Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki Ty jo... koukám, že to vaše zdravotnictví je normálně stresující!!! Tak hlavně ať dobře pochodíš!
@skubanekka no ale aj tak nad anglicko nemame...chuda stanulka=ma tam narok len na 2 sona....to ja aspon tu chodim na sono kazdy mesiac 🙂
@haniula Hani, Fifejdy jsou v rekonstrukci, ale normálně fungujou, zavřené nejsou.. chodila jsem tam na předporodní kurz, takže nás dostatečně informovali 😎 A mám tam tetu jako zdrav.sestřičku, tak proto jdu tam 😉
@verca84 Jo Spousta - už jsem měla tu čest 😉 Na Fifejdách jsem si už poležela v srpnu na gyndě a primáře jsem osobně poznala 😉
@haniula Hani a jaký máte s malou denní režim? Až budeš mít čas, tak klidně napiš, jsem zvědavá 😉
@cufinka ja som mala na monitore opačný problém. Keď som tam bola 1x, tak maličká si v pohode spinkala, takmer žiadne kopančeky, ... poslali ma do bufetu, nech si dám niečo sladké a prídem o polhodinu. Potom už bolo všetko o.k.. Pre istotu som študentskú pečať zapíjala varenou čokoládou, potom som bola taká presladená .... 😖 A jedna žena, ktorá ležala na pásoch vedľa mňa, mala zasa taký problém ako ty. Moja spinkala a jej dieťa sa predvádzalo 🙂
@monik1 no vzbudí mě jak kdy... dnes se vzbudila s řevem o půl osmé... než se nabaštila bylo osm, pak jsem odsávala do a snídala do devíti... pak se ten hladovec vzbudil o půl desáté (docela brzo, protože ráno vyžáhla jen 40ml)... v deset jsem něco málo odsála a v jedenáct dala vařit oběd... o půl jedné se vzbudila znovu, opět jsem odsála mléko a chvilku jsem byla i tady... ve tři se vzbudila znovu, vyžáhla 90ml a krásně si ublinkla... no a tak je to furt dokola... někdy vydrří tři hodiny spát jindy dvě a půl... nají se, usne a já můžu, když spí, dělat cokoli, protože ji nevadí hluk... mám v tom systém, ale brzdí mě to odsávání, protože stále odmítá mé prso... koupeme obden večer před krmením... stačí ti to takhle 😉 ??
@haniula tak to je ideální dítě, najíst, spát, najíst spát 😀 😀
Holky já jsem dnes nějaká hotová 🙄 U nás nakonec začne vypuzování už 25.12.
máme hlídání na Kačenku 25.12.-27.12. tak toho musíme využít. No já myslím, že do konce roku by jsme se mohli do těch 4 kg vejít 😀
Jako ty míry těch obříků to je fakt mazec. Docela by mě zajímala fotka 😅
ahojte dievcata,nemame ziadne nove babatko???
aktualizovala som tabulku :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
ale sa mimcu ten horuci kupel vobec nepacil, zeby som to skusala kazdy den????... mozno sa potom rozhodne ze pojde von skor 😀
Ahojte narodil sa nam babetko Tomasko 21. 12. 2010 o 8.30 cerstvej mamine ktora je v poriadku rovnako ako Tomasko
fotky tesne po porode:
http://picasaweb.google.com/spekino/TomaskoHabaj#
Tomasko mal pri narodeneni 49cm a 3100g
// hrdy manzel Maros na svoju manzelku a zdraveho synceka

ahojte dievcence...ja som sa sem dnes normalne nedostala.Manzel mal konecne volno a tak ze ideme malovat spalnu pre babo....stihol 2 steny a zavolali ho do prace......aj zajtra mal mat volno a zas musi do roboty...Pia ma zajtra v skole party=basnicky,dedomraz.....atd,to trva TAK 3 HODINY,tak si manzel vypytal aspon doobeda volno,lebo ja uz tam s nou na tu party ist nemozem...je to tam tesne,deti lietaju,nemam kde sadnut....sa bojim,zby ma do brucha nebuchli.....No a dnes som si zajednavala termin v nemocnici na zapis,ale nic volneho,len bud 10.1 ,alebo az 17.1.a aj to len navecer=vecerne terminy su za polatok 40 eur....takze pojdem az 10.1,...dufam,ze predtym neporodim=to by som sa musela hlasit na prvej pomoci,pretoze by som tam este prakticky ako cakajuca rodicka nebola zapisana.....No fakt horor tu.......