icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
12. jan 2011

@kamusek mě kamarádka podle datumu narození nebo čehosi předpověděla holku, podle něčeho na netu bych měla mít taky holku, ale každej říká, že sem v obličeji pořád stejná a pěkná 😀 a že čekám kluka a podle tvaru břicha prej taky, a někdo říká, že se holka fintí a že kluci spěchaj na svět, ale teď sem někde četla, že když je škaredě, že se klukům nechce ven,tak čert ví co je pravda a co ne

macina_k
12. jan 2011

Ahoj všechny, moc ráda oznamuji, že 7.1.2011 v 3:48 se nám narodila Irenka. Vážila 2760g a měřila 47 cm.
První pravé kontrakce začaly 6.1. kolem 23:45, ve 01:24 jsme volali sanitku. Kolem druhé hodiny ranní jsem byla přijata U Apolináře. Nestihla jsem ani epidurál, ani klystýr, prostě nic. Při příjmu jsme byla otevřená na 7-8 cm, takže příjem probíhal už na porodním boxu, i se vším tím papírováním. Málem se nestihla ani kapačka s antibiotiky (pozitivní streptokok). Včera nám pustili z porodnice domů. Váha při propuštění byla 2660g, a délka 49 cm. Ale holky moc si ten porod ani nepamatuju, kdyby mi přítel nepřipomněl některé věci tak o nich ani nevím. Jen si moc dobře pamatuju, že mne strašně bolela záda a že jsem střídala polohy. A pak už ta úleva, když jsem tu naši princeznu slyšela plakat.

brego
12. jan 2011

@macina_k Gratulace veliká oběma,klobouk dolů, to byla ale rychlovka 🙂

misag23
12. jan 2011

@macina_k Moc gratuluji k malé Irence. Teda takhle rychle bych si to taky představovala 😉

sirenita
12. jan 2011

@haniula moc díky za info!!

kamusek
13. jan 2011

@macina_k Taky se přidávám ke gratulaci a přeju hlavně hoooodně moc zdravíčka 🙂 Jste šikulky, že jste to zvládli tak rychle.....tiše závidím 😀

kamusek
13. jan 2011

@lavazza No taky mi přijde, že něco vyjde tak, jiné zase jinak. No uvidíme 🙂 Manžel je přesvědčený, že to bude kluk 🙂 Prý říkal, že ví, co dělá 😀 Ale já si nejsem vůbec jistá, sice jsem se jím už asi nechala ovlivnit a taky někdy řeknu ON, ale pak se hned opravím a řeknu ONO, protože přece to maličké to všechno slyší 😀 a co když to je holčička? 🙂 Včera jsem zrovna četla v časopisu MÁMA A JÁ článek, kdy nějaká maminka psala, že největší zážitek z porodu pro ni bylo, když ji řekli, že má kluka 🙂 U prvního dítěte totiž věděla, co to bude, tak to prý nebylo ono. U druhého si to říct nedala a říkala, že si to o hodně víc užila 🙂 No uvidíme. Ale je pravda, že už teď jsem napjatá jak kšandy 😀

cufinka
13. jan 2011

@macina_k jůůů mooc gratuluju .Hlavně hodně zdravíčka a at ste zdravé 🙂

cara.m
13. jan 2011

@macina_k Gratuluji k holčičce! 😉 🙂 😵

aha1
13. jan 2011

Tak je tu volá sa Števko narodil sa 05.01.2011 o 11:05 SC váha 3410 výška 50 cm 😀

petulke
13. jan 2011

@macina_k no a já gratuluji k takovému ukázkovému porodu ! 😵

neliq
13. jan 2011

@macina_k gratulujeme a veľa zdravíčka prajeme obom 🙂

kamusek
13. jan 2011

@aha1 Moc gratulujeme a přejeme hlavně hodně moc zdravíčka vám oběma 🙂

vilca
13. jan 2011

@macina_k moc gratuluju, vaše Irenka se narodila zrovna na můj svátek 😵 Tak přeju hooodně zdravíčka 😉
@aha1 taky gratuluju a přeju hlavně zdravíčko 😵

vilca
13. jan 2011

@mimirinko některé dny je mi fajn a některé sotva chodím, bolí mě třísla, jsem unavená, že bych nejradši prospala celý den...už asi 14 dní mívám poslíčky - tvrdne mi břicho a k tomu takový tlak, jakoby mi mělo spadnout až ke kolenům...a občas mě bolí záda...takže když to všechno sečtu, nic moc 😅

monik1
13. jan 2011

Dobré ránko, jdu taky pogratulovat čerstvým maminkám 😵
@aha1 @macina_k mooooc Vám gratuluju ať jsou miminka zdravé a dělají jen samou radost 😉 😉 😉

vilca
13. jan 2011

@llenkapettko mně budou dělat monitor příští pondělí...tak jsem zvědavá...už dva týdny jsem na prst otevřená, břicho mi tvrdne dost často, tak uvidím, jaká bude křivka 🙂

neliq
13. jan 2011

Dobré ránko holky, máte niektorá doma také to hojdacie lehátko? Niečo takéto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9193728&tab=6

dimi
13. jan 2011

Dobre rano,
@neliq mame od FP,tak jsem zvedava jaky bude mit uspech...

neliq
13. jan 2011

@dimi ja sa neviem rozhodnúť aké kúpiť, do kolko kg to máte?

haniula
13. jan 2011

@macina_k
@aha1 GRATULUJEME!!! A hodně moc mlíčka přeju!!!

dimi
13. jan 2011

@neliq samohoupaci je tusim do 11 kg a kdyz to sundas z te konstrukce,tak do 18 kg... Alespon u FP to tak je-je to jakoby 3v1... Je drazsi,ale zase nam vydrzi do tech 2 let 😉

neliq
13. jan 2011

@dimi no koľko to stálo?

misinka22
13. jan 2011

@macina_k blahozelam tak sa to pekne rozbieham želam vela zdravia a mliečka
@aha1 tiež blahoželam a všetko dobre prajem
baby tak si to užívajte ja ešte musím počkať do utorka ale už sa to blíži 🙂

haniula
13. jan 2011

@sirenita není zač!!!

dimi
13. jan 2011

@neliq mrkni na MMb jaka je aktualni cena, my jej mame uz nekdy od zari a tak trochu protekcne 😉

misinka22
13. jan 2011

@annmarie ahoj no ano som kludnejsia už ked viem že v utorok budeme spolu a zaroven nervozna lebo v pondelok budem celu noc v nemocnici a to bude na psychiku trocha ine ako keby som bola doma no nevadi vydržiiim
Dufam že aj mna pustia skoro domov lebo tiež mam teraz skuskove už 2 skusky za sebou a ešte 4 ma čakaju 🙂
Ako dlho ste boli s malou v nemocnici?

kika87
13. jan 2011

@misinka22 ahoj jeee tak to je super , ze je vsetko v poriadku a mas uz aj termin...ja som bola vcera 12.a tiez vsetko v poriadku ani termin mi nezmenili, tak dufam, ze vydrzime 😀

misinka22
13. jan 2011

@kika87 ano všetko je v poriadku a som rada že malý je zdravý a aj ma peknu vahu 4120g ani som nedufala v taku vahu pri nasich problemoch na začiatku tehu 🙂

llenkapettko
13. jan 2011

@vilca
ozaj, tak ma napadlo. mávala si pálenie záhy (kyselinu)?? lebo ja áno, ale asi 10 dní už mám po nej 🙂 môže to byť tým, že mi kleslo bruško? lebo keď sa na seba pozriem z boku, tak sa mi nezdá byť nižšie, ale v oblasti žalúdka cítim ako keby prázdne miesto

monalis
13. jan 2011

@macina_k Moc, moc gratuluji 😵