icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
3. jan 2011

@albao pojdem do statnej....kaslem na to

albao
3. jan 2011

@elzu ja som tiez nakoniec zbalila "kufor" 😀 Do tasky som sa nezmestila 😝

elzu
3. jan 2011

@albao Moje kamarádka měla to samé, taky z toho byla ještě ve větším stresu než ze samého porodu! Říkala, že až bude těhotná podruhé, k TP schválně přidá 14dní navíc, aby tomu předešla...a je to dobrý nápad 🙂 pro příště 🙂

albao
3. jan 2011

@lavazza teda, to vazne? To ta chce nechat len 3 dni po termine? To hadam nemysli vazne! 😕

albao
3. jan 2011

@vikaki Drzim palce! Hlavne je chytiti dobreho porodnika a asistentku, aby to nebola trauma ale zazitok 😉

@elzu urcite to aj ja tak spravim na buduce. 😉

elzu
3. jan 2011

@vikaki Ne, je to furt stejné...věděl, že jsem tam "naposledy", ale neřekl ani slovo, dělal, že pupek nevidí... Vlastně jsme si ani nenapsali přání do nového roku... Mrzí mě to, ale co nadělám, musí na to přijít sám...čím více se do něj hučí, tím více se cítí důležitější a zatvrzuje se...

zanin
3. jan 2011

@timkarena mne sa to meno neskutocne paci ale manzel ho nechce dat tak bud bude po nom Adrian alebo Kristian. Ja som este chcela Alexa alebo Tomasa ale k nasemu priezvisku by to bolo asi blbe to meno Tomas.

elzu
3. jan 2011

@monik1 Jo, jo, všichni osahávají...ale tohle tak nějak chápu, protože jsem si uvědomila, že i já jsem v tomhle byla stejná, když jsem měla vedle sebe nějakou těhulku...vždycky mě tp hrozně přitahovalo to bříško, přišlo mi to tak tajemné, že jsem si prostě musela sáhnout! 🙂 a přesně jak píšeš, sotva řeknu, že kope, ticho a nic 🙂 kamarádka, co s ní chodím denodenně do školy a sedím vedle ní 5hodin vkuse 5dní v týdnu ji cítila snad až dnes a měla z toho svátek... 🙂

albao
3. jan 2011

@elzu @monik1 jej, tak to aj moja malicka sa hanbi pred cudzimi 😀 Aj na ocinka si chvilku zvykala

elzu
3. jan 2011

@vikaki Fakt už to začíná být sranda ty opuchy...i mamka říkala, že se mi teď začnou smazávat rysy a budu prý taková rozmazaná, tak se fakt těším :D

elzu
3. jan 2011

@lavazza Budu držet pěsti, aby se to rozběhlo...a pokud ne, tak si z toho nedělej hlavu, trochu ti pomůžou a andílek bude u tebe! 🙂

lavazza
3. jan 2011

.@albao teď nám před nedávnem termín změnili na 7.1. tak uvidíme no

monik1
3. jan 2011

@elzu @albao Oni jsou fakt vnímaví prcci naši malincí 😵 Ten můj si fakt hodně vybírá koho nakopne 😎 je zvyklý na mojí mamku a manžu, pořádně nakopl i nej kámošku, ale jinak je to stydlín 😀 😀 😀

Já už mám tašku taky sbalenou, na ledničce jen visí lísteček, co tam chybí - jako župan, který tam teď nebudu dávat, páč ho nosím a drobnosti a velkým jsem tam napsala FOŤÁK 😀 😀

macina_k
3. jan 2011

@elzu Nohy mi otékali, ale teď to nějak zmizelo, ale s tím spaním jsem na tom stejně ☹ , v noci téměř nespím a ve dne chodím jak mátoha. Bříško mám chvíli jak bubínek, napjaté a tvrdé a chvíli jak houba měkké.

A věci do porodky už mám sbalené několik dnů a máš pravdu, je toho plný kufr a to si nejsem jistá, že je tam všechno. Určitě bude muset přítel něco přivézt, co jsme zapomněli. A ještě jsem balila tašku pro přítele na porodní sál 🙂

vikaki
3. jan 2011

@elzu no mas to tazke,ale ako pises,radsej to ignorovat ako pridavat zelezo do ohna....hadam si niekedy sam uvedomi,ako ta zranuje a ze to neni spravne......mne tak brucho ignoruje svagryna....a pritom si super vychadzame...neviem preco,od zaciatku tehu mi ani slovko nenapisala co sa babatka alebo tehu tyka

elzu
3. jan 2011

@albao Kufr je super 🙂 přítel se mi sice smál, že je to jak na dovolenou a že mě s tím do sanitky nevezmou, ale mně to vyhovuje, jsou tam dvě oddělené přihrádky, takže v jedné půlce mám věci pro sebe a v druhé pro Johanku a neplete se to a k tomu jako bonus kolečka, takže žádné tahání 🙂

macina_k
3. jan 2011

@timkarena Já jsem ráda, že se dávají jména, která nejsou tak častá. My jse taky takový případ, budeme mít holčičku a vybrali jsme jméno Irenka a to taky není časté.

monik1
3. jan 2011

@macina_k Jo tašku pro chlapa 😀 Já mu dneska myla takové ty letní boty Kroksy (nebo jak se tomu říká).. pak pro chlapa ještě pohodlné oblečení, malou svačinku a foťák.. Co tam dáváš ještě? 😉

elzu
3. jan 2011

@monik1 No, vidíš, foťák-na ten bych si taky měla napsat papírek!!! 🙂

vikaki
3. jan 2011

@elzu ja som tak v prvom tehu vyzerala hrozne=spuchnuta,flakata...som sa sama sebe hnusila.Teraz to bolo celkom ok,az do minuleho tyzdna....to som zacala ospatnievat,priberat,napuchat a hlvne sa mi zvyraznili viac pehy...so spanim je to tak,ze furt chodim cikat,inak medzitym chrapem jak dudok....asi som sa nemala tolko tesit,ze tentokrat lepsie vyzream

vikaki
3. jan 2011

@macina_k moja starka bola irenka...inak v grecku je to velmi caste meno=Irini a znamena to mier 😀

albao
3. jan 2011

@elzu presne tak! Dobre sa kufor taha a este mam na nom rada to, ze ked ho otvorim, tak mam hned akoby skrinku alebo policku - vsetko je pekne usporiadane a prehladne, dokonca ho casto ani netreba vybalovat ako to tam je pekne ulozene 😝

@lavazza no mna to dost prekvapuje ako sa ti lekari ponahlaju. Kedysi sa prenasalo kludne aj 3 tyzdne. Teraz sa hovori o normalnom termine 2 tyzdne "po", ale v praxi pocuvam same vyvolavacky 3-5 dni po termine, co mi nejde do hlavy. Nikde v literature som nenasla argument, ze preco. A ja som logicky clovek, ktory chce pocut argumenty 😝

macina_k
3. jan 2011

@monik1 Dala jsem mu tam i náhradní spodní prádlo a tričko a třeba taky plavky, kdyby chtěl jít se mnou do sprchy a tím pádem taky ručník. Svačinku si obstará prý sám 😉 (asi nechce abych věděla co si tam vezme k jídlu 😀 ), no a jasně že foťák a náhradní baterky a náhradní kartu do foťáku.

elzu
3. jan 2011

@macina_k Taky pořád přemýšlím, jestli tam je fakt všechno, ale možná že toho mám nakonec víc a povezu to zas domů, koukala jsem na seznam z porodnice a všechno tam člověku dají, snad kromě jednorázových kalhotek pro mě a takových těch běžných osobních věcí...ale brala jsem všechno tak nějak kdyby náhodou, tak uvidíme...už i nabíječku na mobil tam mám, protože máme doma dvě 🙂

macina_k
3. jan 2011

@vikaki Děkuji, to je potěšující 😀

vikaki
3. jan 2011

@albao kamoska tyzden prenasala ...nakoniec sa zistilo ze babo ma kratky pupocnik,tak preto nechcelo von...spravili jej po tyzdni sekciu a plodovka uz vraj bola cela zelena a zakalena a fuuj...to ako nechcem ta strasit,ale obcas babo ma asi aj iny dovod ako prirodzeny,ze sa nenarodi v termine....

elzu
3. jan 2011

@vikaki Je to zvláštní, někdy tomu opravdu nerozumím, jací lidi dokážou být a co je vede ktomu, že se chovají, jak chovají...přijde mi, že tohle bych já nikdy svému dítěti nebo svojí budoucí snaše neudělala, že přece lidi si mají pomáhat, být spolu, podržet se, když je to skutečně potřeba...a ne jen tehdy, když je všechno fajn a podle jejich představ...ach jo, asi jsem prostě ještě naivní 🙂

monik1
3. jan 2011

@macina_k jo děkuju, ještě mu tam taky pár věcí přibalím jak píšeš 😉

elzu
3. jan 2011

@macina_k Irenka je krásné, navíc to jméno mám spojené se samýma parádníma ženskýma! 🙂

vikaki
3. jan 2011

@elzu ja si skor myslim,ze ta moja svagryna asi ziarli......nejak s brachom nemaju prave jednoduche manzelstvo a maju len jedno dieta.....inak si to neviem vysvetlit,lebo inak si normalne cez net piseme a bavime sa o vselicom moznom,len na babo a tehu sa ma nikdy nepyta

vikaki
3. jan 2011

@elzu tak to ste mi stou irenkou pripomenuli ten cesky fim=kurvahosigutentag 😀