Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Mamičky a budúce mamičky, prajem vám všetko dobré v novom roku, veľa šťastia, zdravia, lásky, trpezlivosti pri starostlivosti o miminká, a tým, ktoré ešte neporodili čo najmenej bolestivé pôrody ...... 😀
Tak dievcence ja to nejako nezvladam. Som tak strasne unavena, to nocne vstavanie (mala spi cez den uplne perfektne ale v noci sa stale budi), potom cez den Samko, varenie, pranie, upratovanie a zehlenie 😒 , dako je toho na mna vela. Mam take zmiesane pocity, som stastna ze mam taku kraaasnu rodinku a na druhej strane som zo seba znechutena ze to vsetko nestiham. Myslim ze na mna idu tie poporodne hormony lebo raz placem ze som stastna raz zase ze som unavena ☹ ach jaj. Vela vela zdravia v Novom Roku pre vas a vase rodinky.
Ještě jednou vám chci holky poděkovat za gratulace! Jsem strašně moc šťastná za malou, je to kouzelný uzlíček 🙂
@stanulka551 Zdravím...nic si z toho nedělej, je to tak u každé nové maminky i když už má druhé mimčo. Přejde to, neboj! Sice ještě mamka nejsem, ale znám to z okolí, že to tak prostě po porodu je. Hlavně ať jste všichni zdraví a že nebude všechno v domě super uklizeno, to přece není to nejdůležitější. Držím palečky, ať se všechno v dobré obrátí 🙂
Přeju hezké novoroční ráno 🙂 Tak já jsem po půlnoci myslela, že náš prcek chce buď slavit s náma nebo už jít na svět. Nevím jestli to byly kontrakce nebo poslíčci, ale bylo to šílené.....ne pravidelné, ale myslela jsem, že už pojedem. Asi okolo půl 2 to přešlo. Šla jsem si lehnout a celou noc už pak byl klid. Tak nevím, asi maličké polekaly ty ohňostroje 🙂 A to jsem pozorovala jenom za oknem a i taky poskakovalo jak šílené 😀 Tak uvidíme, kdy se vypraví mezi nás 🙂 Všem přeju ještě jednou krásný rok 2011 a hlavně zdravíčko pro nás i naše bobešky 🙂
@kamusek dakujem ze podporu, asi mas pravdu je to tak u kazdej mamicky, dufam ze bude lepsie a hlavne sa musim tesit ze mam taku kraasnu rodinku 🙂
@verca84 no ved aj mna iba to drzi,ze tam budem musiet vydrzat,hlavne ze budem mat malu pri sebe....a mozno to bude aj dobre ze tam budeme tak dlhsie,aspon sa vsetko naucime a sestricky pomozu,lebo som pocula ze to po sekcii dost boli a poriadne nemozes nic robit...
Bozinku, ked vas pocuvam, aj ja uz chcem mat babatko u seba 😵 Ale ta moja malicka asi nechce mat nalepku "predterminova", tak cakame 😝
Inak na monitore mi vcera aj dnes uz namerali dve kontrakcie cca 15-20 minut od seba, ale necitim ich, to budu poslickovia. A tiez mam od vcera malicke spinenie, takze asi sa to predsa len blizi, no ja som uz aj nedockava 😅
@stanulka551 s takouto depresiou normoalne ratam. Som citlivejsi typ cloveka a viem, ze si to odplacem. Takze nie si sama, preladit telo a tehotenskych hormonov na materske je poriadna zataz na cloveka. Hlavu hore, nic zvlastne sa nedeje, len sa tvoje telo "ladi" 😉 Coskoro to prejde a ostane uz len ta radost z deticiek 😵
Také Vás zdravím v novém roce. Ať už to máme všechny za sebou a můžeme si psát zážitky z nemocnice🙂
Ahojte babenky!!!
Prajem vsetko dobre do noveho roka 2011, nech su nase babetka zdrave a silne a coskoro s nami 🙂 🙂 🙂
a jedna super sprava pre vas vsetky:
27.12.2010 sa mne a manzelovi narodila nadherna dcera Terezia, narodila sa 11:02 doobeda, merala 50 cm a vazila 3620 gr. pre podozrenie na problemy so srdieckom som rodila v BA-kramare, 30.12. bola mala operovana a momentalne sa uspesne zotavuje z operacie 🙂 🙂 🙂 je to velka bojovnicka a vsetci ufame a verime, ze bude coskoro s nami doma 🙂 🙂 🙂 porod bol rychly a nadherny 😀 😀 😀 viac neskor.......
@monulik0209 - ahoj, sice nás všichni straší, ale ted byla kámoška nečekaně na císaři (brali ji chlapečka v 7 měsící), tak první den si ráda, že u sebe mimi nemáš, jelikož tě opravdu bříško po zákroku hodně bolí, ale pak den ode dne je to lepší. Tak si říkám, že ten jeden den se zvládne, a pak už bude líp.. Určitě budou sestřičky pomáhat, aspon doufám 😉 Už se nám to blíží a já vyloženě nemůžu dospat...
@neposedna gratulujem, som rada ze vsetko dobre dopadlo, prajem rychle zotavenie a vela vela radosti a zdravia 🙂
@albao dakujem 🙂 , no vsak prave ze ja som aj za normalnych okolnosti dost emotivny clovek nie este teraz. Musim vydrzat a hlavne sa snazit nehucat na draheho 😖
@verca84 ja to iste,uz som nedockava,uz by som najradsej isla rodit 🙂 este musim tyzden vydrzat a potom to pride...len uz mam toho dost,byvam casto unavena a dost mi nohy puchnu...
inac dievcata viem ze uz je neskoro, ale moja skusenost kupovat vela veci pre babo pred narodenim je fakt blbost, my sme kupovali len par naozaj zakladnych veci v bielom, kedze sme nevedeli co budeme mat a teraz??? par dni po porode uz mame plnu velku skrinu ruzovych nadhernych veciciek, az mi je luto, lebo mi pride ze to ani poriadne nevynosi.
DAKUJEM!!!!! babenky!!!!!!!!!! urcite budeme mat malu coskoro doma 😀 😀 😀 😀 a zacneme si uzivat vzajomnu blizkost 😀 😀 😀 😀
@monulik0209 - už je to za pár.. to uteče 😉.. unavená jsem den ode dne víc a víc, chození no nemluvím, kyčle bolí jak prase, spaní je horší a horší 😀 a hlavně malá tlačí do žeber, a už je ta bolest šílená.. takže já se vyloženě těším.. no když pominu tu bolest jak bude rána přicházet k sobě.. 😒
Ahoj holky, taky všem přeji všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví pro naše mimísky 😵
@kinsli Tak na mne ten ricinový koktejl nezabral, jen jsem po něm měla průjem, ale to nevím jestli to nebylo taky po tom co jsem na silvestra všechno stláskala dohromady. Ale asi to zkusím ještě jednou. Až mne překvapilo, že mi to v lékárně tak snadno prodali. Teď jdu žehlit, a uvidíme.

@sirenita Blahoželám, dostali ste krásny darček pod stromček 🙂 Prajem vám všetko dobré a hlavne veľa zdravíčka