Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@elzu To s tebou naprosto souhlasím. Já mám od malička štěstí na doktory, kteří spíše s antibiotiky šetří, což pokládám za velmi dobrý přístup. Jestli jsem za život dostala antibiotika 5krát tak to je hodně. Obzvláště jsem měla super dětskou doktorku, která vždycky říkala, že pokud to není nutné tak je raději vynechá.
Proto doufám, že na toho prevíta streptokoka ty antibiotika zaberou. Jen nevím, jestli snesu penicilin. Nevím, jestli na něj nejsem alergická, když u nás v rodině skoro všichni jsou. ☹ Nikdy jsem ho nebrala.
ja som dnes ráno mala tiež taký žltý výtok a len trolilinku rožovkastého v ňom, mohla by to byť zátka??? v noci som mala tiež MS krče,
@vilca a co ti lekarka odporucila? Mne dnes zacali take menstruacne bolesti a pokusila som sa to ratat.. ale pride mi to akoby som to mala stale ked si lahnm na bok. ked chodim da sa to vydrzat..
@sova33 ano aj ja som uzavtera.. v stredu som na monitore mala dve kontrakcie v rozmedzi 11 min. ale lekarka nepovedala na to nic len konstatovala.. chcela by som vediet ze dietatu nic nehrozi ak neodide zatka a plodova voda.. ale to mi asi nepovie nikto 🙂
Baby tie čo už mate za sebou pôrod ked vam zacali kontrakcie aj malinke pred tím dost kopalo a hybalo sa?
ahoj, tak 3.1.2011 se nám narodila dcera Vanesska. Ani jsme si nestihli naplánovat císařský řez. Ona si to rozhodla sama, a my dojeli do nemocnice za 5 min. 12. Přišlo to rychle, a to jsem ráno v pondělí byla na odezvách u svého mudr, a ten mi řekl, že se nic nechystá a přitom už tam muselo být zřejmé, že něco malého tam musí být, jelikož sem mu říkala, že mám pocit jako by přicházely kontrakce.. no a pak ve 17 hod. to byl teda boj.. v 19 hod. se jelo do porodky a pak v 20.24 byla malá na světě... dětičky nás umí překvapit.. 🙂 Jinak císař teda nic příjemného, ale tak každé má své, nejhorší je první den, a pak to jde.. kvůli prckovi přetrpíte vše.. 🙂 Ted akorát bojujem s kojením.. chjooo.. nějaké rady na správné kojení 🙂 nám se to pořád nedaří..
@misinka22 mě praskla voda a pak jsem měla kontrakce (bolesti jako při MS)... zátka mi odešla totiž už v 30.tt, proto jsem byla na udržování v nemocnici... to co popisuješ, může být klidně rozbíhající se porod nebo taky jen poslíčci... jak už tu holky kolikrát radili, tak si dej horkou vanu a uvidíš...
@verca84 Gratulujeme a přejeme brzké zotavení a hoooooodně mlíčka... Co s etýče kojení, tak to chce čas a velkou trpělivost... Malá se vůbec nepřisávala a ani ted se nechce přisát, tak je na flašce a má sunar, protože mě došlo mléko... Zkus si nechat poradit od laktační poradkyně, ty jsou prý velmi skvělé!!!
@monik1 děkujeme... císaře jsme zvládli všichni 3 🙂 a to jsem se ho tak bála.. stačilo mě těch pár kontrakcí a říkala jsem si jaká je to bolest.. a to není ještě ta pořádná.. ale císař na druhý den, žádná slává.. sjem odmítala i vstanout, jak to bolelo, ale musela jsem.. úterý ráno to byla bolest, ale večer už to bylo lepší, už jsem chodila jak divá.. přítel ten mě obdivoval, že po taokvém zákroku už tak pěkně chodím.. sice pomalu ale přeci.. Taky už to máš za pár.. a ani se nenaděješ a mimi budeš mít u sebe.. my vůbec nepočítali, že by to už 3.1. mohlo být.. u dětí nikdy nevíš.. a jak se jinak cítíš?? je to den o dedne horší vid.. 😒
@kika87 Ahoj, aj ja mam termin 26.1. a kedze je babatko otocene hlavickou dolu, tiez mi budu robit cisarsky, ale este teraz 12.1. idem na poradnu a aj 19.1. mam ist na poradnu a aj ultrazvuk, kde mi podla toho stanovia termin. Tebe preco urcili termin porodu o tyzden skor ako je termin? Nevies?

Prosim Vas, ja mam uz tyzden silne krce v brusnej dutine, ale niekedy to konci na zachode.. inokedy nie.. vacsinou vecer a v nocnych hodinach sa to deje.. pritom mi cely den strasne tvrdne brucho a dieta neuveritelne kope.. nemam z toho dobry pocit.. takze to su uz tie kontrakcie? ani plodova voda ani ta zatka mi zatial neodisli.. a v stredu som bola este uplne uzavreta.. Rada by som sa opytala ci tu ma niektora z vas podobne pocity..