icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
13. jan 2011

@aha1 gratuluju moc 🙂

llenkapettko
13. jan 2011

@macina_k
ja sa pripájam ku gratuláciám 🙂 závidím priebeh pôrodu :!

petulke
13. jan 2011

@cufinka tak jak ti dopadla kontrola? nebo jsi ještě nebyla? 😎

llenkapettko
13. jan 2011

@aha1 Blahoželám !! 🙂

cufinka
13. jan 2011

@petulke ahojík -ani mi nemluv -ozvičky dobré až na to že čára z kontrakcema úplně rovná ZASE!!!!! A u dr jsem ani nebyla na koze ale jen na lehátku ,prohmatal mi břicho ,zkontroloval jak je malá natočená atd . Bylo mi jen řečeno že kdyby něco mám hned přijet a když nic tak za týden se uvidíme znovu. Jsem už neštastná budu rodit asi v létě!!!! 😠

vilca
13. jan 2011

@llenkapettko pálení žáhy mě trápí prakticky od začátku těhotenství, beru na to nějaké prášky, které mi předepsala moje alergoložka...perfektně zabírají, akorát jsem si před týdnem řekla, že už je zkusím vysadit...no ale v noci na včerejšek mě v noci zase tak pálila žáha, že jsem myslela, že to nepřežiju...tak jsem je zase začala brát a budu muset asi až do porodu...doufám, že pak už to bude ok... 😖 Jinak všichni mi říkají, že už mi břicho taky kleslo, ale já to nepoznám...ale jestli tě přestala pálit žáha, tak je to asi tím klesnutím 😉

kamusek
13. jan 2011

@cufinka Neboj, máš ještě čas 🙂 Mě ukazuje počítadlo 001 a taky to zatím nevypadá, že bych měla zítra rodit 😀 Dneska budu volat do porodnice, kdy mám přijít na kontrolu. Tak jsem zvědavá, co mi řeknou 🙂

kika87
13. jan 2011

@misinka22 jeeee tak to je super sa tesim s Tebou 🙂

misinka22
13. jan 2011

@kamusek no zajtra mas termin tak babo by sa mohlo poponahlat 🙂

jalanecek
13. jan 2011

Ahojte bambulky
Prepacte,ze som sa tu tak votrela ale potrebujem poradit..Meska mi ms 3 dni mavam ju pravidelnu vzdy 10 den v mesieci tehot.test je negativny..mam ist k lekarke alebo este pockat??Snazime sa o babo 5 rokou brusko ma pobolieva ako pri ms a hlavne pravy vajecnik.Poradite co mam robit??

misinka22
13. jan 2011

@jalanecek može byt že ti MS len meška ak nemaš silne bolesti a ine problemy ja by som pockala ak sa ale necitis dobre tak chod k lekarke za to nič nedaš aspon ta vyšetri

ellahop
13. jan 2011

@annmarie bola som na spiinalke, ale mliecka som mala velmi malo. maly sa nevedel prisat a tak som zacala poctivo odsavat. lenze... ja som za 24 hodin odsala asi 20ml. a tak som to po dvoch tyzdnoch vzdala. bolelo to mna, maly to aj tak nechcel kedze je na nutrilone a kolko krat sa tak zamracil... 😒 ale to mlezivo, ktore som vytlacila som mu dala, takze to najcennejsie dostal 😉 a teraz sme zmenili mliecko z nutrilonu HA na normalny a mame problemy s kakanim, tak sa dnes spytam dr. ze co dalej? nutrilon HA alebo nejake ine. BEBA ma v sebe probiotika, tak mozno to.. alebo existuje beba sensitive... uvidime...

petulke
13. jan 2011

@cufinka tak to jsme na tom teda stejně. tak musíme vydržet ještě týden snad se už doktoři rozhodnou něco dělat. 😅

cufinka
13. jan 2011

@kamusek ahojík ,já vím že mám čas ale začínám být panicky nervozní 😀 Já jdu ve čtvrtek zase do poradny a to už budu mít den po termínu ( pokud teda neberou v nemocnici ten druhej termín ten mám 23)
Třeba se tvůj mimíšek narodí na termínek 🙂 Přeju hodně štěstí a at už chováme ty naše miláčky vid 🙂

cufinka
13. jan 2011

@petulke no hele mě nepřišlo že by se měli k tomu že by měli něco za týden dělat 😀

jalanecek
13. jan 2011

Vstko mam v poriadku,tento mesiac jsme mali naplanovane prve iui uz len cakame na ms aby so mohla zacat brat lieky a potom by mi to urobili no ale za tu dobu co jsme to vsetko riesili som mala vzdy pravidelnu ms tak pred pol rokom,mi vzdy meskala ale z nicoho nic sa mi upravila a dostavam ju vzdy 10 den v mesiaci a teraz nie..Ani nestresujem neberiem si to nejak k telo to iui ale nechapem preco mi zasa meska ci mozem byt tehotna..Premyslam aj keby som isla k lekarke ta mi da vyvolavaciu injekciu a budeme cakat na ms..

vikaki
13. jan 2011

@babie16 si sa pytala na tie kontrakcie.....mne pri prvom porode tiez vyvolavali=2 injekcie do infuzky....bolo to ako ked ides vracat a vyvracias sa a potom sa ti krcovito natiahne zaludok a vzapati zas musis vracat,ze sa ani nestihnes nadychnut...v podstate silne krce ktore nedokazaes zastavit....a boli to ze si nevies predstavit

kamusek
13. jan 2011

@misinka22, @cufinka - holky, kdyby to tak opravdu byla, byla bych nejšťastnější na světě 🙂 A kdyby to bylo třeba dneska, tak bych se taky vůbec nezlobila 😀 Hlavně ať to není třeba až někdy koncem příštího týdne ☹ Ale co se dá dělat, asi se mu/ji u mamči v bříšku líbí 🙂 Nejradši bych se vyhla vyvolávání porodu....představa, že bych musela třeba ležet sama jednu noc v porodnici bez manžela a třeba ještě v bolestech, to si nějak neumím představit ☹

petulke
13. jan 2011

@cufinka myslela jsem tím to, že by měli vyřknout nějaký verdikt jak co se bude dál dít. nemůžou nás takhle nechat do léta. 😕

cufinka
13. jan 2011

@petulke no do léta ne ale týden přenášet určo jo ☹ mě možná i dýl když druhej termín mám 23.1 ☹
budu mít nakonec opravdu únorčátko

vilca
13. jan 2011

@jalanecek být tebou, asi bych zavolala doktorce a všechno bych jí řekla tak, jak jsi to tady napsala...ona už ti řekne, jestli máš ještě čekat nebo přijít... 😉

jalanecek
13. jan 2011

@vilca Ok tak jej zavolam robi az poobede toto cakanie je neunosne mi zeny si musime riadne vytrpet kym ddosiahneme toho co chceme..len mi to pride ako naschval..Uz jsem objednany na iui vsetky vysetrrenia za sebou a teraz toto ako naschval..

vilca
13. jan 2011

@cufinka při prvním těhotenství jsem měla termín podle PM 15.9. a podle UTZ 22.9. . Když se malá toho 15. nenarodila, tak mě pak brali, jako kdybych nepřenášela, čekalo se na toho 22.. Malá se naštěstí narodila 18., takže to byl takový kompromis 🙂 Ty máš mezi termíny jen 4 dny, tak to už zvládneš 😉

cufinka
13. jan 2011

@kamusek neboj 🙂 může to být opravdu třeba i dneska 🙂 taky se bojím vyvolávání ale každá to má jinak ,některé se to rozběhne už po první tabletce a některá porodí až 3 den 😒
Já jsem se zhrozila když jsem se dozvěděla že u nás v nemocnici nechávaj přenášet i 14 dní!!! 😲

vilca
13. jan 2011

@jalanecek neboj, to se nějak vyřeší...buď ti píchnou něco na vyvolání MS, nebo zjistí, že jsi těhotná, což by bylo úplně nejlepší 😉 Když jsi tak pod dohledem, tak už to nebude dlouho trvat 😉

cufinka
13. jan 2011

@vilca no už ty 4 dny rozestupu jsou nekonečné 😀 já doufám že tý naší slečince domluvím a do toho 20 na nás už vykoukne 🙂

aha1
13. jan 2011

Všetkým ďakujeme veľmi pekne 😀 mliečko sa zatiaľ iba začína nalievať ale nejako si už poradíme 😅

jalanecek
13. jan 2011

@vilca No to by som bola stastna keby sa to podarilo ..A prosim ta keby som bola tehotna nemal by byt test uz pozitivny??

neliq
13. jan 2011

@aha1 gratulujem 🙂

vilca
13. jan 2011

@jalanecek test by měl být pozitivní v 1. den vynechání MS...tak nevím...ještě bych ho asi zkusila zítra...ale doktoři ti to řeknou 100% 😉