Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Hezkou neděli přeji,
já byla dneska na poradně a pořád se nic neděje. Dokonce ve čtvrtek prý byla malá nachystaná víc než dneska 😅 Takže čekáme a čekáme....další kontrola až v pátek.
zasa som mala nočnú šichtu malinká ožíva v noci 😲 😲 😲 😲
ahojte, ako sa máte??? maminky už vás to ma viacej za sebou? alebo ešte furt nič? 🙂
Ahoj, taky přeji hezkou neděli. Pořád 2v1 a žádnou změnu nepozoruji. Včera jsem trochu hopsala na míči a musím říct, že v noci jsem nemohla spát, jak mě strašně bolely nohy a kyčle. Takže jsem se rozhodla, že dnes už hodím nohy nahoru a na všechno se vykašlu.
@sova33 A kdy jdeš na kontrolu do porodnice? Někomu zabere nic nedělat, snad to psala Neliq.. 😉
@lavazza Joo o té povodňové dani - 100 kč se dost mluvilo v TV, co se dá dělat... Tím, že někdo celé roky jenom rozhazoval, tak za to teď pykáme my ☹
@kamusek @lavazza Mi Dr. pokaždé kontroluje ten můj výtok, prý je to celkově změna PH v těhu.. ale když ho máte až teď na konci,tak to by snad mohla být ta hlen.zátka..
Holky, které už máte miminka, kam dáváte použité plenky? Máte ten speciální koš s víkem na použité plínky nebo jak to děláte?
Holky, já jsem si dneska ráno koupila sportovní vestu -velikost S, vůbec jí nezapnu, ale doufám, že po porodu se do ní vlezu jinak mě jebne, musela jsem si jí vzít teď, páč pak by už nebyla 😀 😀 😀
@cufinka My pro změnu bydlíme na vesnici u potoka - v tzv. nepojistitelné oblasti, žádná pojišťovna náš barák nepojistí, protože je v povodňové zóně.. No, je to tady jeden velký bordel 😝 taky by nám nikdo nic nedal 😝
Co Nelča, pořád je taková akční? 😀 Ten náš se nějak zklidnil, už není takový aktivista, teď už kopká sem tam hlavně nohama, ale už mi "netančí" břicho 😀
@vilca @lavazza Holky, to bude možná ta hlenová zátka. Jen jsem myslela, že odejde najednou a ne postupně, tak nevím. Já to u sebe nejspíš nepoznám, už jsem myslela, že mi minulý týden odešla (vypadl ze mě takový nazelenalý hnus-pardon, nevim, jak to jinak nazvat), ale když jsem byla na kontrole, tak doktorka říkala, že ji tam stále mám. Jak psala @monik1, taky celý těhu trpím na výtoky, tak to bylo k tomu.
@monik1 No je to bordel 😠
Jinak Nelča je akčí pořád a myslím že mám v břiše pavouka a ne miminko ,páč začne bouchat zároveň pod žebrama na boku a bubnovat hlavinkou do močáku 😀 kolikrát to bolí až moc 😝 😀 Jiinak je to strašná herečka ve čtvrtek na monitoru byla stráášně hodná a i děloha byla rovná čára a jen sme přišli domů tak zase začla zlobit 😀
tak o mne sa zajtra rozhodne že čo sa bude diať. pomoooooooooooooc 😅
Mám tu čest napsat, že Kinsli se dnes narodil krásný a zdravý chlapeček Vojtíšek. Měří 55cm a váží 4310g. No prostě nádhera 😉
Další zprávy od Kinsli CITUJI Z SMS: "Není mi nic, porod super, kontrakce brutální, ale zvládli jsme to na 1* s jedním vnitřním stehem. Na záchod chodím v pohodě, takže tak 2 dny a nebudu vědět, že jsem rodila. Malej je krásnej ani nevím komu podobny. Lukyn snad dá večer fotky na konika."
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU ZA SEBE PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍČKA A ZDRAVÍČKA JAK PRO MIMI TAK PRO MAMINKU. 😵
Moc moc gratuluji novopečené mamince! Tedy, to je hezký cvalíček! Ať roste ve zdraví!!!
Jinak, holky! Na ten výtok, o kterém tady píšete, pozor! Já jsem také celé těhotenstí trpěla na výtok, a proto jsem se pak ke konci bála, že nepoznám, kdyby mi začala pomalu odtékat plodovka. No, a taky tak se stalo...výtok začal být častější a řidší...Asi po týdnu už jsem se naštvala a zašla raději z vložkou do porodnice...No a byla to plodová voda! Druhý den jsem rodila! Takže fakt na to pozor. Když začne odtékat voda, i když malinko, tak je třeba nasadit andibiotika, aby se k mimi nedostala žádná infekce!
jůůů tak to moooc kinsli gratulujuuu - no a jak to holka pěkně zvládla a tak se bála šikulka naše 🙂 takže žádné vyvolávání no to je fajn 🙂
začínám vám holky závidět já už mám j10 dní do termínu a začínám být pěkně na palici 😀
@kinsli ty jooo, moc gratuluji k Vojtíškovi 😵 😵 😵 krásné jméno a fakt cvalíček, takže na vyvolání v pondělí ráno nedošlo a sám si Vojta řekl, že bude nedělňátko, jo? 😵 Ještě jednou velká gratulace!!!
@luciemar s tím výtokem jsem nešťastná ☹ Dr. mi vždy tvrdí, že plodovku poznám ☹ achjooo 😢 A co kočárkování, jak se malému líbí venku? 😉
@cufinka Nelča bude správná baba! 😀 😀
Kinsli moc, moc gratuluji k malýmu Vojtíškovi. To je super, jak to zvládli. Vojtíškovi už se nechtělo čekat do zítřka na vyvolávačku 😉
@monik1 Hele, mě také každý říkal, že plodovku prostě poznám. Že je to rup a spousta vody. Mluvila jsem o tom s tolika ženskými a každá mi říkala, že néééé, to určitě voda není!!! Taky test na vložce byl negativní a až stěr z čípku ukázal drobný odtok... Doktor mě zprdnul, že mám dát vždycky jen na své pocity a neřídit se babskými radami. Jsem měla na krajíčku, že jsem nezodpovědná... ☹ Naštěstí vše dobře dopadlo...
Takže, máš-li jakékoli pochybnosti, radši tam s tou vložkou skoč. Za to nic nedáš... 😉
Nojo, venku jsme byli už dvakrát 😉 A super! Malému se to líbí! Usne už jak ho oblékám...Čerstvý vzduch mu asi dělá dobře, protože pak krásně spinká 😉
Mooooc ti držím paluchy!!! 😉 😀
u mňa sa nič nové nedeje, mňa už malá asi nijako do zajtra neprekvapí .... 😕 ráno idem na príjem do pôrodnice a dúfam, že to vyvolanie dopadne dobre ....

@vilca taky sem včera byla taková mokrá, byla sem z toho taková vyplašená, no zítra jdu do poradny tak se tam optám, protože ten hlen ze mě jde už docela dlouho