Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky, co jste rodili, chtěla jsem se zeptat, máte stále chlupatě břicho a prsa?? Já strašně a vůbec to neleze dolů. 😅
@misag23 Míšo, super, že je streptokok OK, u mě taky.. a ty kvasinky mám asi taky.. mám je napsané v těhu průkazce, ale Dr. o nich neřekl ani slovo, jsem si všimla až doma 😠
@janicac Krásné narozeniny, všechno nejlepš!!! 😉
@vilce Všechno nejlepší k svátku!!! 😉
a holkám tereza79 a annemarie gratuluju k miminkám!!! 😵 😵 😵
je toho tolik na co bych chtěla reagovat a polovinu jsem už stejně zapomněla 😅
@verca84 A už jste doma? To vás po císaři propustili rychle.. Tak to u vás byla fakt rychlovka, hlavně, že už to máte v pořádku za sebou!! 😵 Já už se taky hrozně těším na toho našeho broučka, kéž by to už taky bylo za námi, ještě, že už to jsou jen dny a ne měsíce 😀 Tak až budeš mít čas, hoď fotečky Vanessky 😉
@janicac No ta váha některých prcků je fakt šílená a zvlášť když jsi drobná.. tak by ti měli změřit rozměr pánve a pak obvod hlavičky, zda ho teda vytlačíš 😖 Já už dneska taky počítala, že můj malý měl v 32.týdnu 1950 gramů a když každý týden přibere 250 gramů, tak na konci ledna jsem taky na necelých 4 kilech 😔 no, uvidíme.
Tak ti držím pěsti 😉
Ahojky holky, chci se hloupě zeptat, ty co už máte porod za sebou, užíváte některá Ergotamin?
Dnes jsem ho na večer byla vyzvednout z lékarny, dostala jsem jen flaštičku s léky, bez nějakého příbalového letáku atd. Jen mi ve spěchu stilhli říct, že užívat 3x denně jednu tabletu. Chtěla jsem si o něm počíst na netu, ale nikde není nic, co by stálo za zmíńku. A abych pravdu řekla, ani se nemůžu dopátrat, jestli se užívá zaváděním, nebo klasicky, polknutím...???
ahojky holky, tak se hlásím, že jsme stále v celku 😀 Tak nás to vyvolání asi nemine. V pondělí v 7h jdeme na to tak snad večeři si dám už v poklidu v porodce rozdvojená 😀 Ale kdybych stihla i oběd tak bych se vůbec nezlobila 😵 😵
Dofám, že to půjde rychle a moc mě malý nepotrápí 😵
@alerka moje Dr. mi doporučila, ať hodně ležím a mám nohy nahoře...a ať čekám, jestli mi nezačne odtékat plodová voda...což se nestalo...večer mi ty bolesti přestaly a dokonce jsem se v noci krásně vyspala, jak už asi 2 měsíce ne...nebolelo mě ani břicho, ani záda...takže kdyby to přišlo dneska, tak jsem aspoň odpočatá 🙂 Prý ale tyhle bolesti můžou trvat několik dní a zase odeznít...tak nevím...taky si říkám, jestli to třeba není tím maliníkovým čajem - jestli on nepodporuje právě ty stahy..
@monik1 - byla to rychlovka, celý císař vše... já jsem dostala kontakce v 14 hod, ale spíše to byla bolest jak přiMs, na mnitoru u veho mudr. prý nic nebylo, a já pak měla problém dojít domů. to mě chytly co 5 min. a do nemoc. jsme přijeli co 3 min. takže tam lítali všichni jak dělové koule. ale zmákli to. sice tak tak, ale dobrý. za 4 min. po pichnutí epi, byla malá venku. foto určo hidím, jen co je stáhnu 🙂
@verca84 já ze začátku kojila co dvě hodiny, ale musela jsem ho budit, měl žloutenku, teď už tak co 3 h až 3,5, když se nevzbudí, budím ho já ať se pak častěji nebudí v noci. Ale ze začátku je dobře kojit častěji, jak píšeš, nevypijou toho tolik. A je fajn, že se Ti budí. Jsem ráda, že se laktace rozběhla. My včera asi měli spurťase, takže jsem pila a pila, aby malý měl mlíčko, protože včera pil pořád (to nebylo po 3 h, ale tipuju, že to bylo spurťasem). A samozřejmě jak pil pořád, tak sem tam už neměl co ☹ Ale jak jsem se dočetla, je třeba vydržet a bude to ok. Jen je to náročné. Takže ze včerejška jsem celkem dost vyčerpaná 😒 A tím že tak hodně pil, tak samozřejmě hodně čůral 😀 a pročůral se jak v noci, tak ráno, takže převlíkat a převlíkat.
@cara.m A už jsi musela i převlíkat povlečení v postýlce? Já mám v postýlce to prostěradlo nepromokavé, tak snad to neprosákne.. A ještě jsem se chtěla zeptat - pomáhají na tvorbu mléka ty kojící čaje? Já toho mám do zásoby nakoupené spoustu, tak snad to využiju 😉
@verca84 ty jo, to musela být fakt rychlovka, věřím, že kdyby byla malinká hlavičkou dolů, tak jí porodíš fakt rychle 😉

@timkarena no posledne dni su najhoršie a nedockavost k tomu pridava 🙂