icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
16. jan 2011

@cufinka jak to má člověk teda poznat to nechápu, rodíme poprvé a žádné vědmy taky nejsme, když máš takové bolesti a dlouho, tak se divím, že ti nedají vyvolávačku

verca84
16. jan 2011

@lenag ahoj, my jsme měli ofišl termín od 10.1. do 15.1.2011. Rodila jsem císařem 3.1.2011. Nečekaně to na mě přišlo, a bylo to strašně rychlé, takže lékaři měli co robit at jim tam nezačnu tlačit.. ale stihli to... 🙂

verca84
16. jan 2011

@haniula ahojky, děkuji. Ty už dáváš Markétce jen UM nebo ještě máš trošek mlíčka? Já zjistila že mám asi hladné mlíko, tak mi Vanesska pořád pláče, a když ji dám Nutrilon tak mi spí i 5 hodin. Po mém mlíku tak max hodinu.. a po nakrmení mi neusne hned, ale až po dalším nášupu, kdežto po UM hned. Tak to vidím, že nakonec skončíme na UM, a budeme to kombinovat s mlíčkem. Chci se na to poptat pak u mudr. tak jsem zvědavá co mi řekne.. jdeme tam poprvé ted v úterý. jak prospívá tvá holčička ?

verca84
16. jan 2011

@kamusek gratuluji, hlavně zdravíčko a hodně mlíčka a Dominička at pěkně papká. 🙂

cufinka
16. jan 2011

@lavazza já už nic nechápu ☹ A to jak se mě zeptala "to rodíte poprvé?" vrrr pěstí bych jí dala! Ted jsem koukala do průkazky a nechali mi tam ten papír z ozviček a rovná čára na funkci dělohy nebyla jako u dr v poradně! Já už nevím co dělat přece nemůžu bejt pořád ve sprše? jsem unavená a to mooc a naštvaná zároveň.

lavazza
16. jan 2011

@cufinka to se ti nedivím, jenže když budeš takhle vyčerpaná, tak nebudeš mít pak sílu rodit když to přijde opravdově, bych ty doktory vážně nakopla, je to fakt vyčerpávající
já jak nastupuju v to úterý od 7, tak se bojím, že tam budu celou dobu sama a jak se tam budou ostatní chovat,sice tam u nás mám dost známých,ale kdo ví kdo bude sloužit

cufinka
16. jan 2011

@lavazza petul bud ráda že jdeš na to vyvolání fakt!!! A dr se neboj podle mě byly na mě nepříjemný že si myslely že kecám nebo já nevím ☹

vilca
16. jan 2011

@kamusek
@petulke
Holky, moc gratuluju a přeju vám i miminkům hodně zdravíčka 😵

lavazza
16. jan 2011

@cufinka myslím na tebe a přeju abys to měla taky brzy za sebou

vilca
16. jan 2011

@cufinka já jsem to měla při prvním těhotenství hodně podobný...to, co píšeš (bolesti i po těch 5 minutách, neustávající, pořád stejné) jsem měla 3 dny...2. den jsem jela do porodnice, kde mi řekli, že to porod ještě není a že mám přijet, až se to bude stupňovat a bude to úplně pravidelné... Když mě takhle poslali domů a mě to pořád chytalo, tak mi bylo do pláče...říkala jsem si, že už to dlouho takhle nezvládnu... Další den v noci už to bylo pravidelné a i po 3 minutách, tak jsme se tam vydali znovu a to už si mě tam nechali, píchli něco na vyvolání a pak už to nějak šlo... Ale každopádně po těch 3 dnech bolestí a 2 nocích nevyspání jsem měla co dělat, abych ten porod ještě vůbec fyzicky zvládla... Nakonec to dobře dopadlo a všechno bylo tak, jak to má být...
Tak hlavně se snaž hodně odpočívat a mysli na to, že i když je to strašně dlouhý, tak už to spěje ke zdárnému konci... Až budeš mít miminko u sebe, tak už si na to ani nevzpomeneš 😉

monik1
16. jan 2011

Dobré ránko
@cufinka to je mi moc líto, že máš takové bolesti a už tak dlouho ☹ ale jak psala @lavazza je lepší jet do porodnice stokrát zbytečně než jednou pozdě 😢 Držím pěsti ať už Nelinka vyleze 😉
Dále jdu pogratulovat Kamči @kamusek k narození Dominičky, je nádherná 😵 😵 😵
A taky Peťce k narození Aničky moc moc gratuluji @petulke 😵
no krásně se nám to tu rozrodilo 😉
Jo a ještě musím pochválit fotečky - děťátka jsou nádherná - Irenka, Vanesska, Matyášek, Dominička 😵 😵 😵 😵 snad jsem na nikoho nezapomněla 😉

Jinak u mě žádné změny a počítám s tím, že rodím v únoru 😝 😝 😝

cufinka
16. jan 2011

@vilca jéé uplně stejné to mám já jak jsi to popisovala !!! Já jsem úplně v prd.. ☹ říkala sem že to ještě vydržím a že zítra zavolám do poradny jestli mě nevezmou místo čtvrtka v úterý(oni tam jsou jen tyhle dva dny) Dávám sprchu -ve sprše super ,ale jakmile vyjdu tak za 4minuty bolest znova 😔 jak už jsem nespala ty 2 dny tak jsem fakt i psychicky úplně v háji a mám na vše vztek
@lavazza
@monik1 holky děkuju za podporu --je to fakt síla ☹

stanulka551
16. jan 2011

Ahojte, gratulujem vsetkym novym maminkam, babatka su kraaasne, prajem vela zdravia a radosti s malickymi 🙂

@cufinka ja ti verim ze si to nepoznala ze ci hej ci nie, ved clovek nechce nic zanedbat a boji sa tak to je normalne a pristup v nemocniciach u nas ma vobec neprekvapuje. Tu v Anglicku mozno nie je taka starostlivost, ale tu ti nikto nepovie nic nepekne, pri porode ked zeny kricia ti nikto nepovie ze mas byt ticho a ze si si to mala rozmysliet skor a nie teraz kricat, tak ako to robia u nas. Prajem vela trpezlivosti a nech uz to mas za sebou, potom uz na vsetko zle zabudnes 🙂

cufinka
16. jan 2011

@stanulka551 děkuju . No já jsem byla úplně včera v háji jak mě poslaly domů. Ta dr na mě byla šílená jak se divila že nevím co jsou kontra a poslíčci -jako bych rodila už stokrát !! 😠 Ale co at jsi říkaj co chtěj aspoň vím na čem sem -hold to musím vydržet. Kdyby to byly už kontrakce tak je mám dávno rozjeté že? Musí pěkně sílit a být pravidelné (jsem aspon poučená od nich )

annmarie
16. jan 2011

@sjussi je podareny 🙂
@kamusek
@jerryjanka maminky gratulujem vám 🙂 prajem hojne zdravicka 🙂

annmarie
16. jan 2011

@petulke jeeej aj tebe blahoželám 🙂

ako sa nam to tu rozbieha 🙂 pretože práve som sa dozvedela, že aj priatelov bratranec už má prírastok 🙂 narodila sa im mala Esterka o desiatej rano :D tak im teda zelam veľa zdravička....a už ked tak aj mojej sestranici, ktorej sa narodil maly Matej pred dvoma dnami 🙂

annmarie
16. jan 2011

@cufinka akurat som dočítal...jemine...tak sa teda drž a suhlasim s babami hore co pisali...držim palce 🙂

misag23
16. jan 2011

@cufinka Taky ti přeji, ať už to co nejdříve přijde a příště na tebe v nemocnici jsou milejší. Toho já se přesně bojím, že až tam pojedu nebude to ještě ono a budou na mě hnusný. Já už mám poslíčky dva dny (teda aspoň bych řekla, že je to ono). Ale není to tak hrozné jako u tebe. V pátek to byly dvě hodiny a včera to bylo asi 3x během dne po hodině, večer pak o něco déle. Dneska zatím nic. Tak uvidíme, termín máme až za 11 dní, ale doufám, že to přijde dříve.

misag23
16. jan 2011

Všem novým maminkám moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka s miminkama 🙂

cufinka
16. jan 2011

@misag23 no já mám ty poslíčky už 2 den ☹ a po 10-13-8-6 minutách takže se nevyspím neodpočinu si prostě nic ☹ to nevím jak dlouho vydržím

elzu
16. jan 2011

@cufinka Myslím na tebe hrozně moc! Jsi silná ženská, zvládneš to!!!
U mě se nic neděje...včera hodinová procházka se psem, házení klacků, "vybíhání" svahů, potom generální úklid bytu, dneska opět procházka, venku je krásně, tak jsme byli ve stromovce tři hodiny...no, uvidíme, jestli bude nějaká odezva 🙂

cara.m
16. jan 2011

@cufinka a co tam jet znovu? Když to máš tak dlouho a nepřechází to po sprše?

janettan
16. jan 2011

Ahojte! Hlásime svoj príchod z pôrodnice .... 12.1.2011 o 11.08 hod. prišla na svet naša Tatianka s krásnymi mierami 3700g a 50 cm. Keďže som ju prenášala od 5.1., 10.1. sme nastúpili na príjem do nemocnice. 2x nám ju vyvolávali, ale nepomohlo to. Na moju výšku 158 cm to bolo veľké bábätko a ja som sa nemohla otvoriť a tak nám pomohli cisárskym rezom. S manželom sme veľmi šťastní, že je zdravučká a že sme už doma 🙂

annmarie
16. jan 2011

@janettan jééj, krásne miery mala dcerka 🙂 srdecne gratulujem a prajem najma hodne zdravicka, dostatok mliecka a skore zahojenie 🙂 taktiez som po SC takže drzim palce 🙂

haniula
16. jan 2011

@verca84 ahoj! jsme úplně na umělém a prospíváme skvěle... ze začátku jsem ji kombinovala svoje mlíko s umělým... dr. to schválila... jestli budeš chtít, prodávám elektrickou odsávačku, já ji nepotřebuji už.... malá mi po sunaru spí někdy i šest hodin... má už 3,85 kg a 6 týdnů a to měla porodní váhu 2,7 kg...

markysek2
16. jan 2011

@cufinka známá měla něco podobného, ale v nemocnici známé a druhý den ji pomohli to trochu rozjet...je to nespravedlivé 😒 ..jinak si dovedu představit s jakým pocitem jsi včera odcházela........pokud se nerozhodneš to prubnout ještě jednou, nebo se to nerozjede víc ( což by bylo asi úplně nej...), bych asi zítra normálně varyzila za svou dr. do poradny ( ta by měla být na tvé straně a měla by být s ní rozumná řeč..nejsme přece věštkyně), pokud tam nemáš teda cestu. Sice všude píšou že každá vnímá poslíšky a kontrakce jinak, ale tohle je (musí) být fakt šílený
Jinka já se dnes v noci nevyspala bolely mě kyčle a furt jsem se převalovala, a na střídačku mě tvrdlo břicho a mimi kopalo ale jen co jsem ráno vstala mě všechno přešlo...fakt nadšená když termín byl včera jsem zvědavá co mi zítra v poradně poví

vikaki
16. jan 2011

ahojte babky,ja uz som sa dlhsie neozvala,ale nemyslite si ,ze uz som porodila....akurat tu mam maminu a tak sa k tomu moc nedostanem,okrem toho som uz vo velmi biednom stave,nohy a ruky mi napuchli ako zabe,mam pocit ze sedim babatku na hlavicke...tak dlho neobsedim uz.......asi sa ozvem uz az po porode,lebo fakt uz mi hlava inde nestoji,nemam na nic ine naladu,len chcem uz porodit,nech sa citim zas jak clovek......Neviem kto medzitym uz porodil,tak vam vsetkym zo srdca gratulujem

cufinka
16. jan 2011

@cara.m ahoj me rekli ze sprcha nepomaha kazde ☹ pockam do zitra a zavolam do poradny jestli me neveme driv .

epelino
16. jan 2011

Ahojte, tak pridavam sa do temy, termin som mala v stvrtok, takze uz tri dni prenasam ☹ a to som bola pred dvoma mesiacmi v nemocnici skoro 3 tyzdne pre hroziaci predcasny porod a teraz maly nechce ist von.. uz som z toho zufala..
vikaki, presne ako ty, aj ja mam naladu pod psa a myslim len na to jedno.. nech to uz pride..

fixska
16. jan 2011

my uz to mame za sebou.malinka Natalka sa narodila 11.1.11,3210g a 49cm.tiez som prenasala,ale len kratucko.zelam vsetkym cakatelkam mamickam nech maju svoje ratolesti rychlo pri sebe,ale za to cakanie to naozaj stoji.posledne dni tehotenstva si uzite,potom bez bruska je to uz ine🙂drzim palce a zacnite sa velmi tesit!!!