Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Kinsli, gratuluju a přeju hodně zdraví pro oba. Teda to máte pěknýho macíka.
@kinsli tak velmi velmi gratulujeme, zvladli ste to super, hlavne vela zdravia prajem 🙂
ja uz druhy den trpim na bolesti halvy a zvyseny tlak, ziadna sranda
Holky, už prodávám svou odsávačku, mléko došlo úplně. Jedná se o odsávačku mini electric od medely, kupovala jsem ji použitou za 1500kč. Já ji prodávám za 1000kč a přidávám k ní kelímky na úschovu mateřského mléka od Aventu. Poštovné budu počítat dle ceníku pošty cca 50kč. Nabízím ji přednostně tady mezi Vámi. Pak ji nabídnu na bazaru. Nejlépe nabídky a dotazy pište formou zprávy. Děkuji!!
Kinsli, moc a moc gratuluji k Vojtíškovi...měla jsi pravdu...takové ledňátko tady asi mít nebudeme 😀 😀 Krásně jsi to zvládla, ať jste všichni zdraví...
@cara.m Ahoj, tak jsme o víkendu zabojovaly a už nám jde kojení mnohem lépe. už se pěkně přisaje, ikdyž někdy teda s pořádným křikem, ale já ji nechám at se vyvzteká, žádné přes stříkačku nedostane. jen at se snaží... ona by si taky na to pak mohla zvyknout a nechtěla by mi pít z prsu vůbec. takže chce to pevné nervy.. jinak my hodně kakáme a kakáme, a přebalujeme, nic jiného.. 🙂)
jeej tak kinsli blahoželam 😉
ciao, tak zitra nastupuji na vyvolani a strasne se bojim:/
Ahojte 🙂 už sme od včera doma...
predovšetkým nestíham si všetko prečitat potom sa k vasim prispevkom postupne vratim 🙂
Všetkým ďalším novým maminkam gratulujem a deturencom prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂
Ja taktiež z celeho srdca dakujem za gratulacie....
@janicac Hlavně se z toho dopředu nenervuj, asi s tím už stejně nic nenaděláš a oni vědí, co dělají. To je asi stejné jako s přirozeným porodem, nikdy nevíš, jestli bude rychlý nebo pomalý, jestli to bude bolet moc nebo méně. Já vím, že se mi to mluví, ale taky mi to pořád vrtá hlavou a je mi to houby platné. Tak jsem se na to vykašlala, hodila jsem nohy nahoru a čekám, co bude 🙂 Ty to máš aspoň už zítra, já si počkám ještě do soboty.
@annmarie tak ja mam pocit že si ma pohadzuju ako horuci zemiak ☹ maly ma už 3800g a moj gynekolog tvrdi že chce pockat do 19.1. a vtedy by mi spravil SC. Zatra ale idem pred vedenie kliniky kde by mi mali určit termin SC tak dufam že to bude skorší termin ako 19.1 lebo kazdy mi vraví že v mojom pripade pri tejto polohe by sa nemalo čakať na poslednu chvilu tak som z toho nervozna... A na poslednom vyšetreni mi povedal dr. že mam hranične množstvo plodovej vody a aj napriek tomu mi nestanovil termin... Tak cakam netrpezlivo na zajtrajšok čo mi povedia v nemocnici

@monik1 to u nás to sou hotové divy 😀 , břicho mi lítá pořád ze strany na stranu, kolikrát mám takovou bolest dole na levo, že až heknu