu prádlo pověsit. Dobalila jsem dárky a pak se chystám na vosí hnízda, i když se mi moc nechce 😒 Večer budeme nejspíš zdobit stromeček, už ho máme konečně na balkoně, ale je zabalený, tak jsem ho ještě pořádně neviděla.
@skubanekka ja som slubila mame, ze napeciem, kedze budem doma a ona chodi do prace, spolu zas navarime a vecerat ideme k nasim, tak som sa do toho pustila.... aspon mam vianocnu naladu 🙂
tiez sa ma manzel kazdy den pyta, ze co si robila a co robis, ked mi vola..... uz som mu par krat povedala ze nic, ze lezim na gauci a mam vylozene nohy 😀 😀 😀 vcera, ked prisiel domov a mna nasiel v kuchyni plnej ciest a neporiadku a chytil mi brusko, tak ma okamzite vyhnal na gauc, ze mi stvrdlo a pritom to sa mala akurat vypucila 😀 😀 😀 ti chlapi.... takze si doprajem aj oddych ale cely den lezat a sediet ma nebavi a viac z toho boli telo 😖 😖 😖
kinsli Ahojky holky, tak jsem zpět z poradny Moc z ní odvázaná nejsem.
mám streptokoka, s ním jsem vůbec nepočítala, protože ani jako těhu ani netěhu žádnými gyn. problémy netrpím
prcek je kopile Kačenky. 36+3 odhad 3350g ale říkala, že to nesedí, že je větší.
Kačka měla 36+2 odhad též 3350g a na 37+3 měla 4000g. Tak jsem to říkala dr. a ona říkala asi tak že to bude.
Takže teď má cca 3630g. Mě tedy váha vylezla za týden o půl kg, ale už na sobě vidím jak jsem oteklá i tlak šel rapidně nahoru. Myslím 141/80. jinak mám těch 115-125.
Co se týká prohlídky tak říkala, že hrdlo ještě plně otevřené není.
@haniula jo při nejhorším prý prcek může mít zánět v očičku, ale to je v pohodě léčitelný 😉
No už by měl jít po vánocích fakt ven, aby byl vůbec pak poroditelný 😀
ono to nebude tak strašný, protože jsem oteklá a dítě otéká se mnou, takže on se po porodu odvodní
a bude snad "normální" no jo ale rodit ho budu zavodněného 😖
@kinsli no právě. se mnou na pokoji ležela maminka, která měla kluka 4200g a byla dole pěkně potrhaná asešitá jak stará ponožka. a ten zánět v oku je v poho, za pár dní je pryč. malá ho měla ted. tekl ji z očička hnis, tak jsi kapala kapečky a vytírala čtverečkama namočenýma v černém čaji a za chvilku byl zánět fuč!! 🙂
@haniula já pořád slepě důvěřuji epinu, že mi to fakt pomůže 😉 Mám natrénováno dost i na dítě přes 4000g.
tak doufák když tak v nějaké kosmetické stehy, né tu paseku co byla s Kačenkou. Jenže s Kačkou jsem šla rodit a hráz byla uvolněná na cca 16cm a teď jsem na 31,5 cm a holky co rodily mimča 4 kg měli natrénováno 28,5-29 cm a taky to daly.
@haniula Ty jo, jak to všechno zvládáš??? Já se normálně začínám všeho děsit:o))... A to jsem se Tě ráno chtěla ještě na něco zeptat, ale samozřejmě jsem už zapomněla na co:o)
@skubanekka musím to zvládat, nedá se nic jiného dělat 😀 ! momentálně ta moje prdélka spí po krmení a mám čas do půl čtvrté než se vzbudí znovu.... mléko mám odstříkané a tak mám chvilku pro sebe... neboj, ty taky všechno budeš zvládat...
@haniula - ahoj, s tou větší váhou miminek souhlasím, také mám pocit že kolem mě všichni rodí přes 4 kg. Sestřenice rodila v sprnu a malý měl 4320g, ale to není nic oproti jedné kolegyni, která má známou a ta měla drobka - měřil 57cm, a vážil 4800g 😲 Doufám, že malá se mi do takových mír nedostane. 😎
Tak jsem zpět a jsem už klidná ,malá se konečně uklidnila a graf byl v pořádku.Jinak prý jsem otevřená na špičku prstu a na porod to nevypadá 😀 Ty prckové nám dávají ale zabrat. ... 😉
@skubanekka - taky se mě začíná zmocňovat panika, zda vše zvládnu, atd... ale neboj, do všeho se dostanem ani nevíš jak... prostě to máme v sobě 🙂
já se ještě stavím... zrovna se mi tu vzbudil hladovec!! měla spinkat ještě půl hodky, ale řve tu hlady... tak zatím!!!

Tak já jsem akční jak který den, jsou pak naopak dny, kdy se nehnu z gauče 😉 To těhu s námi prostě mává, jeden den jedem na 100% a druhý na nulu 😀
Já mám od pondělka už doma manžela, tak se snažím jako "něco dělat", ať si nemyslí, že celé těhu jen ležím... protože jeho každodenní otázka, když přišel z práce byla: "A cos dělala celý den doma?" Tak ať teď vidí, že doma je pořád co dělat 😅 😅 😝 😀