icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monalis
8. jan 2011

@kinsli Držim pěstičky ať to zvládnete. Jak ty tak malý. Hlavně ať to v pondělí jde rychle a pak dej vědět jak jste na tom.
U nás se zatím také nic neděje. V pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme jak jsme na tom 😉

kamusek
8. jan 2011

@zuzik28 Tak to je super, že to pomůže.....piju to takhle celé těhu a moc mi to chutná, takže v tom budu pokračovat i po porodu 🙂

monik1
8. jan 2011

@zuzik28 Caro je výborné, to piju už teď celé těhu, tak to je dobře, že je dobré i na kojení 😉

luuca1
8. jan 2011

bože baby máte aj vy niektorá také obrovské brušisko??? ja už začínam pochybovať, ved meriam ledva 160 cm a brucho jak hrom....normálne sa bojím že ako to porodím...

monik1
8. jan 2011

@kamusek Kamčo ještě jsem nedočetla stránku 676 a ty jsi napsala to samé co já 😀 máme stejné chutě.. A přestala jsi pít úplně kofeinové kafe? Já byla před těhu hrozný kavař - 2x kafe denně a od té doby co jsem těhu mi to přestalo úplně chutnat, fůůj nescaféé 😝

zanin
8. jan 2011

@luuca1 ja som na tom skoro rovnako 😒 . 163 a teda brusisko ako hrom pri malom som ho vobec nemala take velke ako terz. Az mam strach ako sa potom stiahne naspet. Pri Samkovi uz v lete bolo celkom fajn a rodila som na jesen. Ale teraz budem rada ked sa scvrkne do roka od porodu. Dufam, ze mi nezostane ovisnuta koza 🙄 .

luuca1
8. jan 2011

@zanin no mi hovor, ja ho mám hrozne veliké, už s ma pýtaju či fakt nemám dve....

luuca1
8. jan 2011

@zanin kolko si pribrala???

janettan
8. jan 2011

@kinsli my sme na tom rovnako ako vy, maličkej sa nechce von a mám tušenie, že nás to vyvolanie v pondelok neminie, ale ja už prenášam 3 dni ...

zanin
8. jan 2011

@luuca1 no dost hlavne cez sviatky mi nabehli dve kila navrch. na zaciatku som mala 55 kil a uz mam 71 takze dost. Pri Samkovi som nabrala 14 kil do porodu a to som prenasala 6 dni. 🙄

janettan
8. jan 2011

@zuzik28 to caro som si kúpila aj ja. Varíš si ho podľa návodu na obale, alebo aký pomer mlieka a prášku si zalievaš? dik

cara.m
8. jan 2011

@monik1 zrovna dneska jsem musela převlíkat prostěradlo. Pod ním mám chránič matrace.
Ad čaje, já si myslím, že jo. Piju je ráno, odpo a večer plus meltu

vikaki
8. jan 2011

@haniula ja som chlpate nemala nic a ani nemam

vikaki
8. jan 2011

@monik1 neboooj,mne doktor povedal ze babatko tak tyzdenne priberie priblizne 180 gr.......my sme vazili v 33 tt 2400 gr.....do terminu to odhadol doktor na 3700 ...

vikaki
8. jan 2011

@kinsli budem si na teba mysliet v pondelok,nech ti to dobre dopadne a aj babatku samozrejme.....ja idem v pondelok na vecer na kontrolu,tak uvidim ako sme na tom

vikaki
8. jan 2011

dievcata,ja mam uz skoro mesiac mliekovu maniu...manzel mi nestaci kupovat mlieko.Pri Pii som tak v poslednom mesiaci pila dzusy a sodovku...Teraz nedokazem zit bez mlieka=zahana mi palenie zahy a mam nan strasnu chut...denne vypijem skoro 2 litre...uz som to zacala miesat s vodou,lebo kukam ze som za mesiac pribrala 4 kila 😠 ....Som zvedava,ci to aspon pomoze tvorbe materinskeho mlieka,,,,,

luuca1
8. jan 2011

@zanin no tak ja som mala 46 na začiatku a teraz 64,5.... 😒

monik1
8. jan 2011

@vikaki těch 250 gramů za týden jsem četla na webu, to bude tabulkově, ale u každého mimi to bude určitě jiné 😉 takže taky tě čeká "macek" 😅
@vikaki buď ráda, že piješ mlíko, já ulítávám zase na coca-cole nebo kofole, pořád mám na to hroznou chuť a taky jsem za poslední měsíc přibrala 5 kil 😝
@kinsli taky držím pěsti na pondělí ať je vše OK a malinký bude třeba menší než ten odhad 😉

vikaki
8. jan 2011

@monik1 ma nestras....ak naozaj da tyzdenne nahor babo 250 gr.......budu ma muset priviazat........sak to nam potom vyde nad 4,5 kg

sjussi
8. jan 2011

@monik1 mne zrovna to caro vubec nechutnalo ale vanilkove gravimilk je uplne vyyyyborne 🙂

kinsli
8. jan 2011

@monalis kamoska co ma TP 14.1. porodila dnes 😀 Tak se asi všechny potkame v porodce 😀
Jinak v pondělí určitě písnu info.

Ted jel Lukyn odvest Kačenku k babičce a dědovi na týden. No psycho. myslela jsem si, že se uřvu 😔
Tak mám přislíbeno, že za mnou v úterý přijedou 😵 No uvidíme jak na tom budu, nechci aby mě viděla jak se někde ploužím 😔

monik1
8. jan 2011

@vikaki No těžko říct s tou váhou prcka.. mi naposledy dělal UZ v 32.týdnu a teď mi prý už dělat nebude pokud k tomu nebude důvod.. takže až v porodnici 😒
@sjussi joo, to gravimilk mám taky koupený, to jsem ráda, že je výborný a pak mám ty instantní granulované čaje Hipp rovnou 3 krabice, snad to bude taky dobrý 😉 A co Matyášek, jakpak se má? 😉

monik1
8. jan 2011

@kinsli Teda snad to Kačka zvládne u prarodičů, těšila se nebo je na tobě závislá? musí to být těžké pro vás obě..

kinsli
8. jan 2011

holky s těmi přírůstky vás nechci děsit, ale to fakt moc neodpovídá 😒 malý nabíral mezi 24tt - 30tt 250g týdně, což bylo fakt moc, pak zase se zabrzdil a dal jen 0,5 kg za 3 týdny no a teď dává tak 350g týdně. Prostě mazec 😝

sjussi
8. jan 2011

@monik1 ja ho uplne miluju ale muze se jen 0.5l denne,ikdyz i tak dobre jinak bych musela kupovat na kazdy den 1krabicku 😀 caje mam leros a ty chutnaji jak bylinkovy caj 🙂 Maty je sikulka roste jako z vody ale v noci zacal mit trosku rymu tak sme dneska ani nesly radsi ven ale nastesti ji ma jen trosku.

kinsli
8. jan 2011

@monik1 myslím, ze víc jsem závislá já na ní než ona na mě 😀 Jakmile je maminka, tak jí samozřejmě nikdo jiný nezajímá, ale když není tak se zžije kdekoliv 😉

kinsli
8. jan 2011

jéé holky co už jste porodily jaký čaj se kupuje na prdíky?? Myslím ten co pijí maminky 😉

monik1
8. jan 2011

@kinsli 350 g týdně, no to je fakt mazec 😕
@sjussi tak ještě, že ten gravimilk omezili teda na 0,5 litrů, je to celkem drahé 😝 Tak ať mu rýma brzo přejde, za chvíli bude mít měsíc, toto letíí 😉
Holky, já peču Honzovy buchty, už nevím co bych vymyslela 😀 😀 😀

kinsli
8. jan 2011

@monalis jinak sestřečka v rizikovce, no to bylo fakt maso 😀 Ještě, že jsem flegmouš a jen tak něco mě nerozhodí 😝

kinsli
8. jan 2011

@monik1 Kačka taky dávala 350g týdně. Na 30tt 1539g na 37tt 4000g.