icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
22. dec 2010

ahojte dievcence...ja som sa sem dnes normalne nedostala.Manzel mal konecne volno a tak ze ideme malovat spalnu pre babo....stihol 2 steny a zavolali ho do prace......aj zajtra mal mat volno a zas musi do roboty...Pia ma zajtra v skole party=basnicky,dedomraz.....atd,to trva TAK 3 HODINY,tak si manzel vypytal aspon doobeda volno,lebo ja uz tam s nou na tu party ist nemozem...je to tam tesne,deti lietaju,nemam kde sadnut....sa bojim,zby ma do brucha nebuchli.....No a dnes som si zajednavala termin v nemocnici na zapis,ale nic volneho,len bud 10.1 ,alebo az 17.1.a aj to len navecer=vecerne terminy su za polatok 40 eur....takze pojdem az 10.1,...dufam,ze predtym neporodim=to by som sa musela hlasit na prvej pomoci,pretoze by som tam este prakticky ako cakajuca rodicka nebola zapisana.....No fakt horor tu.......

skubanekka
22. dec 2010

@vikaki Ty jo... koukám, že to vaše zdravotnictví je normálně stresující!!! Tak hlavně ať dobře pochodíš!

vikaki
22. dec 2010

@skubanekka no ale aj tak nad anglicko nemame...chuda stanulka=ma tam narok len na 2 sona....to ja aspon tu chodim na sono kazdy mesiac 🙂

monik1
22. dec 2010

@haniula Hani, Fifejdy jsou v rekonstrukci, ale normálně fungujou, zavřené nejsou.. chodila jsem tam na předporodní kurz, takže nás dostatečně informovali 😎 A mám tam tetu jako zdrav.sestřičku, tak proto jdu tam 😉
@verca84 Jo Spousta - už jsem měla tu čest 😉 Na Fifejdách jsem si už poležela v srpnu na gyndě a primáře jsem osobně poznala 😉

@haniula Hani a jaký máte s malou denní režim? Až budeš mít čas, tak klidně napiš, jsem zvědavá 😉

monik1
22. dec 2010

@kinsli s tím streptokokem to je blbý, ale prý to není až tak závažné.. Já na něj jdu až příští středu 😉 Hele, jsem zvědavá až odtajníte to klučičí jméno, my ho zatím taky tajíme 😀
@cufinka No vidíš, jaká je Nelinka hodňoučká a srdíčko v pohodě 😉
@verca84 My čekáme chlapečka, a vy holčičku, jo? 😉

janettan
22. dec 2010

@cufinka ja som mala na monitore opačný problém. Keď som tam bola 1x, tak maličká si v pohode spinkala, takmer žiadne kopančeky, ... poslali ma do bufetu, nech si dám niečo sladké a prídem o polhodinu. Potom už bolo všetko o.k.. Pre istotu som študentskú pečať zapíjala varenou čokoládou, potom som bola taká presladená .... 😖 A jedna žena, ktorá ležala na pásoch vedľa mňa, mala zasa taký problém ako ty. Moja spinkala a jej dieťa sa predvádzalo 🙂

monik1
22. dec 2010

@janettan Jej, holky, to je teda věda ty pásy, aby miminko bylo zrovna takové jak si doktor přeje 😀 😀 Uvidím sama příští týden 😀

haniula
22. dec 2010

@monik1 no vzbudí mě jak kdy... dnes se vzbudila s řevem o půl osmé... než se nabaštila bylo osm, pak jsem odsávala do a snídala do devíti... pak se ten hladovec vzbudil o půl desáté (docela brzo, protože ráno vyžáhla jen 40ml)... v deset jsem něco málo odsála a v jedenáct dala vařit oběd... o půl jedné se vzbudila znovu, opět jsem odsála mléko a chvilku jsem byla i tady... ve tři se vzbudila znovu, vyžáhla 90ml a krásně si ublinkla... no a tak je to furt dokola... někdy vydrří tři hodiny spát jindy dvě a půl... nají se, usne a já můžu, když spí, dělat cokoli, protože ji nevadí hluk... mám v tom systém, ale brzdí mě to odsávání, protože stále odmítá mé prso... koupeme obden večer před krmením... stačí ti to takhle 😉 ??

haniula
22. dec 2010

@verca84 to má docela málo, když máš zhruba 2týdny do porodu... neboj, nebude mít moc velkou váhu....

kinsli
22. dec 2010

@haniula tak to je ideální dítě, najíst, spát, najíst spát 😀 😀
Holky já jsem dnes nějaká hotová 🙄 U nás nakonec začne vypuzování už 25.12.
máme hlídání na Kačenku 25.12.-27.12. tak toho musíme využít. No já myslím, že do konce roku by jsme se mohli do těch 4 kg vejít 😀

Jako ty míry těch obříků to je fakt mazec. Docela by mě zajímala fotka 😅

haniula
22. dec 2010

@kinsli dlouho to tak určitě nevydrží 😀 ...

verca84
22. dec 2010

@haniula kdyby měla tak do 3 kil, nebo tak něco málo přes budu ráda... sem koukala, že Markétka se narodila taky maličká... takový drobeček 🙂 až bych se ji bála vzít do ruky 🙂 abych ji něco neudělala, ale to je jen pocit.. je moc krásná... 😉

verca84
22. dec 2010

@monik1 - jj, holčičku.. v poslední době se jich rodí nějak hodně... doktor na fakultce při vyšetření srdíčka (ten nám sdělil, že čekáme holčičku) říkal, že kluci nejsou na skladu... a jak to tu čtu tak se jich narodilo docela hodně.. Jaký máš na něj názor - na MUDr. ?

verca84
22. dec 2010

@haniula ohledně koupání, nám na kurzu říkala, že ze začátku úplně stačí co 2 dny koupat.... teda pokud není léto a moc se nezapotí, jinak obden si myslím stačí... doufám, že si to myslím správně.. 🙂

cufinka
22. dec 2010

@monik1 jsem ráda ,ani nevíš jak jsem stoho byla vyprdnutá 😔 tak hlavně že se uklidnila 🙂

@janettan No já jak tam šla ráno tak předemnou taky museli mamině mimi budit a pak jak jsem tam šla odpol tak to samí a já se jen modlila a v duchu přemlouvala tu mojí bojovnici at se uklidní 😀

haniula
22. dec 2010

@verca84 mělo by, protože prcku otíráš navlhčenými ubrousky nebo umýváš při každém přebalování.... 😉

haniula
22. dec 2010

@verca84 markétka je rozená 36+5tt, takže má i tak pěknou váhu... já jsem se jí vůbec nebála vzít poprvé do ruky... vůbec mi nepřipadlo, že je maličká...

jankakkk
22. dec 2010

ahojte dievcata,nemame ziadne nove babatko???
aktualizovala som tabulku :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

janettan
22. dec 2010

@monik1 uvidíš, akú bude mať tvoj synček práve náladu 😉 ja si tie pásy vždy vychutnávam - je to príjemný pocit počúvať pár minút tlkot srdiečka môjho dieťatka 🙂

haniula
22. dec 2010

Přeji všem dobrou noc!!!

stanulka551
22. dec 2010

ale sa mimcu ten horuci kupel vobec nepacil, zeby som to skusala kazdy den????... mozno sa potom rozhodne ze pojde von skor 😀

ellahop
23. dec 2010

Ahojte narodil sa nam babetko Tomasko 21. 12. 2010 o 8.30 cerstvej mamine ktora je v poriadku rovnako ako Tomasko
fotky tesne po porode:
http://picasaweb.google.com/spekino/TomaskoHabaj#

Tomasko mal pri narodeneni 49cm a 3100g

// hrdy manzel Maros na svoju manzelku a zdraveho synceka

tereza79
23. dec 2010

@ellahop gratulujem prejem veľa veľa zdravia šťasia.

lavazza
23. dec 2010

@ellahop gratuluju, přeju hodně zdraví pro oba 😉

teda to je rychlost tady, zbyde tu nějaký mimčo i na leden kromě nás 😀

kamusek
23. dec 2010

@ellahop Taky se přidávám ke gratulantům a přeju hlavně hoooodně zdravíčka 🙂 Ať jste oba s maličkým zdraví a on roste do krásy 🙂

majamat
23. dec 2010

@ellahop gratlujem a vela stastia. krasny vianocny darcek.

tehulky, vy sa tu nejak ponahlate. v sukr. teme su zatial len 3 babatka a tu je ich aspon 10, aj ked niektore maminy sem chodili menej.

kinsli
23. dec 2010

@ellahop moc moc velá gratulace 🙂 Tedy holky tady to ale jede 🙂 S Kačenkou jsem měla TP 5.5. rodila jsem 17.4. a když nebudu počítat dvojčátka tak jsme byly ještě s jednou holčinou co rodila ve stejný den první 🙂

aha1
23. dec 2010

@ellahop gratulujem
😉

aha1
23. dec 2010

@jankakkk som sa tam nenašla 😨 asi som sa neskoro zaregistrovala

albao
23. dec 2010

@ellahop Obrovsky balhozelam! Mas nadherneho synceka 😵

No ale fakt, ja tu mam pocit, ze uz som mala davno porodit aj ked mam termin za 10 dni 😀