Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 asi je to normálne len ma to znepokojilo lebo z mojho mliečka to nerobí je to fakt pre ne záťaž tie umelé ale čo sa dá robiť ked nemám dosť....
verim že najneskor o take 2 týždne budeme na tieto dni len s usmevom spominat 🙂
@albao vsak tak to vidim aj ja.....mne pri Pii voda rupla,nie po kvapkach ale len cast z nej=dost velke mnozstvo a kontrakcie mi na druhy den museli vyvolat,lebo som mala len take smiesne slabucke ako teraz.......akurat som vysla zo sprchy,sprchovala som si brusko v teplej vode,po cely cas v sprche bolo stvrdnute,ale kontrakcie sa nejak nezhorsili,ostalo to nezmenene,trakze plany poplach...ono by mne nic nevadilo,akurat,ze som mala prvy krat tiez taky divny nabeh=pol plodovky len vytieklo,kontrakcie biedne,zato som bola riadne otvorena......tak ma to zmiata......radsej by som bola keby som mala nabeh ako ostatne babeny,normalne prasknuta voda a normalne kontrakcie.......ale hadam sa to nejak umudry...a ked nie,sak aj tak idem o tyzden do nemocnice,tak tam mi urcite povedia co a ako
@zuzik28 no,asi na tom nieco bude......ale mne to zatial len tak obcas nejaka ta kvapka ujde...moze byt ze mi to len trosku cikanie strajkuje 😒 .....vies a u nas je to tym komplikovane,ze tu nemaju porozumenie v nemocnici,si myslia hned ze chces nasilu nejak cisarskym porodit ...proste mam s tym svoje skusenosti z prveho porodu a bojim sa ist len tak s niecim,co je len podozrenie......aby mi zas nepovedali,ze nemocnica nie je hotel 😢 Mozno keby som bola na slovensku,by som si pre istotu zasla......ale tu sa clovek boji aj jednoduchu otazku polozit......okrem toho,najblizsia nemocnica je odtadialto 40 min autom,takze si to dobre zvazim,kedy pojdem....zatial sa mi to zda este skoro
@vikaki tak sa dobre straz, aby to naozaj nebola ta plodovka. Grecke porodnictvo vyznieva fakt cudne 😒 Radsej skus tie babske recepty - sprcha, pohar vinka, caj z klinceka, skorice a zazvoru a podobne, mozno pomozu ak sa naozaj jedna o pomaly rozbeh. Ja mam tiez pomaly rozbeh - uz 4 dni mi odteka plodova zatka a dnes sa mierne bolesti podbruska na MS zmenili na poriadne bolesti na MS. Asi sa velmi nevyspim 😀 😅
@zuzkaro presne tak, nechame nase babetka v brusku pokial sa na ten prichod este nechystaju 😵 Aj ked ja uz zacinam mat pocit, ze uz-uz sa to pomalilinky rozbieha, mozno este par dni. Aj jedna znama najprv 3 noci prechodila s kontrakciami az jej zacala odtekat plodova voda a potom to islo uz rychlo. Proste niekto ma rozbeh pomaly, niekto rychly, niekto rodi rped terminom, niekto po ... hlavne aby boli babetka stastne a spokojne 😵
@albao ty uz vlastne od zajtra prenasas? Mne doktor povedal ze to trosku zalezi aj od vahy dietatka,lebo vraj pri vacsich detickach je nalehanie silnejsie a zvykne prasknut voda skor.....ale ani to nemusi byt pravidlo.......tak ti zelam,nech ti to trapenie uz skonci,lebo takto blizko okolo terminu,je to fakt uz na nevydrzanie.....V grecku zvyknu ludia zelat=Do skoreho vyslobodenia a ulavy!!!! A veru,tak to je,ked zena porodi,akoby vysla z vazenia 🙂 a potom uz je zivot zas lahsi
ahojte dievčata, rada by som sa k Vam pripojia,termín mám 20.januára,ale určite tobude skor, len dufam,že všetko dobre dopadne
@vikaki no ja sa tazsie citim len par dni, doteraz mi naozaj brusenko nevadilo. A od vcerajska som uz po termine 😝 Asi som vyhrala "sutaz o prvu poterminovku" 😀 😀 😀 A moze byt, ze je moja malicka trosku mensia, obaja sme s muzom "maly", takze asi ani ona nebude obrik. Teda dufam 😝 😀
@timkarena vitaj! To si v spravnej teme, tu idu babetka radi na svet skor 😀 Az je to smiesne. Mozno ako pise vikaki - zdrave vacsie babetka sa radi rodia skor 😉
Marek je sice pekne meno, ale viacmenej to je po ockovi, tiež je Marek,ale čitam,že ty mas veeeelmi zaujímavé mená detičiek,a zhruba rovnako máme deturence.....😀
@timkarena ked chces niekomu osobne odpovedat,musis najskor stlacit pod jeho prispevkom=ODPOVEDZ 🙂 To aby sme vedeli,ze komu odpovedas.... 😉 Aj moj bratranec je marek 😀 No,ja mam dceru po svokre a mojej starkej a babo co cakame bude po mojej maminke,akurat ze trosku v zgrectenej verzii 😀 Mamina sa mi vola ludmila,ocko ludovit......

@cufinka hmmm tak sa nam pekne rozbieha 🙂