icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misinka22
3. jan 2011

@cufinka hmmm tak sa nam pekne rozbieha 🙂

misha8
3. jan 2011

@cara.m no my sme už boli tak polhodinku ked je teraz nad nulou treba to využiť , v kočíku sa jej páčilo 😉

misha8
3. jan 2011

@stanulka551 asi je to normálne len ma to znepokojilo lebo z mojho mliečka to nerobí je to fakt pre ne záťaž tie umelé ale čo sa dá robiť ked nemám dosť....

misinka22
3. jan 2011

verim že najneskor o take 2 týždne budeme na tieto dni len s usmevom spominat 🙂

macina_k
3. jan 2011

@misinka22 tohle mám taky už od rána, i ten výtok (občas je růžový), tak nevím co se děje

misinka22
3. jan 2011

@macina_k ak je ružový to môže byť zatka 🙂

janettan
3. jan 2011

@misinka22
@annmarie ďakujem 🙂

janettan
3. jan 2011

@kookaij blahoželám, prajem všetko dobré, hlavne veľa zdravíčka 😀

Mamičky, ktoré to máte za sebou, ja sa z týchto vašich správičiek vždy tak veľmi teším 🙂

cara.m
3. jan 2011

@misha8 my jdeme zítra do poradny, tak už se zeptám doktorky zda můžeme

misha8
3. jan 2011

@cara.m a ako ti papá???

janettan
3. jan 2011

@zuzkaro sme na tom úplne rovnako s dátumom .... dnes som tu práve písala, že ak neporodím, tak 10.1. som vypísaná už do nemocnice .... uvidíme, či nás naše miminká prekvapia, a ak nie, tak im trošku pomôžu, dôležité je, aby to dobre dopadlo 😉

cara.m
3. jan 2011

@misha8 řekla bych že dobře 🙂 snad 🙂

haniula
3. jan 2011

@kookaij gratuluji!!!!!!!!!

vikaki
3. jan 2011

@albao vsak tak to vidim aj ja.....mne pri Pii voda rupla,nie po kvapkach ale len cast z nej=dost velke mnozstvo a kontrakcie mi na druhy den museli vyvolat,lebo som mala len take smiesne slabucke ako teraz.......akurat som vysla zo sprchy,sprchovala som si brusko v teplej vode,po cely cas v sprche bolo stvrdnute,ale kontrakcie sa nejak nezhorsili,ostalo to nezmenene,trakze plany poplach...ono by mne nic nevadilo,akurat,ze som mala prvy krat tiez taky divny nabeh=pol plodovky len vytieklo,kontrakcie biedne,zato som bola riadne otvorena......tak ma to zmiata......radsej by som bola keby som mala nabeh ako ostatne babeny,normalne prasknuta voda a normalne kontrakcie.......ale hadam sa to nejak umudry...a ked nie,sak aj tak idem o tyzden do nemocnice,tak tam mi urcite povedia co a ako

vikaki
3. jan 2011

@cara.m suhlasim s tebou,fakt netreba riskovat infekciu...mne museli dat 2 infuzie na vyvolanie kontrakcii

vikaki
3. jan 2011

@sova33 ...no mas pravdu,ved zato sa mi zda zbytocne ist do nemocnice uz teraz......este by sa mi tam vysmiali.......bud mi riadne vytecie voda,alebo budem mat riadne kontrakcie......ine by bolo keby som prenasala,ale takto,nebudem robit zbytocny rozruch

vikaki
3. jan 2011

@zuzkaro no neviem,na tu zatku by som sa tiez nejak nespoliehala,mne pri prvom tehu ziadna zatka nevyletela 🙂

aha1
3. jan 2011

@annmarie napodobne 😀 ja verím, že bude všetko v poriadku 😵

kookaij
3. jan 2011

@janettan
@haniula Ďakujeme 🙂 🙂 🙂

vikaki
3. jan 2011

@zuzik28 no,asi na tom nieco bude......ale mne to zatial len tak obcas nejaka ta kvapka ujde...moze byt ze mi to len trosku cikanie strajkuje 😒 .....vies a u nas je to tym komplikovane,ze tu nemaju porozumenie v nemocnici,si myslia hned ze chces nasilu nejak cisarskym porodit ...proste mam s tym svoje skusenosti z prveho porodu a bojim sa ist len tak s niecim,co je len podozrenie......aby mi zas nepovedali,ze nemocnica nie je hotel 😢 Mozno keby som bola na slovensku,by som si pre istotu zasla......ale tu sa clovek boji aj jednoduchu otazku polozit......okrem toho,najblizsia nemocnica je odtadialto 40 min autom,takze si to dobre zvazim,kedy pojdem....zatial sa mi to zda este skoro

albao
3. jan 2011

@vikaki tak sa dobre straz, aby to naozaj nebola ta plodovka. Grecke porodnictvo vyznieva fakt cudne 😒 Radsej skus tie babske recepty - sprcha, pohar vinka, caj z klinceka, skorice a zazvoru a podobne, mozno pomozu ak sa naozaj jedna o pomaly rozbeh. Ja mam tiez pomaly rozbeh - uz 4 dni mi odteka plodova zatka a dnes sa mierne bolesti podbruska na MS zmenili na poriadne bolesti na MS. Asi sa velmi nevyspim 😀 😅

albao
3. jan 2011

@zuzkaro presne tak, nechame nase babetka v brusku pokial sa na ten prichod este nechystaju 😵 Aj ked ja uz zacinam mat pocit, ze uz-uz sa to pomalilinky rozbieha, mozno este par dni. Aj jedna znama najprv 3 noci prechodila s kontrakciami az jej zacala odtekat plodova voda a potom to islo uz rychlo. Proste niekto ma rozbeh pomaly, niekto rychly, niekto rodi rped terminom, niekto po ... hlavne aby boli babetka stastne a spokojne 😵

vikaki
3. jan 2011

@albao ty uz vlastne od zajtra prenasas? Mne doktor povedal ze to trosku zalezi aj od vahy dietatka,lebo vraj pri vacsich detickach je nalehanie silnejsie a zvykne prasknut voda skor.....ale ani to nemusi byt pravidlo.......tak ti zelam,nech ti to trapenie uz skonci,lebo takto blizko okolo terminu,je to fakt uz na nevydrzanie.....V grecku zvyknu ludia zelat=Do skoreho vyslobodenia a ulavy!!!! A veru,tak to je,ked zena porodi,akoby vysla z vazenia 🙂 a potom uz je zivot zas lahsi

timkarena
3. jan 2011

ahojte dievčata, rada by som sa k Vam pripojia,termín mám 20.januára,ale určite tobude skor, len dufam,že všetko dobre dopadne

vikaki
3. jan 2011

@timkarena ahoj a vitaj......pekne meno ste si vybrali pre babatko 🙂 ...take mile,ani sa skaredo neda povedat,zato sa mi take mena lubia 😀

albao
3. jan 2011

@vikaki no ja sa tazsie citim len par dni, doteraz mi naozaj brusenko nevadilo. A od vcerajska som uz po termine 😝 Asi som vyhrala "sutaz o prvu poterminovku" 😀 😀 😀 A moze byt, ze je moja malicka trosku mensia, obaja sme s muzom "maly", takze asi ani ona nebude obrik. Teda dufam 😝 😀

@timkarena vitaj! To si v spravnej teme, tu idu babetka radi na svet skor 😀 Az je to smiesne. Mozno ako pise vikaki - zdrave vacsie babetka sa radi rodia skor 😉

timkarena
3. jan 2011

Marek je sice pekne meno, ale viacmenej to je po ockovi, tiež je Marek,ale čitam,že ty mas veeeelmi zaujímavé mená detičiek,a zhruba rovnako máme deturence.....😀

vikaki
3. jan 2011

@timkarena ked chces niekomu osobne odpovedat,musis najskor stlacit pod jeho prispevkom=ODPOVEDZ 🙂 To aby sme vedeli,ze komu odpovedas.... 😉 Aj moj bratranec je marek 😀 No,ja mam dceru po svokre a mojej starkej a babo co cakame bude po mojej maminke,akurat ze trosku v zgrectenej verzii 😀 Mamina sa mi vola ludmila,ocko ludovit......

timkarena
3. jan 2011

@albao no neviem,ci je to pravda, prva dcerka sami narodila v 36.týždni a mala 2300g a 44cm, tak musis uznat,že bola skor malicka ako velka

vikaki
3. jan 2011

@albao no,mali by sme ti zariadit nejaku cenu=medailu,ze si to tak dlho vydrzala...... 😉 Ale ver mi,ja bych tiez radsej mensie babo a lahsi porod,ako skor a obrika 😀