Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
jojci29: V takto ranném stádiu antibiotika ještě vůbec nevadí 😉
jojci, neboj sa to bolo este veelmi skoro, mylsim ze babatko sa pripaja na tvoj krvny obeh az v tretom tyzdni
jojci, taky držím pěsti, aby to na podruhé vyšlo a určitě vyjde 😉
adrous, kdyby to bylo na MM, tak se holčička jmenovala po mně, ale to bysme už fakt byli jak u chocholoušků 😀 😀 😀
hezký večer..teda vy jste ukecané 🙂než jsme vás dočetla tak mam zase co číst🙂
holky já vim že už s tim zase otravuju,ale mně to břicho dneska fakt nějak dost bolí..až mě to vyhodilo ze židle jak mě tam bodlo 😒 .Tak já teda nevim!už se začínám bát,že to nebude v pořádku!
jinak Alice se mi taky líbí - i Linda - ale to zase kvůli nadávkám se MM nelíbí - bude to boj, jsem zvědavá, na čem se shodneme 😨
melli, bude to v poriadku 😉 mna tiez momentalne pobolieva podbrusko, je to taka tupa bolest nie nejaka silna, a tiez mam z toho obavy, tak si len opakujem ze je to ok, vsetko sa to tam roztahuje a upravuje pre pohodlie baba 🙂
jojči29:taky se přidávám 😵 😵 bude to dobré uvidíš a hlavně musííííííííííííííííí to byt dobré 😵 😵 😵
melli, pokud je to bodavá bolest, tak je to dobře - to jsou úpony, co drží dělohu a takhle to bolí, jak se děloha roztahuje - taky jsem z toho byla v prvním těhu vyjukaná, teď mě to uklidňuje 😉
melli17: roztahuje se děloha, kup si magnézii nebo přímo hořčík 😉
Kacerka Linda sa paci aj mne-ake nadavky su na to meno?
kačerka:já mám hlavní slovo manža si prosadil lukyho 😀 😀 😀 a já bych teda chtěla abyse mu to líbilo taky trochu 😅 emu nechce 😀 😀
Mě se zvětšovala děloha minulý víkend - to byl fakt mazec 😖 a teď už je klid 😉
U nás Lukáš kluka já holčičku 😉
díky za uklidnění...mně je právě divný že u prvního těhu jsme měla bolesti jen jako u ms sice silnější ale podobné.tohle ale fakt teda nee!!!snad to bude teda v pořádku 🙂
kac-krásná svatbička 🙂
lenka - u nás linda - pinda 😉
adrous, já taky mám hlavní slovo - Karlos je taky na přání MM, ale stejně chci, aby se mu to jméno líbilo a nebylo pro něj za trest 😉
jo jinak jsem si už sama naordinovala magnosolv 🙂.zbyl mi z minula a ještě není prošlej 😝
kacerka-aha, tak to u nas sa velmi nepouziva 😀
my sme sa s mm zhodli na chlapcenskom-Adam a dievcenske este nevieme, paci sa nam Lucia, Lea, Natalia, Linda...
lenka47:mě se líbí i lea a docela marina je to takové zvlaštní 🙂 😉
já bych chtěla Richarda a Lauru 😉
Mně se líbí i Magdalena, ale je dost dlouhá k našemu příjmení - no a docela začínám řešit, že hodně jmen, co se mi líbí má svátky prosinec/leden - Karlos má narozeniny a svátek 13 dní od sebe - takže taky mazec - ale tady jsou do toho ještě Vánoce a já sama jsem to mám dost nahuštěný za sebou a jako dítěti mi to bylo fakt líto 😝
melli - Richard se mi taky líbí - ten je za Arturem druhý v pořádí 😉
melli17 magnosolv mam aj ja.Co sa tyka mien,ja som chcela vzdy take aby sa nedalo nijako skomolit.Ako u mna nikto ma nikdy neoslovi celym menom len skratkami a mna ide rozhodit.aj v nicku mam taku odnoz mena.
mně se líbí tolik jmen,ale vždycky vyzní s příjmením divně a nebo to nejde zkratit jako třeba Laura.ale tu si stejně vybojuju,když to bude holčička,stejně jako první dceru 😉...boože to břicho mě zničí!!!se nemůžu ani nadechnout 😠
melli17 to mas az take bolesti?Mna to bolelo vzdy ako pred menzesom,aj ked kazdy ma iny prah bolesti.
jojci právě že já u prvního těhu taky a později,proto to řeším a bojím se,že je mi to divné.probodává mě to do žeber a třísel,ale snad to bude v pohodě! 😅
Kacerka no ved ak budeme mat chlapceka a bude to adamko tak to bude mat vsetko pokope chudatko 😀
dufam ze ano ale keby ta to ozaj tak neznesitelne bolelo chod na gyndu.pre istotu
jj chystám se tam v pátek,ale kdyby to bylo nějak nesnesitelné tak půjdu už dřív
oki babuse idem na ucho,melli17 ziadny stres,dufam ze uz nebudu bolesti

kačerka já taky ne ikdyž i nový jména jako nela,sára,ema a jim podobné těch je hodně ☹ 😢 mě se líbí-nina,ivana,diana,alice.nevím nechci aby se třeba holčička jmenovala po mě 😀