Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki Ne, je to furt stejné...věděl, že jsem tam "naposledy", ale neřekl ani slovo, dělal, že pupek nevidí... Vlastně jsme si ani nenapsali přání do nového roku... Mrzí mě to, ale co nadělám, musí na to přijít sám...čím více se do něj hučí, tím více se cítí důležitější a zatvrzuje se...
@monik1 Jo, jo, všichni osahávají...ale tohle tak nějak chápu, protože jsem si uvědomila, že i já jsem v tomhle byla stejná, když jsem měla vedle sebe nějakou těhulku...vždycky mě tp hrozně přitahovalo to bříško, přišlo mi to tak tajemné, že jsem si prostě musela sáhnout! 🙂 a přesně jak píšeš, sotva řeknu, že kope, ticho a nic 🙂 kamarádka, co s ní chodím denodenně do školy a sedím vedle ní 5hodin vkuse 5dní v týdnu ji cítila snad až dnes a měla z toho svátek... 🙂
@elzu @albao Oni jsou fakt vnímaví prcci naši malincí 😵 Ten můj si fakt hodně vybírá koho nakopne 😎 je zvyklý na mojí mamku a manžu, pořádně nakopl i nej kámošku, ale jinak je to stydlín 😀 😀 😀
Já už mám tašku taky sbalenou, na ledničce jen visí lísteček, co tam chybí - jako župan, který tam teď nebudu dávat, páč ho nosím a drobnosti a velkým jsem tam napsala FOŤÁK 😀 😀
@elzu Nohy mi otékali, ale teď to nějak zmizelo, ale s tím spaním jsem na tom stejně ☹ , v noci téměř nespím a ve dne chodím jak mátoha. Bříško mám chvíli jak bubínek, napjaté a tvrdé a chvíli jak houba měkké.
A věci do porodky už mám sbalené několik dnů a máš pravdu, je toho plný kufr a to si nejsem jistá, že je tam všechno. Určitě bude muset přítel něco přivézt, co jsme zapomněli. A ještě jsem balila tašku pro přítele na porodní sál 🙂
@elzu no mas to tazke,ale ako pises,radsej to ignorovat ako pridavat zelezo do ohna....hadam si niekedy sam uvedomi,ako ta zranuje a ze to neni spravne......mne tak brucho ignoruje svagryna....a pritom si super vychadzame...neviem preco,od zaciatku tehu mi ani slovko nenapisala co sa babatka alebo tehu tyka
@albao Kufr je super 🙂 přítel se mi sice smál, že je to jak na dovolenou a že mě s tím do sanitky nevezmou, ale mně to vyhovuje, jsou tam dvě oddělené přihrádky, takže v jedné půlce mám věci pro sebe a v druhé pro Johanku a neplete se to a k tomu jako bonus kolečka, takže žádné tahání 🙂
@elzu ja som tak v prvom tehu vyzerala hrozne=spuchnuta,flakata...som sa sama sebe hnusila.Teraz to bolo celkom ok,az do minuleho tyzdna....to som zacala ospatnievat,priberat,napuchat a hlvne sa mi zvyraznili viac pehy...so spanim je to tak,ze furt chodim cikat,inak medzitym chrapem jak dudok....asi som sa nemala tolko tesit,ze tentokrat lepsie vyzream
@elzu presne tak! Dobre sa kufor taha a este mam na nom rada to, ze ked ho otvorim, tak mam hned akoby skrinku alebo policku - vsetko je pekne usporiadane a prehladne, dokonca ho casto ani netreba vybalovat ako to tam je pekne ulozene 😝
@lavazza no mna to dost prekvapuje ako sa ti lekari ponahlaju. Kedysi sa prenasalo kludne aj 3 tyzdne. Teraz sa hovori o normalnom termine 2 tyzdne "po", ale v praxi pocuvam same vyvolavacky 3-5 dni po termine, co mi nejde do hlavy. Nikde v literature som nenasla argument, ze preco. A ja som logicky clovek, ktory chce pocut argumenty 😝
@monik1 Dala jsem mu tam i náhradní spodní prádlo a tričko a třeba taky plavky, kdyby chtěl jít se mnou do sprchy a tím pádem taky ručník. Svačinku si obstará prý sám 😉 (asi nechce abych věděla co si tam vezme k jídlu 😀 ), no a jasně že foťák a náhradní baterky a náhradní kartu do foťáku.
@macina_k Taky pořád přemýšlím, jestli tam je fakt všechno, ale možná že toho mám nakonec víc a povezu to zas domů, koukala jsem na seznam z porodnice a všechno tam člověku dají, snad kromě jednorázových kalhotek pro mě a takových těch běžných osobních věcí...ale brala jsem všechno tak nějak kdyby náhodou, tak uvidíme...už i nabíječku na mobil tam mám, protože máme doma dvě 🙂
@albao kamoska tyzden prenasala ...nakoniec sa zistilo ze babo ma kratky pupocnik,tak preto nechcelo von...spravili jej po tyzdni sekciu a plodovka uz vraj bola cela zelena a zakalena a fuuj...to ako nechcem ta strasit,ale obcas babo ma asi aj iny dovod ako prirodzeny,ze sa nenarodi v termine....
@vikaki Je to zvláštní, někdy tomu opravdu nerozumím, jací lidi dokážou být a co je vede ktomu, že se chovají, jak chovají...přijde mi, že tohle bych já nikdy svému dítěti nebo svojí budoucí snaše neudělala, že přece lidi si mají pomáhat, být spolu, podržet se, když je to skutečně potřeba...a ne jen tehdy, když je všechno fajn a podle jejich představ...ach jo, asi jsem prostě ještě naivní 🙂

@albao pojdem do statnej....kaslem na to