icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
9. jan 2011

@vilca taky sem včera byla taková mokrá, byla sem z toho taková vyplašená, no zítra jdu do poradny tak se tam optám, protože ten hlen ze mě jde už docela dlouho

lavazza
9. jan 2011

@dimi já vím, že ta stovka není moc, ale je to docela sprostý, když všechno zkrouhávají, nám taky jen tak nikdo nic nedá

zuzik28
9. jan 2011

Hezkou neděli přeji,
já byla dneska na poradně a pořád se nic neděje. Dokonce ve čtvrtek prý byla malá nachystaná víc než dneska 😅 Takže čekáme a čekáme....další kontrola až v pátek.

misha8
9. jan 2011

@misag23 na mliečko je výborná biela vinea ale nechaj si ju vždy v pohári vybublinkovať 😉 a ešte teplé tekutiny polievky , teplý čaj, aj ked ja moc mliečka nemám 😒

kamusek
9. jan 2011

@lavazza Tak pak dej vědět, co ti doktor řekl, protože ten bílý jako výtok nebo co to je mám taky - už skoro týden a taky by mě zajímalo, co to je! Já jdu na kontrolu ve středu, teda pokud do té doby neporodím.....kéž by 🙂

misha8
9. jan 2011

zasa som mala nočnú šichtu malinká ožíva v noci 😲 😲 😲 😲

vera1132
9. jan 2011

ahojte, ako sa máte??? maminky už vás to ma viacej za sebou? alebo ešte furt nič? 🙂

sova33
9. jan 2011

Ahoj, taky přeji hezkou neděli. Pořád 2v1 a žádnou změnu nepozoruji. Včera jsem trochu hopsala na míči a musím říct, že v noci jsem nemohla spát, jak mě strašně bolely nohy a kyčle. Takže jsem se rozhodla, že dnes už hodím nohy nahoru a na všechno se vykašlu.

monik1
9. jan 2011

@sova33 A kdy jdeš na kontrolu do porodnice? Někomu zabere nic nedělat, snad to psala Neliq.. 😉
@lavazza Joo o té povodňové dani - 100 kč se dost mluvilo v TV, co se dá dělat... Tím, že někdo celé roky jenom rozhazoval, tak za to teď pykáme my ☹
@kamusek @lavazza Mi Dr. pokaždé kontroluje ten můj výtok, prý je to celkově změna PH v těhu.. ale když ho máte až teď na konci,tak to by snad mohla být ta hlen.zátka..

Holky, které už máte miminka, kam dáváte použité plenky? Máte ten speciální koš s víkem na použité plínky nebo jak to děláte?
Holky, já jsem si dneska ráno koupila sportovní vestu -velikost S, vůbec jí nezapnu, ale doufám, že po porodu se do ní vlezu jinak mě jebne, musela jsem si jí vzít teď, páč pak by už nebyla 😀 😀 😀

monik1
9. jan 2011

@dimi super křivka, to vypadá nadějně, takovou jsem ještě neměla 😀

cufinka
9. jan 2011

@lavazza to určitě je ta hlenová zátka 😉 Jinak stovka na povodně je fakt síla -jako sorry ale nám nikdo nic nedá když třeba vyhoříme ... 😠

cufinka
9. jan 2011

@monik1 no to jsi dobrá vzít velikost S 😀 ale ty jsi hubenoučká takže tobě bude 😉

monik1
9. jan 2011

@cufinka My pro změnu bydlíme na vesnici u potoka - v tzv. nepojistitelné oblasti, žádná pojišťovna náš barák nepojistí, protože je v povodňové zóně.. No, je to tady jeden velký bordel 😝 taky by nám nikdo nic nedal 😝
Co Nelča, pořád je taková akční? 😀 Ten náš se nějak zklidnil, už není takový aktivista, teď už kopká sem tam hlavně nohama, ale už mi "netančí" břicho 😀

misag23
9. jan 2011

@vilca @lavazza Holky, to bude možná ta hlenová zátka. Jen jsem myslela, že odejde najednou a ne postupně, tak nevím. Já to u sebe nejspíš nepoznám, už jsem myslela, že mi minulý týden odešla (vypadl ze mě takový nazelenalý hnus-pardon, nevim, jak to jinak nazvat), ale když jsem byla na kontrole, tak doktorka říkala, že ji tam stále mám. Jak psala @monik1, taky celý těhu trpím na výtoky, tak to bylo k tomu.

cufinka
9. jan 2011

@monik1 No je to bordel 😠
Jinak Nelča je akčí pořád a myslím že mám v břiše pavouka a ne miminko ,páč začne bouchat zároveň pod žebrama na boku a bubnovat hlavinkou do močáku 😀 kolikrát to bolí až moc 😝 😀 Jiinak je to strašná herečka ve čtvrtek na monitoru byla stráášně hodná a i děloha byla rovná čára a jen sme přišli domů tak zase začla zlobit 😀

jerryjanka
9. jan 2011

tak o mne sa zajtra rozhodne že čo sa bude diať. pomoooooooooooooc 😅

monalis
9. jan 2011

Mám tu čest napsat, že Kinsli se dnes narodil krásný a zdravý chlapeček Vojtíšek. Měří 55cm a váží 4310g. No prostě nádhera 😉
Další zprávy od Kinsli CITUJI Z SMS: "Není mi nic, porod super, kontrakce brutální, ale zvládli jsme to na 1* s jedním vnitřním stehem. Na záchod chodím v pohodě, takže tak 2 dny a nebudu vědět, že jsem rodila. Malej je krásnej ani nevím komu podobny. Lukyn snad dá večer fotky na konika."
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU ZA SEBE PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍČKA A ZDRAVÍČKA JAK PRO MIMI TAK PRO MAMINKU. 😵

lolelole
9. jan 2011

@monalis
to jsou super zprávy ! paráda - taky gratuluji a přeji hodně mlíčka 🙂

luciemar
9. jan 2011

Moc moc gratuluji novopečené mamince! Tedy, to je hezký cvalíček! Ať roste ve zdraví!!!

Jinak, holky! Na ten výtok, o kterém tady píšete, pozor! Já jsem také celé těhotenstí trpěla na výtok, a proto jsem se pak ke konci bála, že nepoznám, kdyby mi začala pomalu odtékat plodovka. No, a taky tak se stalo...výtok začal být častější a řidší...Asi po týdnu už jsem se naštvala a zašla raději z vložkou do porodnice...No a byla to plodová voda! Druhý den jsem rodila! Takže fakt na to pozor. Když začne odtékat voda, i když malinko, tak je třeba nasadit andibiotika, aby se k mimi nedostala žádná infekce!

cufinka
9. jan 2011

jůůů tak to moooc kinsli gratulujuuu - no a jak to holka pěkně zvládla a tak se bála šikulka naše 🙂 takže žádné vyvolávání no to je fajn 🙂
začínám vám holky závidět já už mám j10 dní do termínu a začínám být pěkně na palici 😀

sirenita
9. jan 2011

@lolelole moc děkuji!!

monik1
9. jan 2011

@kinsli ty jooo, moc gratuluji k Vojtíškovi 😵 😵 😵 krásné jméno a fakt cvalíček, takže na vyvolání v pondělí ráno nedošlo a sám si Vojta řekl, že bude nedělňátko, jo? 😵 Ještě jednou velká gratulace!!!

@luciemar s tím výtokem jsem nešťastná ☹ Dr. mi vždy tvrdí, že plodovku poznám ☹ achjooo 😢 A co kočárkování, jak se malému líbí venku? 😉
@cufinka Nelča bude správná baba! 😀 😀

misag23
9. jan 2011

Kinsli moc, moc gratuluji k malýmu Vojtíškovi. To je super, jak to zvládli. Vojtíškovi už se nechtělo čekat do zítřka na vyvolávačku 😉

luciemar
9. jan 2011

@monik1 Hele, mě také každý říkal, že plodovku prostě poznám. Že je to rup a spousta vody. Mluvila jsem o tom s tolika ženskými a každá mi říkala, že néééé, to určitě voda není!!! Taky test na vložce byl negativní a až stěr z čípku ukázal drobný odtok... Doktor mě zprdnul, že mám dát vždycky jen na své pocity a neřídit se babskými radami. Jsem měla na krajíčku, že jsem nezodpovědná... ☹ Naštěstí vše dobře dopadlo...
Takže, máš-li jakékoli pochybnosti, radši tam s tou vložkou skoč. Za to nic nedáš... 😉
Nojo, venku jsme byli už dvakrát 😉 A super! Malému se to líbí! Usne už jak ho oblékám...Čerstvý vzduch mu asi dělá dobře, protože pak krásně spinká 😉
Mooooc ti držím paluchy!!! 😉 😀

janettan
9. jan 2011

@kinsli jééé, blahoželám, už to máš za sebou .... 🙂 a odrodiť také veľké bábo na 1* tak to je úžasné !!! Prajem všetko dobré, hlavne veľa zdravia a nech ste obaja o.k. 😀

janettan
9. jan 2011

u mňa sa nič nové nedeje, mňa už malá asi nijako do zajtra neprekvapí .... 😕 ráno idem na príjem do pôrodnice a dúfam, že to vyvolanie dopadne dobre ....

sova33
9. jan 2011

@monik1 Na monitor jdu zítra, ale to je fakt jenom monitor, ani nemám nosit moč, nebude mě prohlížet a tak. Takže se nic nového asi nedozvím.

haniula
9. jan 2011

@kinsli MOC MOC GRATULUJI!!! Šikulka!! Na 1 steh tak velké dítě - klobouk dolů!!

@monik1 já mám kbelík s víčkem, které jde pevné uzavřít a vynášíme co druhý den.... je to fakt mnohdy pěkná síla... 😀

dimi
9. jan 2011

@kinsli gratulka 😵
@monik1 no,ja takovou krivku take jeste nemela,ale on prcek docela kopal,tak si nedelam nadeje...
@lavazza tak ja se skrty souhlasim-jsou potreba...jde o to,ze nektere fakt nechapu-jako jsou treba ty solarni panely... :-/

vilca
10. jan 2011

@kinsli moooc gratuluju, jsi fakt šikulka 😉 A přeju hodně zdravíčka oběma 😵