icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
3. jan 2011

@timkarena fiha, tak to naozaj mohla este chvilku pockat 😉

timkarena
3. jan 2011

@vikaki a keby mas chlapceka, ako by sa volal?Ja ešte stále neviem,aké meno by som dala dievčatku,ak by sa náhodou poštastilo.....

timkarena
3. jan 2011

@albao mohla,ale čo už,chvalabohu je zdrava a až príliš živá.....nezdá sa ti to už večnost????myslím tak dllllllllllho čakat na babatko...

albao
3. jan 2011

@vikaki no medailu dame tej, ktora to vydrzi najdlhsie po termine 😀

albao
3. jan 2011

@timkarena mne sa to nezda dlho, ale moje okolie sa zblaznilo 😝 Uz som musela vypnut mobil, lebo mi tie telefonaty a SMS liezli poriadne na nervy - a to som len jeden den po! Svet sa zblaznil 😀

lavazza
3. jan 2011

@monik1 tak to mě se zas stalo,že sem si chystala sms co napíšem až se mimčo narodi a nějak se mi odeslala sms skoro celé rodině a to bylo telefonů jako že je ještě čas a že sme nedali info že jedem do porodnice, to sem si vyslechla od manžela že ten mobil mám položit co blbnu, takže trapas jak Brno 😀

vikaki
3. jan 2011

@timkarena keby som mala chlapceka volal by sa Lukianos 😉

timkarena
3. jan 2011

@albao a vieš aj kolko malicka priblizne vazi????

vikaki
3. jan 2011

@lavazza 😀 no.....pekny trapas....to ma estre nenapadlo take nieco pripravovat,som rada ze mam tu tasku aspon pobalenu 🙂

timkarena
3. jan 2011

@vikaki zaujimave meno,kde chodis na take zvlastne mena??

elzu
3. jan 2011

@albao Vůbec se nedivím, že ses takhle odstřihla 🙂 já už teď z toho rostu a to mám ještě času dost 🙂 každý se mě ptá furt dokola na to samé- kdy máš termín? a hned vzápětí- a kope? :D už mám nacvičenou odpověď: termín mám 19., ale určitě to bude později, kope, kope, ale teď zrovna ne 🙂

vikaki
3. jan 2011

@elzu kde si tolko bola? nakoniec si cestovala,ci nie?

elzu
3. jan 2011

@lavazza Chi, chi, tak to je fakt sranda 🙂 zrovna včera jsem vzala do ruky mobil a že si to předepíšu, ale pak jsem si vduchu řekla-ty jo, znáš se, beztak to omylem pošleš 🙂 aspoň je necháváš všechny pěkně napnuté a ve střehu :D

albao
3. jan 2011

@timkarena no teraz uz neviem, uz ju par tyzdnov v porodnici nemerali

albao
3. jan 2011

@lavazza no to je krasa! To sa ti podarilo 😀 😀 😀

vikaki
3. jan 2011

@timkarena no,moj manzel je grek ☹ 😀 ,takze vyberame podla tradicie prve dieta po svokrovcoch a druhe po rodicoch....akurat ze si to musim potom nejak prisposobit,aby to bolo v greckom kalendari.....takze sme si od mena Ludmila,ludovit=po mojich rodicoch=vybrali aspon nieco co zacina tymi istymi pismenkami ,aby to ako tak pasovalo

elzu
3. jan 2011

@vikaki 🙂 ahoj 🙂 jo, jo, nakonec jsem se odhodlala a jela, byla jsem tam jen 3dny a ty jo...každé ráno a večer jsem se modlila a přemlouvala Johanku, aby tam ještě zůstala...a když jsem pak nasedla do vlaku zpět do Prahy, tak mi spadl kámen ze srdce jako nikdy 🙂 ale jsem ráda, aspoň jsem obešla pár srazů, co jsme měli, rozloučila se s rodinou a příště už tam pojedeme dvě 🙂

macina_k
3. jan 2011

@timkarena Vítej mezi námi, Mareček, to se teď moc nedává, moc hezké 🙂

albao
3. jan 2011

@elzu Veru a bude to este horsie. Uz som si kvoli tomu "natlaku" aj poplakala, ale teraz mi je uz fajn, som vypnutaaaaa 😀 Nadherny pocit, mala som to urobit uz par dni skor

vikaki
3. jan 2011

@elzu a ako to dopadlo s ocinom......? odhneval sa?

albao
3. jan 2011

@elzu inak vraj cestovny stres a "adrenalin" blokuje rozbeh porodu. Tak mozno aj ta troska napatia pomohla, ze ste stastne naspat 😉

monik1
3. jan 2011

@lavazza tak to je solidní trapas 😀 😀 😀 Jinak taky vybírám na webu nějakou textovku, je jich tolik pěkných 😵
@elzu taky ti každý chce šahat na břicho a cítit jak kope? a jak na potvoru, když mi někdo šáhne na břicho, tak malý se ani nehne 😀 😀 A taťka šel ráno do práce a v 10h mi už volal, jestli jsem pořád celá.. A to ví, že je se mnou doma manžel.. No, já to nechci vidět až budu mít termín, když už plaší všichni takhle předem, takže naprosto chápu @albao
@vikaki to zdravotnictví v Řecku je fakt strašné, zlaté Česko, ale neboj za chvíli bude únor a už si všechny budeme psát jen o miminečkách 😉

timkarena
3. jan 2011

@vikaki aha,mas to zložite trochu,ale poradila si si bravurne,akou recou sa doma rozpravate?

vikaki
3. jan 2011

@monik1 ved aj ja si hovorim,ze taky porod trva predsalen 1-max.2 dni .....to uz len nejako prezijeme.......dufam teda,ze to dopadne dobre.....nastastie pojdem rodit do inej nemocnice,tak hadam tam budu ludskejsi......Inak som sa dozvedela,ze doktor co ma odrodil a bol ku mne taky hnusny 😠 je povodom bulhar.......a napriek tomu sa ku mne spraval velmi racisticky 😝

elzu
3. jan 2011

Holky, myslím na vás na všechny! Ten čas utekl, to snad ani není možné... Máme tu krásná miminka a další těsně před vstupem do života! Kéž jsme všichni zdraví, všechno ostatní se vždycky nějak udělá...

Řekněte mi-taky se vám tak blbě spí a máte oteklé nohy?
U mě celou dobu nic nebylo, až minulý týden prásk ze dne na den-v noci neusnu, boty nedopnu, v noci chrápu a břicho tvrdne, měkne, tvrdne, měkne jako o závod 🙂

Včera jsem definitivně dobalila tašku, teda kufr, do porodnice 🙂 a mám pocit, že mi určitě něco chybí...

vikaki
3. jan 2011

@timkarena s manzelom po grecky a s dcerou oboma jazykmi 😉

albao
3. jan 2011

@vikaki A ako to dopadlo s tou porodnicou? Budes tam, kde je tvoj gynekolog, alebo do statnej?

lavazza
3. jan 2011

Tak sem byla dnes v poradně a doktor říkal, že když přijdu ještě příští týden v pondělí, tak mě hned ve čtvrtek posílá na vyvolání ☹ To mám teda radost, snad to půjde dřív a samo.
Jinak vážíme cca 2980g.

vikaki
3. jan 2011

@elzu u mna je to tiez tak ☹ este aj pery mam napuchnute jak po botoxe 🙂

timkarena
3. jan 2011

@macina_k
to mas pravdu,take mena sa už dnes veeelmi nedavaju, ale co uz,ked ocko si chcel synceka pomenovat po sebe..