Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@elzu ja bych brala 25.1. to by jsme měli pěkný dárek pro babičku k narozeninám 🙂 U nás se taky nic neděje - podle dr. všechno zavřené, čára na monitoru jak podle pravítka, tak uvidíme 😉 ale stejně je to zvláštný pocit, že už jenom pár dnů a bude to tady, vid ? Mám pocit, že mi to ještě pořád nedochází 😀
Ahojte tak ja som mala dnes termin a nic. Bola som na kontrole a v pondelok na vyvolavacku ak dovtedy neporodim. Tak nam drzte palce 😅 .
Dobré ráno.
@cufinka Teda od tří hodin. To už je docela dlouhá doba, ale když je to nepravidelný, tak s tím bohužel nic nenaděláš. Já to měla včera večer, ale poslíčci trvaly naštěstí jen dvě hodiny. No stačilo to 😉 Ale snad horší než bolest břicha byla bolest zad. Nebylo to přímo v kříži, jak všude říkají, ale mě spíš bolel dole pravý bok - tak manžel masíroval a docela to pomohlo. Tak budu čekat kdy to zase přijde.
@cufinka no, to ti asi bohužel nikdo nedokáže přesně popsat, jak to má bolet. Já bych taky ráda věděla, zda to bylo vůbec ono 😉 To břicho nebylo zase tak hrozný a bolelo trošku jinak, než jak se říká. Ne jako při MS v podbřišku, ale celý. Ale protože já mám tvrdnutí a křeče do břicha už od září, tak jsem v tom zase tak velký rozdíl neviděla, jen to bylo trošku intenzivnější. Tak ti přeju, ať se ti to buď rozjede a máš to brzy za sebou nebo ať se to uklidní.
@cufinka To je super, aspoň že se to stupňuje, to určitě znamená, že je to blíže a blíže 🙂 víš co, já mám pocit, že jsem té naší malé kočce vsugerovala, že tam ještě má zůstat, 19. mám napsanou zkoušku, tak možná chce, abych tam ještě šla...nevím, mně už je to jedno, ať to bude jakkoli... 🙂 stejně si o trochu více přeju, aby byla Vodnář 🙂
http://picasaweb.google.com/spekino/TomiBoy?aut...
nas maly tomasko a mamina v bez vedomi.. dnes nas tatino nechal spat do pol desiatej a fotil.. 😉

@zuzkaro gratulujem 🙂