Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misinka22 ano zavrate su, ale ta baba co tam so mnou lezala to vydrzala sa nehybat a potom bolo dobre...no a ja som bola robena poobede o 14:15 sa narodila mala a rano pred vizitou my pomohli vstat...u mna bola mensia komplikacia...zla, v ktorej som mala kanilu kam mali dat narkozu pocas uspavania praskla, cela narkoza mi vytiekla po sval na ruke...potom sa snazili na druhej najst zilu, sedem vpichov a nic, no napokon na moje presviedcanie mi dali do zapastia a potom si uz dalej nepamatam...lenze po prebrati ma nic nebolelo, len ta ruka, a vlastne obe, tak som sa nevedela o ruky zapriet preto mi pomahali...este doteraz mam hrcu, co je tam ta narkoza stale...a doteraz ma ruky bolia a trasu sa...vzdy si aj davam pozor ked malu dviham aby mi nahodou nevypadla...
@cufinka
my máme v rodine Samuela, Filipa, Mateja, Adama, Richarda, Martina a Nelu
takže zopár pekných mien sme automaticky dať nemohli
a v tom našom slovenskom kalendári --no nič moc, čo si budeme hovoriť
a nie som za meno ako Noel, Christopher...a podobne
@llenkapettko Tak to si uplne super napisala, tie slovenske mena niektore v kalendari, katastrofa. A to neviem, ci si videla ten rozsireny slovensky menny kalendar. Niektore mena, co tam su, ze Rowena, Scholastika, Zodan a proste taketo vselijake. No ja fakt neviem, kde na take nieco prisli... A to je to, ze mat v rodine dvoch s rovnakym menom, no nic moc. Tiez je u nas vela mien uz danych, takze na vyber moc nemame. A tie klasicke mena (Jozka, Peta, Palo), na take fakt nie som.
@mimirinko přesně tak -dříve se too dělalo že se jména dědili ale ted se to vidí málo kdy 🙂
@llenkapettko přítel mi přinesl domů kalendář kde jsou jména české a slovenské tak až jsem se divila jaké máte 😀 Ale taky jsou hodně podobná naším 🙂
@annmarie juuj ☹ tak to je neprijemne to verim že ešte teraz to citiš no je to hrozne ked sa take stane dost že boli rana ešte aj to. Ale na druhej strane klobuk dole ked si potom už rano bola na nohach....Ja dufam že sa tiež rýchlo postavim a pustia nas cim skor domov nerada by som tam bola dlho
@mimirinko
@cufinka
no,..veď aj ja som sa pobavila...ale potom mi ich prišlo úprimne ľúto, leto s takýmito menami ich budú mať v škole akurát tak na posmech 😒
ale na druhej strane dnešné mamičky (teda my 😀 ) už nevedia aké mená by mali od dobroty dávať, tak vymýšľajú takéto sprostosti
😖 jáááj ja mám dilemu - dnes budem celý deň rozmýšľať nad tým menom
už som aj rozmýšľala nad Peťom - po otcovi....ale Peter je zase také tvrdé pre malého chlapca 😒
@llenkapettko mě se jméno Petr líbí 🙂 Peťulka je roztomilé přeci a ne tvrdé 🙂
@llenkapettko Petko nie je zle meno, ale ja teda by som ho nedala. Je to take to klasicke meno. I ked mam pocit, ze sa teraz tak casto uz ani nedava. Vedu Samuel, Adam, Alex, Sebastian, Tadeas, Mathyas a taketo. Nezda sa ti?
@kookaij Ano, dr. Vavra. Zda sa mi v pohode. Povodne som chodila k Zivicovi, ale s tym som nebola vobec spokojna, tak som zacala chodit do SI a tam najskor k Cernakovi, lenze ten teraz ma v Malackach ambulanciu a len stvrtky poobede tam byva. A raz ma sklamal, ze ma ako keby odflakol, ale teda bol uz vecer, tak som zacala chodit k Vavrovi a s nim som spokojna. Aj sestricky su tam super. Takze tak.
Holky já jsem těd vypila maliník ,jdu si zašlapat na posilovacím stroji a jdu dát teplou sprchu tak jsem zvědavá 😀
Dievcata a aj budete mat doma monitor dychu alebo aspon tu pestunku - tie vysielacky? Lebo my planujeme ten monitor dychu, konkretne Babysense tak sa tusim vola.

@cufinka Ahoj,ta hlenová zátka ti nemusí odejíž předem,my u obou předchozích porodů odešla až po porodu a to ve sprše.To nemá vliv na to jestli by se porod rozjel nebo ne,může to příjít kdykoliv.