Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neliq zkus mu prdelku omývat heřmánkem, nejlépe silným výtažkem, který je obsažen v chamomille... koupíš v lékarně... stačí tento extrakt vlít do teplé vody a malého do něj ponořit... http://www.lekarna.cz/chamomilla-ivax-1x100ml-r...
Holky, mohly byste sem prosím hodit nějaké odkazy na dobré odsávačky mléka? Před porodem to kupovat nebudu, ale jen chci mít trošku přehled, jestli se vyplatí kupovat nějakou dražší, nebo jestli existuje i levnější, která je dobrá... 😕
Děkuji děkuji,sem vás tu pročítala ,tak sem si řikala že se taky přidám,něco už vím a co nevím to se tady dozvím 😉
Taky čekám na výsledky streptokoka a už počítám že bude..Trpím dost na kvasinky,tak proč by tam nemohl být i ten streptokok.Zítra budu volat pro výsledky.Nevím ale mám pocit že tohle druhé těhu je nějaké horší,zlobí mě hexenschus a i pohyby jsou takové víc bolestivé,jak se tam roztahuje.Nedovedu si představit že bych v tomhle stavu ještě běhala kolem batolete.Mladá na mě přenesla bacily,takže sem na silvestra byla bez hlasivek se zánětem průdušek.Tak se dávám do kupy a už bych jako klidně šla rodit 😀
baby mate niektora skusenosť s bolesťou zubov a dasien mna od večera boli cela strana a dasna mam hrozne podrazdene na tej strane ani si neviem poriadne umyt zuby dosť je to neprijemne ako keby som mala tie dasna podraždene až do krvi to mam len od večera. Moja zubarka ma dovolenku a tak som sa chcela opýtať či neviete čo na to možem zobrať alebo s čim si vyplachovať usta. ☹
Fakt je ta Medela lepší než Avent ??Já teda taky čekám až ,,po,, předtím sem měla Avent pákovou a to byla hrozná dřina,tak bych ted určo chtěla elektrickou...
@rachomejtle to jsme na tom podobně...já mám 4-letou holčičku a ta donese ze školky každej bacil...no a já ho samozřejmě od ní chytnu...jinak ty pohyby jsou taky o dost intenzivnější než v prvním těhotenství 😅
@rachomejtle avent je na ... já ji měla na chvilku v porodce a pak mi daly dvoufázovou medelu a šlo to jak po másle... a ta elektrická je fakt lepší...
@misinka22 pokud tě to bolí,když skousneš a bolí všechny ty zuby i s dásní mohl by to být zánět dásně,na to koupit v lékárně ústní vodu a masírovat měkým kartáčkem dásen několikrát za den ,bolí to hrozně ale pomůže to..
@vilca tak jako řikala sem si že to asi nebude nic vážnýho jen sem z toho už taková dost dokopaná,kolikrát se musím zastavit a ani nedýchám jak mi tlačí hlavou a píchá to ..tohle z minula neznám a to mi koukaly z boku její nohy a já se tomu smála..
Jo ty školy a školky to je děs ,samej bacil.Mladá je tam dycky pět dní a dva tejdny pak doma.
@haniula tak díky za tip,řikám že se tu dozvím něco novýho 🙂 Já sem to hlavně používala kvůli mastitidě co sem měla dvakrát za sebou a to teda ručně nešlo ani Ň a furt radili odstříkávát několikrát denně.

@neliq zkus ho nechat co nejdýl rozbaleného...dej pod něj třeba tu přebalovací podložku a nech ho bez pleny...to naší Evičce kdysi taky pomáhalo...akorát musíte doma trošku přitopit, aby mu nebyla zima...