Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 ahojky, este k tym plienkam, malinka mala pri odchode z porodnice 2,8 kg...pouzivam dmkove babyllove newborn stale a to sme uz tyzden doma...pretoze ostatne mini su jej velke...a ina sa ani nechystam uz som minula asi tri balenia,ale ono to v podstate zavisi od toho ako je tvoje babatko fajnove...moja co i len popisana chvilu hned mrnci...uz som rozmyslala ze kvoli velkej spotrebe plienok sa popozeram po tych vlozkach do plienky...este uvidim... 🙂
a blahozelam vsetkym novym maminkam 😀 prajem vela zdravicka 🙂
holky co už svá drobátka máte na světe - mohu mít takový "intimnější" dotaz ? Jakou zkušenost máte s klystýrem ? Pomohl vám při porodu výrazně nebo to bylo spíše nepříjemný ? Nemohu se rozhodnout zda do toho jít nebo ne...díky za rady 😅
Uz nas tu veru vela tehotnych nie je, a tie, co uz maju presvihnuty termin, tie za chvilu tiez porodia, a my cakatelky este, dlhooo pred terminom dufam, ze neporodime az vo februari 🙂
@lolelole ahojky.....
mna sa nikto nepytal, ci klystyr chcem, prose spravili, ale aspon som potom nemala obavy, aby som si nevrobila trapas pred doktorom a nahodou ho nezaspinila 😀 😀 😀 a tesne pred samotnym prodm mi este nacievkovali mechur a vypazdnili..... bolo to celkom v pohode 😀 😀 😀
@elzu To si myslím také. Už když jsem šla poprvé k doktorovi, počítala jsem o týden méně než on, takže doufám, že to bude tento týden a ne toho 15.1., co odhadoval on. Nicméně zítra mě rizikovka v nemocnici nemine. Myslím si ale, že mě do příštího pondělka nechají bez jakéhokoli zákroku. No, uvidím.
Jinak ti také přeji ať to dopadne podle tvých výpočtů 😉
Ďakujem veľmi pekne
@haniula
@mimirinko dakujem 🙂 tak po tatovi by bola jedine zarastena 😀 😀 😀 takze vo stvrtok poradna...no hadam sa to mozno pomalinky aj rozbieha,vsak uvidis co ti povie...ale drzim palce aby vsetko dopadlo v poriadku...
@neposedna juuuj podarena 🙂
@lolelole no mne klistir nerobili, teda sla som na SC, ale rano este na prijme ma prehnalo co som bola taka hladna (to mna vtedy zvykne 🙂 ) cize tym padom nemuseli...ale cievkovat ma cievkovali, co ako zakrok v pohode, len potom ten den co som sacik zo sebou vlacila... 😒 nic moc...ale zevraj ten klistir nie je az taka katastrofa...a hlavne vtedy, ked uz mas kontra ti to je jedno...

@sova33 blahoželám,akosi je tu strašne nových bábätiek