Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@elzu Mám také naprosto stejný problém. Nejhorší jsou klouby u prstů a ještě mě k tomu brní konečky prstů, což je také super, protože tak v nich nemám cit. Takže, když už nemám ruce oteklé tak v nich stejně nic neudržím. Prý si na to ale stěžuje dost nastávajících maminek.
Sice jsem nikdy revma neměla, ale teď si tak někdy připadám jak to kolikrát dost bolí 😠
@monik1 Moni, já mám taky hrozný chutě na kofolu nebo colu, ale už se to snažím trošku omezovat. Jinak kafe jsem jsem nepila ani před těhotenstvím, nepiju ani mlíko, tak jsem zvědavá, co budu pít, abych rozjela kojení. Kojící čaje mám nakoupené, ale koukala jsem, že všechny obsahují kmín, který nesnáším, tak doufám, že tam nebude moc cítit, abych mohla alespoň ty.
No s tou colou-kofolou - to já piju fakt celkem hodně, snad to malému nevadí, ale tělo si říká samo... Možná je to kompenzace místo kafe, které mi přestalo chutnat 😖
@kinsli koukám, že se vám to už krátí...v pondělí budeš mít drobečka u sebe. Celkem ti závidím...u nás pořád nic. Zítra ráno jdu k mudr. tak snad budou lepší zprávy...třeba už budu trochu otevřená 😀
Něco jsem zaregistrovala ohledně pití kávy...já teda s Ondrou kávu nepila vůbec a teď s Kristý piju normálně, mám na ni i chuť. Tak nevím jestli jsem potvrdila tu teorii nebo ne 😉
jinak mlíko já piju mega moc, proto mám asi tak " pěkné děti " myslím co se váhy týká 😀 😀
@kinsli a nepamatuješ si, jestli tam ten kmín byl hodně cítit? Jinak v pondělí přeji hodně štěstí a ať porod probíhá co nejlépe. Budeme tady na tebe všechny myslet a pak ti závidět, že už to máš za sebou.
@monik1 mléčný výrobky mi nevadí. Snažím se jíst jogurty, tvarohy a tak. Spíš myslím, že pak nebudu pít ty nápoje na podporu kojení, jak jste tady o nich psaly. Jinak si teď dám raději kofolu než colu - má méně kofeinu.
@misag23 dnes rodila kamarádka a z 3 cm na 10 cm za 20 min. s oxitocinem. No fakt mazec, to by se mi taky líbilo 🙂 Já dala 7 cm za 2 hodiny.
Chtěla jsem zkusit bez oxitocinu, ale asi to vzdám. v 1h ji rupla voda a v 8:30h byla na 3 prsty a to přijela otevřená na 2. Tak to nemá smysl, to si to raději s oxitocinem přetrpím a budu to mít rychle za sebou 😉
holky doufám, že mi to nezašne dnes večer. Zrovna tu lábu borůvkový koktejl 😀 To než ty zuby pořádně dočistím a hlavně tu fialovou pusu 😀
Jak jste tady psali o tom zavazování, tak taky sem tam poprosím Martina aby mi zavázal tkaničky, teda kolikrát u toho heká víc jak já 😀 Tak si z něj dělám srandu, že už mu to brzo skončí, ale někdy i bez optání zavazuje sám.
Krasny vecer,
jdu vas pozdravit.
Ad mleko-piju na litry a je fakt,ze mame take vahovy odhad vyssi-resp.vyssi prumer...
Ad chlapi-muz mi pomaha do ponozek a bot a co se porodu tyce-hlavne at to neni o vikendu-preci bych mu pry nezkazila vikend 😀
Jinak dnes jsem konecne nemela spodni krivku na monitoru uplne rovnou..
Už ste slyšeli, že ten kdo vydělává, že mu bude z platu strháván příspěvek na povodně?Že to snad dělá asi 100kč.Dneska mi to říkal můj taťka, teda nevím kde k tomu přišel.
Ale říkala sem, nám nikdo nic nedá, všechno seberou a člověk bude ještě automaticky přispívat.Sice lituju ty lidi co příjdou o všechno kvůli povodním, ale tohle už je na mě moc.

@monalis No už se to brzy dozvíme 😀 ale hlava prý odpovídá 40tt tak alespon že tak 😀