icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

elzu
14. jan 2011

@cufinka Tak co? Jak se cítíš? 🙂 u mě zas jakoby nic 🙂 sežrala jsem 20dkg česnekové pomazánky, možná to malou nakopne, ale spíš ne... 🙂

markysek2
14. jan 2011

tak mám dneska za sebou monitor, byl ok..v pondělí znovu i utz a pak asi vyvolání (vysoký tlak...), doufám že si to nerozmyslí 😒 už to chci mít za sebou, protže občas mě pobolívá břicho a když začnu přemýšlet zda je to do porodnice tak to na krásno přejde 😢 chjo!!!
třeba nám to už výjde, protože dnes dorazil na návštěvu manželův kamarád ( byl u nás někdy v červenci) a povídal, že si nebyl jistý jestli se nám už něco nenarodilo, a kdy máme termín, když se dozvěděl že zítra tak řekl že dorazil akorát v čas se na mě podívat když jsem 2 v 1...tak doufám že mimi čekalo jen na něj a už se narodí...to by byl zase trumf na něj...to by nepřežil 😀 😀 😀 😀

macina_k
14. jan 2011

@zuzkaro Děkuji za gratulaci a přeji ti ať je Samko stejně tak hodný jako naše Irenka 🙂
To víš každá se nadřeme než to naše zlatíčko přijde na svět, ale pak už je to krása 🙂

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko nepomohlo 😒 a to jsem povlíkla i postele ,pověsila prádlo a šla i přítelovi naproti (půl hodka cesty) a pak sme se courali hodku po tesku -mají tak slevy pro prcky 😀 a je mi úplně nádherně -tak už fakt to vzdávám 😀

cufinka
14. jan 2011

@elzu já jsem úplně ted v pohodě -sice občas břicho zabolí a ztvrdne ale není to tak jako v noci -jsem zvědavá na noc teda jaká bude po tom co jsem dnes vykonala za práce 😀 Tak třeba jí česneková pomazánka nakopne držím palečky .já ted snědla celou margotku 😅

elzu
14. jan 2011

@cufinka Tak to jsme na tom fakt stejně 🙂 Taky jsem docela zvědavá, co bude, přítel má zrovna noční, to by bylo super, kdyby mě to chytlo, jen bych za ním přijela 🙂 rodím totiž v Motole o patro výše, než on pracuje :D

haniula
14. jan 2011

Malý výcuc fotek Markétky... Už začíná pást koníčky, potvůrka... Dnes nás vážili a v 5 týdnech máme 3,85kg...

misha8
14. jan 2011

@ellahop jeeeej tak super pekne nam papaju detičky 😉

cufinka
14. jan 2011

@elzu jéé ty se máš že máš přítele zaměstnaného v motole já chci taakyyyyy 😀 no co koukal by ale byl by pěkně tam přece 🙂 Kdyby jsi mě v noci viděla jak jsem byla vystrašená jako,že už je to tady 😅 ale kéžby už bylo 🙂

misha8
14. jan 2011

dnes som mala mať termín pôrodu 😀

cufinka
14. jan 2011

@misha8 to se ti machruje vid 😀 😀 😀 😀

elzu
14. jan 2011

@haniula Je to nádherná šikulka! 🙂 Myslím na vás a držím pěsti, aby vše bylo nakonec vpořádku! Nemáš to jednoduché! Hlavní ale je, že se všichni tři máte a spolu to zvládnete!

elzu
14. jan 2011

@cufinka Jo, jo, mně se taky úplně zrychlil tep a srdce bušilo jako zvon. Přítel si spal jako dřevo a já jsem si říkala, vzbudím ho, nevzbudím? 🙂 a ještěže jsem ho nevzbudila, beztak by se mi smál, že panikařím 🙂

cufinka
14. jan 2011

@elzu přesně tenn můj taky a já na něj - " Alí bolí mě bříško " a on hmmm a chrápal dál 😀 tak si přeju aby mě to chytla přes den páč ten můj je nepoužitelnej v noci jak jsem zjistila 😀 zato já byla čiperná až moc pěkně mě to probralo 😀

elzu
14. jan 2011

@cufinka Souhlas 🙂 asi před týdnem jsem se v noci probudila, že mě strašně svědělo celé tělo, šla jsem do koupelny, svlékla si pyžamo a měla jsem po celém těle červené fleky a pupínky, fakt to hrozně svědělo, myslela jsem, že se zblázním, nějak jsem se toho lekla a šla jsem do ložnice za Kubou, stála jsem před ním u postele a brečela-říkám: Kubííííííí, mě hrozně všechno svědí. A on-a to kvůli tomu jako brečíš, jo? Otočil se a spal dál :D Tak jsem si řekla-hm, lehla si do postele a usnula :D a když jsem mu to popisovala ráno, hrozně se mi omlouval, že je blbec, že mi ani nepomohl 🙂

cufinka
14. jan 2011

@elzu tak já jsi jdu lehnout jsem pěkně unavená -jsem zvědavá teda jestli se něco bude dneska dít.Tobě přeju i všem ostatním dobrou noc a pokud budete rodit tak at je to rychlé a pokud možno bezbolestné 🙂

cufinka
14. jan 2011

@elzu 😀 já právě ráno taky říkám Alešovi jako že jsem měla bolesti atd a že jsem mu to i říkala v noci .A on na mě koukal jako že o ničem neví a skooro mi i vynadal že příště sním mám prej zaklepat mu říkám "příště tě profackuju " 😀

misha8
14. jan 2011

@cufinka jaaaj , vieš čo radšej by som rodila bez komplikácii , ktoré som mala teraz ma malinká vlastne pôrodnú váhu aj cm fakt ten mesiac v brušku robí svoje ale som rada že je to tak ako to je 😉 neboj o chvíľu držíš uzlíček v náručí 😉

haniula
14. jan 2011

@elzu @cufinka já měla to stejné... malá se šíleně pokakala a potřebovala jsem donést čistý overál... povídám mému - "miláčku, můžeš mi pomoct?"... a on?? "Hmmm", otočil se na druhý bok a spal dál 😀 ...

llenkapettko
14. jan 2011

@cufinka
to isté u nás 😀
keď ma to chytí v noci, asi to odšoférujem sama ..lebo ten môj je tiež v noci na dve veci 😉

cufinka
14. jan 2011

@haniula
@llenkapettko no nemáme to lehký 😀 Hlavně že se vyspinkají 😀

elzu
14. jan 2011

@llenkapettko Právě proto jsem ráda, že je přítel teď v práci, mohla bych za ním jen vklidu dojet, on vyjede o patro výše za mnou a bude při smyslech :D

llenkapettko
14. jan 2011

@cufinka
veď neboj, oni raz tiež budú niečo potrebovať 😎

llenkapettko
14. jan 2011

@elzu
robí v nemocnici?

cufinka
14. jan 2011

@misha8 já vím ,nemyslela jsem to zle 🙂

elzu
14. jan 2011

@cufinka Ty se taky krásně vyspinkej a kdyby něco- EVERYTHING´S GONNA BE ALRIGHT! 🙂

elzu
14. jan 2011

@llenkapettko Jo, jo, na dětském ARO...

haniula
14. jan 2011

@cufinka že jo... spinkají nám do krásy!!! 😀 😀 😀

llenkapettko
14. jan 2011

@elzu
no tak to máš doma odborníka 🙂
SUPER

elzu
14. jan 2011

@llenkapettko No, zrovna včera mi ze srandy říkal, že mě musí všechno naučit, až se malá narodí 🙂 až se trochu bojím, že mě k ničemu nepustí, až se narodí...on hrozně miluje malé děti, pracoval jako vychovatel s prckama v děcáku, s postiženýma dětma, a děti strašně milují jeho, takže to budu mít doma fakt těžké 🙂 🙂 🙂 ba ne, já vím...maminka je ale tak jako tak vždycky maminka 🙂