icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
2. jan 2011

@verca84 takze u nas v Usti ani nevedi jak to vubec je, takze clovek nemuze verit ani lidem na urade

monik1
2. jan 2011

@skubanekka @neposedna 27.12. a rovnou dvě Terezky 😵 😵

skubanekka
2. jan 2011

@albao Děkujeme moc za blahopřání:o) - my jsme měli termín 03.01. dle MS, tak to nebylo tak daleko - 39. týden:o)).. Plodovka mi praskla když jsem byla na ozvech v poradně, tak jsem rovnou jela na porodní sál:o)..

skubanekka
2. jan 2011

@monik1 Děkujeme🙂

misha8
2. jan 2011

@cara.m a už ste boli vonku???

misha8
2. jan 2011

@skubanekka gratulujem a veľa zdravíčka a mliečka

neposedna
2. jan 2011

@monik1 Dakujem!!!!!! 😀 😀 😀

neposedna
2. jan 2011

@skubanekka Gratulujem!!!!!!!!!!!!! porodili sme spolu v jeden den a obidve Terezky 😀 😀 😀 Prajem vela, vela zdravicka a pokojne noci !! 🙂 🙂 🙂

lavazza
2. jan 2011

Tak ten nas mimisek mi dava docela zabrat, je porad aktivni, hlavne vecer. Sem zvedava kdy se mu zachce ven. Ale myslim, ze budu prenaset. Uz zacinam byt malinko nervozni, ale o porodu se mi nezda vubec.
Zitra jdu zas do poradny, tak sem zvedava co mi rekne doktor.
Od vcera mam tak silene natekle nohy jako nikdy a jak sem si tak pochvalovala ze nemam popraskane bricho, tak v posledni dobe sem to fakt stihla pekne ☹ . Takze ani mazani Elesti-Qem 2-3x denne nepomohlo.

Sem zvedava, kdo nam porodi dalsi, protoze se to tu rozrodilo pekne 😉

monulik0209
2. jan 2011

@annmarie no ved aj mna to drzi ,ze pre malicku zvladnem vsetko a vydrzim,hlavne ze nech je vsetko ok.A tebe uz idu robit v stredu cisarsky????

monulik0209
2. jan 2011

@verca84 no ja mam sekciu naplanovanu na 10.01. a uz 9.01 idem do nemocky,takze ako sa poznam nebudem celu noc spat,lebo budem nervozna 🙂

misinka22
2. jan 2011

@monulik0209 monulik ake vyšetrenia ti robili? myslim predoperačne... EKG a ešte?

monulik0209
2. jan 2011

@misinka22 no ja som bola na internom predoperacnom,tam mi merali tlak,ekg,vaha,skontrolovali stitnu zlazu,popocuvala ma doktorka,skontrolovala brucho,nohy,reflexy a potom sa ma len pytala ci som sa na nieco liecila,ci nieco uzivam a ako sa citim,ci nemam nejake komplikacie a tak a uz len napisala odporucanie do karty....

babika0
2. jan 2011

ahojte, mame nejake novorocne babo?

annmarie
2. jan 2011

@verca84
@monulik0209 presne...a ano v stredu mi idu robit...neviem presne kedy, ale bolo mi slubene ze hned po zapise rano o osmej sa pokusia co najskor...plna je nemocnica a zevraj je vela operacii naplanovanych no doktor mi slubil ze ma nebudu zbytocne cely den natahovat...
a inak mas verca pravdu, sice sa neviem dockat nervicky ozaj zacinaju pracovat...nastastie polovicka si vybavila dovolenku, a cely den tam bude so mnou moj osetrujuci lekar...ale urcite vsetko dobre dopadne 🙂 z nicoho nemam ani v podstate strach len ma trapi ten klistir 😖 no mam v plane si dat den predtym ocistnu kuru a nastupit do nemocky s prazdnymi crevami 😀 😀 😀

annmarie
2. jan 2011

@skubanekka srdecne gratulujem 🙂 a prajem najma vela zdravicka...

monulik0209
2. jan 2011

@annmarie klistir davaju aj pred cisarskym??? to som nevedala a ja ze sa tomu vyhnem 🙂 no aj ja som nervozna a to nastupujem az o tyzden do nemocky,ale aj tak sa tesim....aj ja chcem aby muz bol pri porode,len neviem ci mu dovolia aby bol pri cisarskom,asik sa bude len divat spoza skla....

albao
2. jan 2011

@lavazza Tak to prenasanie je dobra zataz na psychiku!

Ja mam termin este len dnes a prave som sa rozhodla, ze si vypinam mobil. Som zo vsetkych na prasky. Za posledne dni som asi tisic raz vysvetlovala, ze ja FAKT NEVIEM KEDY 😠 Prechadzaju ma stavy hnevu a stavy placu. Ako keby sa vsetci takzvani priatelia zmenili na hieny z Noveho Casu, a telefonuju "uz?" 😖 To im fakt nedochadza ako sa mozem asi citit? 😒 Ved mame termin len dnes, a o prenasani sa da hovorit, az 16teho 😖 Tomuto som sa chcela vyhnut, ale zda sa, ze budem musiet byt tvrda a jednoducho ignorovat svet okolo - vypinam mobil a ignorujem emaily od dnes. Nenecham sa s mojou malou jahodkou vystresovat. Ked sa rozhodne malicka, tak pride. Ja na nu ten stres nechcem prenasat.

Prepacte za moj vylev ... ale asi nieco podobne zaziju vsetky tie, ktore prekrocia "termin" 😒

annmarie
2. jan 2011

@monulik0209 no ak nie si vyprazdnena tak davaju aby sa ti nepomotali creva kedze si v narkoze... u nas nemoze byt nastavajuci pan tata pri porode, teda pri cisarskom, pretoze je to v podstate normalny operacny zakrok , ale zavisi to od porodnice...

haniula
2. jan 2011

@skubanekka moc gratulujeme!!!!! já měla taky termín 3.1. a rodili jsme 4.12. 😉 ...

haniula
2. jan 2011

@misha8 my už jsme byli venku několkrát... dá se říct, že už dobře drandíme s kočárem... včera jsme jeli i z ostravy do hlučína... a v poho... malá v kočárku spala jak zabitá... 😉

misinka22
2. jan 2011

@monulik0209 Aha takže je toho viacej v ramci predoperacneho no ja dufam že sa v stredu dozviem uz aj ja termin CS aby som bola kludnejšia lebo už to čakanie je hrozneee 🙂
aj ked som tak premyslala ze neviem co by bolo lepsie ci ist na na planovany den alebo ak by to prislo samo kto vie stres tam bude tak či tak

monulik0209
2. jan 2011

@annmarie no ved ani ja neviem ci bude moct,ale ja chcem iba spinalnu a niekto spominal ze moze byt manzel,ale iba pri hlave....ale neviem ci to dovolia u nas v nemocke,budem sa musiet spytat....

monulik0209
2. jan 2011

@misinka22 no ved jasne,len mne to povedala doktorka ,aby som si naplanovala cisarsky a vsetky predoperacne,lebo malinka je stale zle otocena a pochybuje ze sa otoci...

haniula
2. jan 2011

@monulik0209 u nás v čr je to možné, ale platí se za to více... tatínek pak je i u prvního ošetření...

monulik0209
2. jan 2011

@haniula no to by mi nevadilo,keby to bolo aj u nas tak,bola by som rada keby mohol byt manzel pri mne

haniula
2. jan 2011

@monulik0209 to věřím, protože mě jeho přítomnost hodně pomohla u porodu... mohla jsem mu i vynadat a nestydět se při tom 😀 ...

misinka22
2. jan 2011

@monulik0209 ved to je super ze ti tak poradila aby si si vybavila predoperacne a už mas aj termin. Moj doktor sa tiez vyjadril že uz sa malý neotočí a tak že sa mam pripravit na cisarsky...
No zial nekazal mi ist na predoperacne tak mozno v stredu mi povie nieco viac. Ked som u neho bola posledny krat bol dost nervozny asi predvianocna panika a zrejme sa mu nechcelo riešit take veci ☹

lavazza
2. jan 2011

@albao Tak ja zatim neprenasim, ale jak nekomu volam tak si hned mysli ze rodime nebo jak hned neberu telefon.Taky me to stve.

monik1
2. jan 2011

@haniula Jéé Hani, tak z Ostravy do Hlučína jsi musela jet přes Ludgeřovice a tady bydlím já 😀
Holky, všecky, které jdete na plánovaný CŘ, tak držím pěstičky... ono je na tom příjemné to, že víte, který den se prcek narodí a já furt čekám a čekám a kdoví který den to bude 😀