icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanulka551
14. jan 2011

@zuzkaro gratulujem 🙂

macina_k
14. jan 2011

@haniula To je krásná holčička, a je šikovná 🙂

macina_k
14. jan 2011

@cufinka Taky jsem myslela, že toho svýho nevzbudím až mne to chytne 😀 , ale oni mají nějaklý radar, protože když to na mne přišlo doopravdy tak jsem s ním zaklepala, řekla že asi pojedeme a on byl vzhůru okamžitě.
Ale jindy ho nevzbudí ani rány kanonem střílené vedle něj. 😀

elzu
14. jan 2011

@macina_k To je hezké a povzbudivé! 🙂 gratuluju k miminku! 🙂

lolelole
14. jan 2011

@elzu
@cufinka
...no holky jsem na Vás dvě zvedavá...která bude první 😉
Ja to u sebe vidím tak, že si ještě pěkně počkám. Ale zatím mi to ani nevadí - je mi fajn, tak nech si mrňous ješte hezky dozráva 😵

Jinak co sova - nevíte někdo ?

elzu
14. jan 2011

@lolelole Chi chi, taky jsem na nás zvědavá 🙂 těším se, ale až to přijde, tak to příjde, kromě minulé noci se vůbec nic nedělo, tak to bude asi spíš později než dřív... nám s přítelem se nejvíce líbí datum 27. 1., tak možná malá ještě počká, aby nám udělala radost 🙂

macina_k
14. jan 2011

@elzu Díky 🙂 , přeji ti bezproblémový porod a pokud možno rychlý. Přítel se připravoval na dvanáctihodinový porod a nakonec jsme na sále strávili necelé dvě hodiny 😉

lolelole
14. jan 2011

@elzu ja bych brala 25.1. to by jsme měli pěkný dárek pro babičku k narozeninám 🙂 U nás se taky nic neděje - podle dr. všechno zavřené, čára na monitoru jak podle pravítka, tak uvidíme 😉 ale stejně je to zvláštný pocit, že už jenom pár dnů a bude to tady, vid ? Mám pocit, že mi to ještě pořád nedochází 😀

elzu
14. jan 2011

@macina_k Já jsem právě četla, jak jste to měli rychlé, to je paráda! Náš hromadný sen 🙂 ba ne, člověk nakonec vydrží všechno, myslím si, nakonec je jedno o kolika hodinách to je, nejdůležitější je, že nám dají do ruky zdravá miminka 🙂

elzu
14. jan 2011

@lolelole Zrovna dneska jsem si to v sobě řešila...celou dobu mi to přišlo celé takové přirozené, že budu maminka, ale čím více se to blíží, tím více mi to přijde neuvěřitelné a nějak mi to přestalo docházet... 🙂

lolelole
14. jan 2011

@elzu ono nám to snad rychle dojde až nám ty naše dětičky dají do náruče 🙂 jdu koukat na film, tak přeji dobrou noc 😵

elzu
14. jan 2011

@lolelole Jo, jo, určitě dojde... Tobě taky hezkou noc! 🙂

zanin
14. jan 2011

Ahojte tak ja som mala dnes termin a nic. Bola som na kontrole a v pondelok na vyvolavacku ak dovtedy neporodim. Tak nam drzte palce 😅 .

babika0
15. jan 2011

@macina_k aj si nieco robila aby si mala rychlejsi porod? pila malinik alebo homeopatika a pod?

cufinka
15. jan 2011

@elzu Jsem tu stále 😀 Jaká byla noc? U mě se to zase rozjelo od 3h a trvá to do tedka tak jsem zvědavá -dala jsem sprchu tak budem čekat 🙂 Jinak jsem měla ty bolesti nepravidelný tak asi nic se neděje ale bere mě to i do kříže 🤐

cufinka
15. jan 2011

@zanin držím pěstičky ,at to máš co nejrychleji zasebou ,třeba si to prcek rozmyslí a dnes nebo zítra vykoukne sám 🙂

misag23
15. jan 2011

Dobré ráno.
@cufinka Teda od tří hodin. To už je docela dlouhá doba, ale když je to nepravidelný, tak s tím bohužel nic nenaděláš. Já to měla včera večer, ale poslíčci trvaly naštěstí jen dvě hodiny. No stačilo to 😉 Ale snad horší než bolest břicha byla bolest zad. Nebylo to přímo v kříži, jak všude říkají, ale mě spíš bolel dole pravý bok - tak manžel masíroval a docela to pomohlo. Tak budu čekat kdy to zase přijde.

cufinka
15. jan 2011

@misag23 no od 3h sice ,ale měla jsem i třeba 50minutovou pauzu ,ale pokaždý mě ta bolest vzbudila. Ale pořádný kontrakce jsem měla asi tak 5 a trvali 20 vteřin že jsem myslela že vypustím duši 🤐 (ted mě chytla další) ale podle mě snad to má bolet víc ne? Já jsem celá zmatená 😀

misag23
15. jan 2011

@cufinka no, to ti asi bohužel nikdo nedokáže přesně popsat, jak to má bolet. Já bych taky ráda věděla, zda to bylo vůbec ono 😉 To břicho nebylo zase tak hrozný a bolelo trošku jinak, než jak se říká. Ne jako při MS v podbřišku, ale celý. Ale protože já mám tvrdnutí a křeče do břicha už od září, tak jsem v tom zase tak velký rozdíl neviděla, jen to bylo trošku intenzivnější. Tak ti přeju, ať se ti to buď rozjede a máš to brzy za sebou nebo ať se to uklidní.

elzu
15. jan 2011

@cufinka Ahoj 🙂 tak u mě absolutní klid, vyspala jsem se jako dlouho ne 🙂 vidíš, třeba to dnešní noc už opravdu přijde 🙂 do třetice všeho dobrého 🙂

cufinka
15. jan 2011

@elzu jééé já myslela že budem rodit spolu 🙂 No jsem zvědavá jestli se to rozjede ,Aleš mě chtěl brát už do porodky ráno ale vysvětlila jsem mu že ty kontrakce musí být pravidelné že by mě stejně poslali domů.Ale opravdu byly zase o něco silnější než včera

elzu
15. jan 2011

@cufinka To je super, aspoň že se to stupňuje, to určitě znamená, že je to blíže a blíže 🙂 víš co, já mám pocit, že jsem té naší malé kočce vsugerovala, že tam ještě má zůstat, 19. mám napsanou zkoušku, tak možná chce, abych tam ještě šla...nevím, mně už je to jedno, ať to bude jakkoli... 🙂 stejně si o trochu více přeju, aby byla Vodnář 🙂

mimirinko
15. jan 2011

@elzu
@cufinka
@misag23
Ahojte holky, tak ja som sa vyspala tiez blbo, ale nie kvoli bolestiam (ziadne zatial nemam), ale kvoli tomu, ze moj drahy chrapal 😒 To bola noc. Ani drganie a tahanie za perinu moc nepomahalo.

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Jo, jo, to znám 🙂 jen u nás takhle nechrápe přítel ale pitbulka Kálí :D lehne si na záda a zařezává... 🙂

misag23
15. jan 2011

@mimirinko To znám 😠

mimirinko
15. jan 2011

@elzu no esteze nemame aj psa, to uz by som fakt asi strielala 😀

mimirinko
15. jan 2011

@misag23 Zo zaciatku, ked chrape, tak ho pohladim tak po ruke, ale uz ked je po polnoci, tak uz drgam a taham perinu jak som z toho nervozna. Ty mas nejake praktiky? 😉 Som mu povedala, ze ziadne spanie na chrbte 😀

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Když ona je tak sladká, když spinká (jako hotové miminko-i když ona ještě trochu je, má teprve půl roku), že je mi líto jí budit... 🙂

ellahop
15. jan 2011

@haniula jej skoro blondyna krasna je. 🙂

ellahop
15. jan 2011

http://picasaweb.google.com/spekino/TomiBoy?aut...
nas maly tomasko a mamina v bez vedomi.. dnes nas tatino nechal spat do pol desiatej a fotil.. 😉