Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak mám dneska za sebou monitor, byl ok..v pondělí znovu i utz a pak asi vyvolání (vysoký tlak...), doufám že si to nerozmyslí 😒 už to chci mít za sebou, protže občas mě pobolívá břicho a když začnu přemýšlet zda je to do porodnice tak to na krásno přejde 😢 chjo!!!
třeba nám to už výjde, protože dnes dorazil na návštěvu manželův kamarád ( byl u nás někdy v červenci) a povídal, že si nebyl jistý jestli se nám už něco nenarodilo, a kdy máme termín, když se dozvěděl že zítra tak řekl že dorazil akorát v čas se na mě podívat když jsem 2 v 1...tak doufám že mimi čekalo jen na něj a už se narodí...to by byl zase trumf na něj...to by nepřežil 😀 😀 😀 😀
dnes som mala mať termín pôrodu 😀
@cufinka Souhlas 🙂 asi před týdnem jsem se v noci probudila, že mě strašně svědělo celé tělo, šla jsem do koupelny, svlékla si pyžamo a měla jsem po celém těle červené fleky a pupínky, fakt to hrozně svědělo, myslela jsem, že se zblázním, nějak jsem se toho lekla a šla jsem do ložnice za Kubou, stála jsem před ním u postele a brečela-říkám: Kubííííííí, mě hrozně všechno svědí. A on-a to kvůli tomu jako brečíš, jo? Otočil se a spal dál :D Tak jsem si řekla-hm, lehla si do postele a usnula :D a když jsem mu to popisovala ráno, hrozně se mi omlouval, že je blbec, že mi ani nepomohl 🙂
@cufinka
to isté u nás 😀
keď ma to chytí v noci, asi to odšoférujem sama ..lebo ten môj je tiež v noci na dve veci 😉
@haniula
@llenkapettko no nemáme to lehký 😀 Hlavně že se vyspinkají 😀
@llenkapettko Právě proto jsem ráda, že je přítel teď v práci, mohla bych za ním jen vklidu dojet, on vyjede o patro výše za mnou a bude při smyslech :D
@cufinka
veď neboj, oni raz tiež budú niečo potrebovať 😎
@elzu
robí v nemocnici?
@llenkapettko Jo, jo, na dětském ARO...
@elzu
no tak to máš doma odborníka 🙂
SUPER
@llenkapettko No, zrovna včera mi ze srandy říkal, že mě musí všechno naučit, až se malá narodí 🙂 až se trochu bojím, že mě k ničemu nepustí, až se narodí...on hrozně miluje malé děti, pracoval jako vychovatel s prckama v děcáku, s postiženýma dětma, a děti strašně milují jeho, takže to budu mít doma fakt těžké 🙂 🙂 🙂 ba ne, já vím...maminka je ale tak jako tak vždycky maminka 🙂

@cufinka Tak co? Jak se cítíš? 🙂 u mě zas jakoby nic 🙂 sežrala jsem 20dkg česnekové pomazánky, možná to malou nakopne, ale spíš ne... 🙂