icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janicac
10. jan 2011

všem moc děkuju! pak se ozvu a přidám foto.

lavazza
10. jan 2011

Tak sem před chvílí dorazila z poradny, doktor mi na čtvrtek napsal prohlídku v nemocnici a tam rozhodnou jestli si mě tam nechají nebo mě ještě pošlou v pondělí do poradny nebo už příští týden na vyvolání. To mám teda radost, teď už budu pěkně nervózní.Včera to se mnou cloumalo pěkně.

lolittka
10. jan 2011

🙂 dnes ma doktor v nemocnici veľmi ukľudnil- hoci mám nádchu ako svet a možno ma obchádza aj nejaká viróza- bábenko je úplne v poriadku, tehotenstvo sa považuje za donosené, takže v podstate žiadna jemnejšia liečba mu už nemôže ublížiť, prípadne ani ATB..ak by bolo nutné..
tak idem zaľahnúť do postele a liečiť sa- nech sa s babuľkou stretneme v plnom zdraví 😵
držme sa všetky maminky 😉

stanulka551
10. jan 2011

@verca84 mas pravdu skusaj a nedavaj jej flasu, ja som to vzdala asi priliz skoro, dala som jej flasu a uz vobec nemala preco snazit sa prisat 😒 a tak sme len na umelom teraz

monalis
10. jan 2011

Koukám, že na konec budeme většina z nás přenášet nebo rodit na termín.
Já dnes byla u doktora a můžu být prý v klidu, nevypadá to, že by jsme do termínu porodili. Takže se s Kinsli v porodnici nesetkám. A to minulý týden pan doktor vyhrožoval, že to bude brzo. Asi si to prďolka rozmyslela 😵
Všem co to mají teď blízko před sebou držím pěstičky ať vše proběhne hladce 😉

stanulka551
10. jan 2011

@janicac drzim palce nech to mas rychlo za sebou a potom sa uz budes len tesit z babenka 🙂

cara.m
10. jan 2011

@verca84 Jste šikulky! Perfektní!!!

misinka22
10. jan 2011

@monalis no vyzera to tak nechce sa drobcom skôr prisť na svet 🙂

monalis
10. jan 2011

@janicac Také držím pěstičky. Hlavně hodně sil ať vše dobře dopadne. A ono to určitě bude vše v pořádku 😉

janicac
10. jan 2011

Děkuju. Zajímalo by me, zda to bude už zítra nebo zda za několik dní. Asi u každého jinak. Doktorka píše hrdlo 2 cm..nic moc.

haniula
10. jan 2011

@janicac já byla taky při příjmu v 10hod. na 2cm otevřená a v 13:48 byla malá venku 😀 ...

janicac
10. jan 2011

@haniula a tobě porod vyvolávali? jéé, to bych taky chtěla🙂

haniula
10. jan 2011

@janicac ne... mě doma praskla voda... při příjmu jsem byla otevřená jen na dva prsty... pak mi to zrychlili buscopamem do žíly, protože jsem měla tuhou děložní branku a trvalo by to moc dlouho...

janicac
10. jan 2011

@haniula Aha, jsem opravdu zvedavam jak dlouhé to bude. Jestli to je na hodiny nebo dny. Ráda bych stihla zítřejší datum🙂

haniula
10. jan 2011

@janicac já taky při takovém nálezu čekala, že to bude trvat do večera a úplně mě překvapilo, že to bylo tak rychlé... kámoška rodila na vyvolání pár dní po mě a trvalo ji to od sedmi od rána až do 11hod večer... u známé to trvalo jen 5 hodin... u každého to je individuální... neměj hlavně strach... oni ví, co dělají 😉 ...

vilca
10. jan 2011

Ahoj holky, dneska jsem byla v poradně a nic nového, pořád CS:2 a otevřená jsem na prst...všechno je ale v pořádku a podle UTZ máme 3419 g...tak se bojím, že budeme další s čtyřkilovým cvalíkem 😀

haniula
10. jan 2011

@vilca ahoj! už prodávám odsávačku... počkám tak dva tři týdny, zda ji nebudeš potřebovat nebo někdo odsud a pak ji nabídnu tady na bazaru... ju??

luuca1
10. jan 2011

baby ja som už naozaj zúfalá v sobotu večer som dostala ladvinový záchvat, mám týždeň do pôrodu a neviem ako budem ked budem mať tieto bolesti, dali nejaké lieky od bolesti ale nechcem si ich moc dávať.....

markysek2
10. jan 2011

tak mám dneska po poradně po hodně dlouhé době vše ok...v pátek (den před termínem kontrola na monitoru a tlak), když vše bude ok ( jde o to co v danou chvíly je ok...snad jen porad:o))))) ) tak v pondělí poradna, monitor, utz a hospitalizace s vyvoláním...no aspon k něčemu ta rizikovka je :o)...takže nejdýl 17.1. budeme už ve 3..uf...po pravdě začínám mít lufta :o))))

misha8
10. jan 2011

kočky čo krmite umelým mliečkom prevarate vodu???? ževraj Lucka ta ružová sa nemusí ,....

ellahop
10. jan 2011

@misha8 ja neprevaram, lenze teraz kupil manzel omylom tu modru a prevaram poctivo...nevies, ako casto maju kakat deti, ktore nie su kojene... lebo moj maly uz od vcera nekakal, a evidentne sa mu chce len to nejde.. skusila som masirovanie, teplomer do zadku, teraz som mu dala do mliecka espumisan. uvidim.... mozno uz presiel na system, ze nebude kakavat tak casto 😒

lavazza
10. jan 2011

@janicac přeju ti aby to šlo rychle, protože kamarádka rodila 6.ledna a 2 dny ji dávali tablety na vyvolání a vůbec to nešlo

haniula
10. jan 2011

@misha8 já převařuji, protože nekupuji balenou, ale beru vodu čistě jen z kohoutku...
@ellahop malá mi kaká tak 3x denně... někdy jen 2x a pak to stojí za to 😀 ...

misha8
10. jan 2011

@ellahop ahoj nekojené by mali kakať každý den ale ak ti nebude kakať dva tri dni nič sa nedeje potom by si už mala isť lekárovi.... my mame tiež problém zapeká ju ale ked tlačí a plače tak jej pomôžem teplomerom a vykaká sa mi...

vilca
11. jan 2011

@haniula díky, to budeš hodná...přece jen netuším, jak to budeme mít s tím kojením...ale když se ti to podaří prodat dřív, tak se nic neděje...já bych se pak kdyžtak poohlédla jinde...s náma to asi bude na dýl 😅

babie16
11. jan 2011

Ahoooj vsechny maminky. Rada bych se pridala do vasi diskuze. Prvni termin podle PM jsme meli 8.1. a podle utz ve 13.tydnu mame druhy termin zitra 12.1. To cekani je ale uz nekonecne. Kazdy den mi pise nebo vola milion lidi jakto ze jeste nerodim a proc uz nejsem v porodnici a uz mi to fakt neba. Vcera jsem byla na kontrole a doktor rikal, ze uz nemam delozni hrdlo a ze dnes urcite porodim🙂, ale zatim to teda nevypada. Rikal, ze by to chtelo jeste nejakou peknou kontrakci. No dobra rada, co? A kdyz do pondeli neporodim, tak uz si mne nechaji na rizikovem a asi to zacnou nejak resit. Doufam, ze do te doby porodim. Uz jsem vyzkousela vsechny babske rady, ale nefunguje u nas vubec nic 🙂. Chtela jsem se tady taky zeptat, jestli je tu nekdo kdo prenasi a ma to i v rodine. Nebo treba vyvolavane porody. Moje mama mela totiz oba dva porody po skoro 3 tydnech vyvolavane, tak by mne zajimalo, jestli to muze byt dedicne???:(. Vsem drzim palecky!

sova33
11. jan 2011

@babie16 Ahoj, já jsem měla termín 8., vyvolávat mi to kdyžtak začnou o víkendu. Ale v rodině to nemáme. Moje mamka nás oba porodila o týden dřív.

cufinka
11. jan 2011

@babie16 ahoj to je hrozný stím vyptáváním vid ,nejradši bych je kolikrát nakopla .My na to čekáme ,nervy máme jak blázen a oni nás ještě stresují .

@sova33 nás matka taky porodila o týden dřív -ted mám přesně 8 dní do termínu 😀 a jako noc mi není ,já počítám s vyvolánm ,nevěřím že porodím normálně ,ale kéééžby 🙂
Jinak všem držím pěstičky ať to máme zasebou co nejrychleji a at už se můžem mazlinkovat s miminkama 🙂

ellahop
11. jan 2011

@misha8 s tym teplomerom som to zacala robit aj ja, len ma to mrzi, lebo mali sme nutrilon HA a v pohode, potom sme presli na obycajny nutrilon, a vcera nas zacalo zapekat. neradi by sme kupovali ten HA kedze ani jeden z nas nieje alergik, a jeho cena je neuveritelna ... 😒 ak to nebude dobre, skusime ine mliecko. uvidime co nam povie pani doktorka..

kamusek
11. jan 2011

@babie16 Asi to dědičné opravdu nebude. Mamka mě i bráchu porodila dřív, bráchu dokonce o tři týdny, mě skoro o 14 dní! Já mám termín v pátek a zatím taky nic ☹ A to mi hrozila doktorka od listopadu předčasným porodem 😀 Takže ani doktoři nejsou vševědoucí 🙂