Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak sem před chvílí dorazila z poradny, doktor mi na čtvrtek napsal prohlídku v nemocnici a tam rozhodnou jestli si mě tam nechají nebo mě ještě pošlou v pondělí do poradny nebo už příští týden na vyvolání. To mám teda radost, teď už budu pěkně nervózní.Včera to se mnou cloumalo pěkně.
🙂 dnes ma doktor v nemocnici veľmi ukľudnil- hoci mám nádchu ako svet a možno ma obchádza aj nejaká viróza- bábenko je úplne v poriadku, tehotenstvo sa považuje za donosené, takže v podstate žiadna jemnejšia liečba mu už nemôže ublížiť, prípadne ani ATB..ak by bolo nutné..
tak idem zaľahnúť do postele a liečiť sa- nech sa s babuľkou stretneme v plnom zdraví 😵
držme sa všetky maminky 😉
@verca84 mas pravdu skusaj a nedavaj jej flasu, ja som to vzdala asi priliz skoro, dala som jej flasu a uz vobec nemala preco snazit sa prisat 😒 a tak sme len na umelom teraz
Koukám, že na konec budeme většina z nás přenášet nebo rodit na termín.
Já dnes byla u doktora a můžu být prý v klidu, nevypadá to, že by jsme do termínu porodili. Takže se s Kinsli v porodnici nesetkám. A to minulý týden pan doktor vyhrožoval, že to bude brzo. Asi si to prďolka rozmyslela 😵
Všem co to mají teď blízko před sebou držím pěstičky ať vše proběhne hladce 😉
@janicac drzim palce nech to mas rychlo za sebou a potom sa uz budes len tesit z babenka 🙂
Děkuju. Zajímalo by me, zda to bude už zítra nebo zda za několik dní. Asi u každého jinak. Doktorka píše hrdlo 2 cm..nic moc.
@janicac já taky při takovém nálezu čekala, že to bude trvat do večera a úplně mě překvapilo, že to bylo tak rychlé... kámoška rodila na vyvolání pár dní po mě a trvalo ji to od sedmi od rána až do 11hod večer... u známé to trvalo jen 5 hodin... u každého to je individuální... neměj hlavně strach... oni ví, co dělají 😉 ...
Ahoj holky, dneska jsem byla v poradně a nic nového, pořád CS:2 a otevřená jsem na prst...všechno je ale v pořádku a podle UTZ máme 3419 g...tak se bojím, že budeme další s čtyřkilovým cvalíkem 😀
baby ja som už naozaj zúfalá v sobotu večer som dostala ladvinový záchvat, mám týždeň do pôrodu a neviem ako budem ked budem mať tieto bolesti, dali nejaké lieky od bolesti ale nechcem si ich moc dávať.....
tak mám dneska po poradně po hodně dlouhé době vše ok...v pátek (den před termínem kontrola na monitoru a tlak), když vše bude ok ( jde o to co v danou chvíly je ok...snad jen porad:o))))) ) tak v pondělí poradna, monitor, utz a hospitalizace s vyvoláním...no aspon k něčemu ta rizikovka je :o)...takže nejdýl 17.1. budeme už ve 3..uf...po pravdě začínám mít lufta :o))))
kočky čo krmite umelým mliečkom prevarate vodu???? ževraj Lucka ta ružová sa nemusí ,....
@misha8 ja neprevaram, lenze teraz kupil manzel omylom tu modru a prevaram poctivo...nevies, ako casto maju kakat deti, ktore nie su kojene... lebo moj maly uz od vcera nekakal, a evidentne sa mu chce len to nejde.. skusila som masirovanie, teplomer do zadku, teraz som mu dala do mliecka espumisan. uvidim.... mozno uz presiel na system, ze nebude kakavat tak casto 😒
Ahoooj vsechny maminky. Rada bych se pridala do vasi diskuze. Prvni termin podle PM jsme meli 8.1. a podle utz ve 13.tydnu mame druhy termin zitra 12.1. To cekani je ale uz nekonecne. Kazdy den mi pise nebo vola milion lidi jakto ze jeste nerodim a proc uz nejsem v porodnici a uz mi to fakt neba. Vcera jsem byla na kontrole a doktor rikal, ze uz nemam delozni hrdlo a ze dnes urcite porodim🙂, ale zatim to teda nevypada. Rikal, ze by to chtelo jeste nejakou peknou kontrakci. No dobra rada, co? A kdyz do pondeli neporodim, tak uz si mne nechaji na rizikovem a asi to zacnou nejak resit. Doufam, ze do te doby porodim. Uz jsem vyzkousela vsechny babske rady, ale nefunguje u nas vubec nic 🙂. Chtela jsem se tady taky zeptat, jestli je tu nekdo kdo prenasi a ma to i v rodine. Nebo treba vyvolavane porody. Moje mama mela totiz oba dva porody po skoro 3 tydnech vyvolavane, tak by mne zajimalo, jestli to muze byt dedicne???:(. Vsem drzim palecky!
@babie16 ahoj to je hrozný stím vyptáváním vid ,nejradši bych je kolikrát nakopla .My na to čekáme ,nervy máme jak blázen a oni nás ještě stresují .
@sova33 nás matka taky porodila o týden dřív -ted mám přesně 8 dní do termínu 😀 a jako noc mi není ,já počítám s vyvolánm ,nevěřím že porodím normálně ,ale kéééžby 🙂
Jinak všem držím pěstičky ať to máme zasebou co nejrychleji a at už se můžem mazlinkovat s miminkama 🙂
@misha8 s tym teplomerom som to zacala robit aj ja, len ma to mrzi, lebo mali sme nutrilon HA a v pohode, potom sme presli na obycajny nutrilon, a vcera nas zacalo zapekat. neradi by sme kupovali ten HA kedze ani jeden z nas nieje alergik, a jeho cena je neuveritelna ... 😒 ak to nebude dobre, skusime ine mliecko. uvidime co nam povie pani doktorka..

všem moc děkuju! pak se ozvu a přidám foto.