Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 tak to mě se zas stalo,že sem si chystala sms co napíšem až se mimčo narodi a nějak se mi odeslala sms skoro celé rodině a to bylo telefonů jako že je ještě čas a že sme nedali info že jedem do porodnice, to sem si vyslechla od manžela že ten mobil mám položit co blbnu, takže trapas jak Brno 😀
@albao Vůbec se nedivím, že ses takhle odstřihla 🙂 já už teď z toho rostu a to mám ještě času dost 🙂 každý se mě ptá furt dokola na to samé- kdy máš termín? a hned vzápětí- a kope? :D už mám nacvičenou odpověď: termín mám 19., ale určitě to bude později, kope, kope, ale teď zrovna ne 🙂
@timkarena no,moj manzel je grek ☹ 😀 ,takze vyberame podla tradicie prve dieta po svokrovcoch a druhe po rodicoch....akurat ze si to musim potom nejak prisposobit,aby to bolo v greckom kalendari.....takze sme si od mena Ludmila,ludovit=po mojich rodicoch=vybrali aspon nieco co zacina tymi istymi pismenkami ,aby to ako tak pasovalo
@vikaki 🙂 ahoj 🙂 jo, jo, nakonec jsem se odhodlala a jela, byla jsem tam jen 3dny a ty jo...každé ráno a večer jsem se modlila a přemlouvala Johanku, aby tam ještě zůstala...a když jsem pak nasedla do vlaku zpět do Prahy, tak mi spadl kámen ze srdce jako nikdy 🙂 ale jsem ráda, aspoň jsem obešla pár srazů, co jsme měli, rozloučila se s rodinou a příště už tam pojedeme dvě 🙂
@lavazza tak to je solidní trapas 😀 😀 😀 Jinak taky vybírám na webu nějakou textovku, je jich tolik pěkných 😵
@elzu taky ti každý chce šahat na břicho a cítit jak kope? a jak na potvoru, když mi někdo šáhne na břicho, tak malý se ani nehne 😀 😀 A taťka šel ráno do práce a v 10h mi už volal, jestli jsem pořád celá.. A to ví, že je se mnou doma manžel.. No, já to nechci vidět až budu mít termín, když už plaší všichni takhle předem, takže naprosto chápu @albao
@vikaki to zdravotnictví v Řecku je fakt strašné, zlaté Česko, ale neboj za chvíli bude únor a už si všechny budeme psát jen o miminečkách 😉
@monik1 ved aj ja si hovorim,ze taky porod trva predsalen 1-max.2 dni .....to uz len nejako prezijeme.......dufam teda,ze to dopadne dobre.....nastastie pojdem rodit do inej nemocnice,tak hadam tam budu ludskejsi......Inak som sa dozvedela,ze doktor co ma odrodil a bol ku mne taky hnusny 😠 je povodom bulhar.......a napriek tomu sa ku mne spraval velmi racisticky 😝
Holky, myslím na vás na všechny! Ten čas utekl, to snad ani není možné... Máme tu krásná miminka a další těsně před vstupem do života! Kéž jsme všichni zdraví, všechno ostatní se vždycky nějak udělá...
Řekněte mi-taky se vám tak blbě spí a máte oteklé nohy?
U mě celou dobu nic nebylo, až minulý týden prásk ze dne na den-v noci neusnu, boty nedopnu, v noci chrápu a břicho tvrdne, měkne, tvrdne, měkne jako o závod 🙂
Včera jsem definitivně dobalila tašku, teda kufr, do porodnice 🙂 a mám pocit, že mi určitě něco chybí...
Tak sem byla dnes v poradně a doktor říkal, že když přijdu ještě příští týden v pondělí, tak mě hned ve čtvrtek posílá na vyvolání ☹ To mám teda radost, snad to půjde dřív a samo.
Jinak vážíme cca 2980g.

@timkarena fiha, tak to naozaj mohla este chvilku pockat 😉