Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@verca84
ale jej ten palček chutí 🙂
zlatučká je
Ahojky, jelikož Kamča nemůže, tak vám tu radostnou novinu sdělím jako první já...pyšný otec...🙂
Takže se nám narodila Dominička, měří 47cm a váží 2.98kg. Teď už možná trošičku víc, protože se narodila 14.1.2011 v 17:46 hodin. Obě moje zlatíčka jsou v pořádku🙂 No nic, tak já jsem svůj úkol splnil a jdu pokračovat v tom, co jsem včera začal...🙂 přidám ještě jednu fotečku a zbytek sem dodá maminka, až je pustí z porodnice....
@jerryjanka taky gratulujeme!!! je nádherná!!!! hodně mlíčka a zdraví!!
@babika0 Pila jsem maliník, ale nevím jestli to mělo vliv. Asi ano, ale nemůžu to potvrdit. Každopádně rychlkejší porod znamená větší bolesti, ale až ti pak dají ten uzlíček do náruče tak je ti to jedno. Na bolest se připravit nedá, každá ji prožíváme a cítíme jinak, ale určitě mi hodně pomohl můj přítel, který byl u porodu. On říká, že vlastně nic ani nedělal (což není pravda), ale už jen ta jeho přítomnost je povzbuzující.
Prostě recept na rychlý porod není. Jo vlastně něco asi ano. Když mne vezli v sanitce po tom strašném náledí, které v tu dobu bylo, a po pražské dlažbě a výmolech tak kontrakce se velmi rychle zkrátili z 7-10 min na 2-3 min. Takže to asi mělo největší vliv 🙂 😉
@jerryjanka také tobě veliká gratulace a jen sluníčko nad hlavou mimíska 🙂
Dneska tady byli babi s dědou (přítelovi rodiče) a přivezli pro Irenku krásné naušničky. Jen nevím kdy se holčičkám píchají ouška na naušnice.
Jinak ve čtvrtek jdeme s malou na prohlídku kyčlí, doufám, že bude vše v pořádku.
@jerryjanka jééj gratulace Jani ! Tak už to máš za sebou i když si to neměla zrovna vždy jednoduché, maličká je krásna 🙂 hodně zdraví přeju !
@lolelole dakujem no aj pôrod sa mi pokakal ale to nevadi hlavne aby bola mala zdrava
😵
holky vy jste se úplně rozrodili - mám pocit že nás kinderek je tu již jak šafránu 😀
@jerryjanka jasný to je hlavný 🙂 držím palce at se hezky rozkojíte 😵
@lolelole držim palce nech maš pohodovy rychly pôrod. a nech už je to tu som zvedava či to bude chlapček alebo dievčatko 😵
@jerryjanka no doufám že nám dr. nekecají a bude to kluk 😀 Jinak budeme mít devčátko v modrých oblečcích 😅
☹ tak jsem zpět .Dělali mi ozvy + vyšetření + utz a prý nic .Ještě ze mě udělali blbce že nepoznám kontrakce od poslíčků ☹ Holky mám vztek a vůbec teda nevím jak to teda poznám,protože ty bolesti mám pořád!!! Vůbec se do porodky netěším ,mám první zážitek z nemocnice a dr pěkně nepříjemná arogantní a sestra taky ☹
@jerryjanka
@kamusek jůůů moooc gratuluju 🙂
Anička měřila 53 cm a vážila 3,85 kg porod proběhl v pohodě a rychle bolesti měla jen při kontrakcích a pak při šití jinak obě holky jsou v pořádku
Ahoj maminky, kdysi jsem se tu ukázala a zařadila mezi vás coby těhulka s TP začátkem ledna.
Vidím, že už tu některé maminky porodily a tak vám všem gratuluji a čekajícím, jako jsem stále já přeji pevné nervy a rychlý a pokud možno málo bolestivý porod.
Chtěla jsem se zeptat na nějaké rady ohledně "vyhnání" miminka ven. Zítra to bude 10 dní od termínu ale miminku je prý dobře a tak jsme ještě s doktory nemluvili o vyvolání. Nicméně jsem z přenášení už dost unavená a otrávená, nemáte někdo nějaký tip jak vylákat miminko ven? Mám celkem hrůzu z vyvolávaného porodu.
Předem všem moc děkuji za rady.
Lucka
ahoj holky,tak je zase za mnou dalsi silena noc-tentokrat jsem nespala vubec,lezla jsem porad do sprchy.bolest byla i po 5minutach,ale nestupnovala se (dr mi rekla ze to musi byt vic a vic bolestive)me to prislo stejne ale bolest silena!☹ volala jsem tam ted rano a ptala se jestli je to normalni a ona mi rekla ze to muzu mit i 3dny takhle.a prej jestli jsem nespala at si jdu lehnout-ha vtipny ,jak mam spat kdyz me to chyta max po 5-20min. Uz jsem vztekla a unavena pomooc ☹
@cufinka držím palčeky nech to maš čim skôr za sebou - neviem či si niečo pisala take skus hopsať na lopte ak maš ešte nejaku energiu môže to pomôcť zostupiť babatku - a nožky naširoko na tej lopte
@cufinka nám na cvičení porodní asistentka řekla, že je lepší jet vždycky víckrát pro jistotu než jednou a bylo by třeba pozdě, když sem sem teď ty dva dny chodila do nemocnice na kontrolu tak sem taky říkala - tak tahle je OK, no tahle nic moc, takže na jednu stranu budu ráda, když tam bude Martin se mnou, akorát se dokáže rychle vytočit, tak se bude snad krotit
držím pěsti
@jerryjanka dekuju🙂 ale po vcerejsku a dnesku si preju aby me ty bolesti presli a ja sla na vyvolani! Uz nevim jestli poznam kontrakce od poslu a fakt bych nejradeji si tam sla lehnout,aby mi to vyvolala a nebo aby mi prdla voda

@sjussi
to je fešák 🙂
krásny je, gratulujem !