icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
10. jan 2011

@monik1 to u nás to sou hotové divy 😀 , břicho mi lítá pořád ze strany na stranu, kolikrát mám takovou bolest dole na levo, že až heknu

lavazza
10. jan 2011

Kinsli, gratuluju a přeju hodně zdraví pro oba. Teda to máte pěknýho macíka.

ellahop
10. jan 2011

@kinsli gratulujeme aj s tomaskom,....uz sa tesim ked si budeme vymienat rady ohladne babetiek...

stanulka551
10. jan 2011

@kinsli tak velmi velmi gratulujeme, zvladli ste to super, hlavne vela zdravia prajem 🙂

stanulka551
10. jan 2011

ja uz druhy den trpim na bolesti halvy a zvyseny tlak, ziadna sranda

haniula
10. jan 2011

Holky, už prodávám svou odsávačku, mléko došlo úplně. Jedná se o odsávačku mini electric od medely, kupovala jsem ji použitou za 1500kč. Já ji prodávám za 1000kč a přidávám k ní kelímky na úschovu mateřského mléka od Aventu. Poštovné budu počítat dle ceníku pošty cca 50kč. Nabízím ji přednostně tady mezi Vámi. Pak ji nabídnu na bazaru. Nejlépe nabídky a dotazy pište formou zprávy. Děkuji!!

vikaki
10. jan 2011

@kinsli velmi gratujem si hrdinka,fakt

zuzik28
10. jan 2011

Kinsli, moc a moc gratuluji k Vojtíškovi...měla jsi pravdu...takové ledňátko tady asi mít nebudeme 😀 😀 Krásně jsi to zvládla, ať jste všichni zdraví...

misag23
10. jan 2011

@lavazza tak já to mám to samé. Včera večer jsem myslela, že mi břicho prokopne 😉

verca84
10. jan 2011

@cara.m Ahoj, tak jsme o víkendu zabojovaly a už nám jde kojení mnohem lépe. už se pěkně přisaje, ikdyž někdy teda s pořádným křikem, ale já ji nechám at se vyvzteká, žádné přes stříkačku nedostane. jen at se snaží... ona by si taky na to pak mohla zvyknout a nechtěla by mi pít z prsu vůbec. takže chce to pevné nervy.. jinak my hodně kakáme a kakáme, a přebalujeme, nic jiného.. 🙂)

verca84
10. jan 2011

@kinsli gratuluji k Vojtíškovi. Přeji hlavně hodně zdravíčka, ostatní přijde samo.. krásný den 😉

misinka22
10. jan 2011

jeej tak kinsli blahoželam 😉

kika87
10. jan 2011

@sirael ahoj jeee tak sme de s rovnakym termínom...no mne moj ginekolog narhol 19.1. a ked som bola v nemocnici tam mi uz urcili termin 21.1.tak neviem no tiez idem este teraz 12.na kontrolu do nemocnice tak uvidim co mi povedia ci 😕

janicac
10. jan 2011

ciao, tak zitra nastupuji na vyvolani a strasne se bojim:/

annmarie
10. jan 2011

Ahojte 🙂 už sme od včera doma...

predovšetkým nestíham si všetko prečitat potom sa k vasim prispevkom postupne vratim 🙂
Všetkým ďalším novým maminkam gratulujem a deturencom prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂
Ja taktiež z celeho srdca dakujem za gratulacie....

kamusek
10. jan 2011

@kinsli Taky se přidávám ke gratulantům a přeju hlavně hooodně zdravíčka....ostatní přijde samo 🙂 A jsi opravdu šikulka, takový malý "obřík" a jak skvěle jsi to zvládla 🙂

sova33
10. jan 2011

@janicac A proč už zítra? Vždyť máš teprve zítra termín, ne?

janicac
10. jan 2011

@sova33 protože jsem mala, drobna a dite je vetsi, takze by si to nerikli...

sova33
10. jan 2011

@janicac Aha, tak to chápu. Mně nechají ještě minimálně do soboty. Ale doufám, že to snad půjde samo už dřív.

janicac
10. jan 2011

@sova33 Bojím se teda strašně. Aby to nebylo moc rychlé nebo zase moc pomalé. Sestra mi řekla, že to udělají pomaloučku..tak nevím, jak dlouho to může trvat...

sova33
10. jan 2011

@janicac Hlavně se z toho dopředu nenervuj, asi s tím už stejně nic nenaděláš a oni vědí, co dělají. To je asi stejné jako s přirozeným porodem, nikdy nevíš, jestli bude rychlý nebo pomalý, jestli to bude bolet moc nebo méně. Já vím, že se mi to mluví, ale taky mi to pořád vrtá hlavou a je mi to houby platné. Tak jsem se na to vykašlala, hodila jsem nohy nahoru a čekám, co bude 🙂 Ty to máš aspoň už zítra, já si počkám ještě do soboty.

misinka22
10. jan 2011

@annmarie ahoj no tak už je dobre ked ste doma 🙂 tak ako sacitis? a čo malinka mliečko papa?

janicac
10. jan 2011

@sova33 děkuju, budu se snažit se uklidnit a nebát se tak. tak třeba mu vyjde datum 11.1.2011:-)

neliq
10. jan 2011

@kinsli gratulujem, vidíš ako to super dopadlo. Len jeden štich na tak veľké bábo, to je super 🙂 🙂 🙂

annmarie
10. jan 2011

@misinka22 jaj ani mi nehovor...sa strasne tesim ze som doma... citim sa skvele, keby ma trochu rana netaha a neboli tak chrbat ani neviem ze to mam aj za sebou...vsetky bolesti zmizli 🙂 malinka pekne papenka tak aj som rada...a co u vas nove?

annmarie
10. jan 2011

@verca84 gratulujem 🙂 ako sa citis?

haniula
10. jan 2011

@janicac neboj!! všechno bude dobrý!! třeba si prcek dá říct a půjde to hladce...

misinka22
10. jan 2011

@annmarie tak ja mam pocit že si ma pohadzuju ako horuci zemiak ☹ maly ma už 3800g a moj gynekolog tvrdi že chce pockat do 19.1. a vtedy by mi spravil SC. Zatra ale idem pred vedenie kliniky kde by mi mali určit termin SC tak dufam že to bude skorší termin ako 19.1 lebo kazdy mi vraví že v mojom pripade pri tejto polohe by sa nemalo čakať na poslednu chvilu tak som z toho nervozna... A na poslednom vyšetreni mi povedal dr. že mam hranične množstvo plodovej vody a aj napriek tomu mi nestanovil termin... Tak cakam netrpezlivo na zajtrajšok čo mi povedia v nemocnici

sova33
10. jan 2011

@janicac No vidíš, aspoň budete mít hezké datum 🙂

misinka22
10. jan 2011

@janicac určite bude všetko ok a hlavne ked uz budes mat pri sebe drobca držim prsty 🙂