icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
15. jan 2011

ahojky, tak konečně přidávám nějakou fotečku.. zbytek musím ještě postahovat z fotáku, tak ted dávám jen ty rychlovky a ostřejší dodám - slibuji..

lavazza
15. jan 2011

@cufinka to je jak u nás, Martina by v noci nic nevzbudilo, ani kdyby ho házeli do ledový vody, mám nakázaný rodit během dne 😀 , proto se hrozím toho, že když mi dají vyvolávačku ráno v úterý, zabere v noci a Martin nebude u porodu jak chtěl, protože přes telefon ho těžko probudím

elzu
15. jan 2011

@verca84 Jaká je nááádherná! 🙂 moc gratuluju!

elzu
15. jan 2011

@lavazza Ale jo, věřím tomu, že ten den i noc bude jako na trní a nenechá si to ujít jen kvůli nějakému spaní, podvědomí mu to nedovolí, neboj! Můj je taky spáč, ale věřím, že až fakt přijde den D a hodina H, překvapí mě a bude více při smyslech než já! 🙂

mimirinko
15. jan 2011

@elzu Tak to ano, to je potom tazke strielat 😉 ked je jak miminko. A to je este malicka teda 🙂

mimirinko
15. jan 2011

@verca84 Gratulujem, krasnucka je 🙂

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Jo, je to naše zlato, ale máme s ní teď trochu trápení, je asi na něco alergická a hrozně si drbe okolí očíček, až do krve...je mi jí hrozně líto, bere antibiotika, zyrtec, mažu jí to oftalmoseptonexem, změnili jsme granule, ale nic moc nepomáhá, tak už jsem z toho občas zoufalá...

mimirinko
15. jan 2011

@elzu Byvate v rodinom dome?

lavazza
15. jan 2011

@cufinka kolega v práci mi říkal, neboj my jsme pak tam vynervovaný, že ani nespíme, tak sem mu říkala, že u toho mého to asi neplatí 😀 , protože minulý týden když sem měla ty bolesti, tak sem si taky říkala mám budit nemám, je ještě brzy a nakonec ještě, že sem ho nebudila když to pak přešlo

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Ne, ne, v bytě v Praze 🙂 ale za rohem máme parádní stromovku, tak jsme tam furt...

mimirinko
15. jan 2011

@elzu Pozerala som tvoje albumy. Super babicka, ze tak pomaha 😉 Ja mam uzasnu maminku zase, tatu bohuzial nie 😒 Studujes medicinu? Ktory rok? Tiez som velmi tuzila po babatku a som fakt velmi vdacna, ze sa nam to podarilo 🙂

elzu
15. jan 2011

@mimirinko No, já jsem to asi špatně napsala, je to moje mamka, budoucí babička, co nám tak pomáhá🙂 bez ní bychom to fakt nezvládli...dneska má narozeniny 🙂
Jaktože tátu ne? S tím mým to taky je na .....
Studuju, jsem v páťáku...ještě rok a půl...
Jo, jo, dítě je fakt to nejlepší, co člověka může potkat, život se otočí o 180 stupňů tím nejlepším směrem!

mimirinko
15. jan 2011

@elzu Takze maminka, jasne. Mna to nenapadlo, ze vlastne tvoja maminka bude babka, som ja nemehlo 😀 Moja maminka ma uz dvoch vnukov (mam starsieho brata o 8 rokov a ten ma dvoch synov 2 a 5 rocneho), takze toto bude jej tretie vnuca. Velmi by chcela vnucku, no ale skor sa priklanam k tomu, ze to bude chlapec.
Takze uz si Bc. a teraz ti chyba este rok a pol a budes Mgr. ci MUDr. ci ako to je? Ja tiez chodim do skoly, piaty rocnik, chyba mi uz len pol roka, ale skola ma nebavi, dam si ju asi na rok odlozit.

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Jo, to věřím, že by si přála holčičku.
Medina se studuje vcelku, musíš vystudovat celých šest let, abys byla nakonec MUDr. Kdysi se po třech letech psalo Muc., ale oficiálně se to už nepoužívá, protože je to zbytečné... Mně to teď třeba napsal gynekolog do těhotenské průkazky, že prý Muc. Lucáková, jsem se smála fakt, teď se mnou ale kvůli tomu všichni mluví jako bych všechno znala a věděla a vůbec jim nedochází, že jsem taky těhotná poprvé...
Však jo, není kam spěchat, v dnešní době s tím studiem není problém, dá se domluvit téměř vše...

mimirinko
15. jan 2011

@elzu Aha, takze s medinou je to tak. Ale ona sa neda studovat externe - dalkovo, da? To je len denne studium, nie?

verca84
15. jan 2011
lenag
15. jan 2011

@verca84 Gratuluji,a ty jsi rodila přesně v termínu nebo až po.

haniula
15. jan 2011

@ellahop jej... tam se to chrupká 😀 ... malé se najednou začli světlat ty vlasy...

haniula
15. jan 2011

@verca84 hotová princezna!!!

annmarie
15. jan 2011

@verca84 nádherná je 🙂

neposedna
15. jan 2011

ahojte krasky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konecne po dlhych 3 tyzdnoch sme vcera dorazili obidve aj s malou Terezkou domov 🙂 🙂 🙂 🙂
Velmi vam dakujem za psychicku podporu, velmi mi pomohla!!!!!!!!!!!!!!!!§
Neviem, ako sa to u vas robehlo s rodenim babeiek, nejak nestihnem precitat, co ste popisali za posledne 2 tazdne, takze vsetkym uz mamickam gratulujem, uzivajte si babetka!!!!!!!!!!!! a vsetkym este cakatelkam, vela trpezlivosti, ono to pride a bude to nadherne!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

cufinka
15. jan 2011

@neposedna Ahojky to je super že už ste doma !!!! 🙂

cufinka
15. jan 2011

Holky psala mi @petulke že jí dneska v 11h praskla voda a že je v porodce!!!!! Neměla žádné bolesti a že když nenastanou tak jí to zítra vyvolají,ale ted jsem jí psala jak na tom je a napsala že už má bolesti takže bude mít určo Aničku zachvilku u sebeee 🙂

cufinka
15. jan 2011

Jinak já mám pořád bolesti a ted už nepřekračujou 10 minut. mám je po 3-8 minutách tak počkám ještě a když bude to stejné jedem do porodky at se na mě kouknou protože mi to příjde divné že mě to drží celý den.

haniula
15. jan 2011

@cufinka tak to může něco znamenat... určo dlouho nečekej.... a petulke je už v porodce?? tak to ji budu držet palečky a myslet na ní...

elzu
15. jan 2011

@mimirinko Přesně tak, jen prezenčně. Ale dá se domluvit ISP-individuální studijní plán, kdy si jeden rok roztáhneš do dvou. Nebo je možné úplně přerušit. 🙂

elzu
15. jan 2011

@cufinka Juchůůů, tak jak? Jedeš? 🙂

lolelole
15. jan 2011

@cufinka držíme palce at je to ono 🙂 My jsme si dneska dali s miláčkem docela dooost dlouhou procházku po lese a hodně do kopce až nahoru ke skalám, tak uvidíme zda nás mrňous dnes nepřekvapí..ale snad ne, protože se zítra chystáme na výstavu 😀

lenag
15. jan 2011

@cufinka Ahoj,tak copak už si jela,asi jo když nepíšeš,tak se drž a brzy napiš. 😉

sjussi
15. jan 2011

tak se jdu pochlubit konecne par fotkama Matyaska,mela sem cas tak sem vybrala par fotecek