icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kookaij
17. jan 2011

@sova33 blahoželám,akosi je tu strašne nových bábätiek

kookaij
17. jan 2011

@zuzik28 blahoželám,vidím,že tiež vám vyšiel páreček

kookaij
17. jan 2011

@macina_k blahoželám k Irenke,pár dní som tu nebola a zrazu neviem komu skôr zablahoželať 🙂

macina_k
17. jan 2011

@kookaij Děkuji, já jsem na tom byla stejně. Pár dní v porodnici a najednou tolik miminek a spousta změn 🙂

mimirinko
17. jan 2011

@misag23 vdaka za vysvetlenie 🙂

annmarie
17. jan 2011

@mimirinko ahojky 🙂 no dnesk a ma zrovna daky umrncany den...dako sa jej nechce poriadne napapkat, stale mi pri kojeni asi od blaha zaspi, potom pravdaze poriadne nespinka a dako je umrncana...no vsak ale vydrzime 🙂 a ako sa mavas ty?

annmarie
17. jan 2011

@monik1 ahojky, este k tym plienkam, malinka mala pri odchode z porodnice 2,8 kg...pouzivam dmkove babyllove newborn stale a to sme uz tyzden doma...pretoze ostatne mini su jej velke...a ina sa ani nechystam uz som minula asi tri balenia,ale ono to v podstate zavisi od toho ako je tvoje babatko fajnove...moja co i len popisana chvilu hned mrnci...uz som rozmyslala ze kvoli velkej spotrebe plienok sa popozeram po tych vlozkach do plienky...este uvidim... 🙂

a blahozelam vsetkym novym maminkam 😀 prajem vela zdravicka 🙂

annmarie
17. jan 2011

babenky, konecne sa mi podarilo si sadnut nad fotky, tak vam dake pridavam :D

a inak musim poznamenat, ze vsetky mame krásne babatka 🙂 🙂 🙂 same princeznicky a princovia 😀

monalis
17. jan 2011

@elzu Tak koukám, že už nás tu moc těhotných nezbývá. Jsem zvědavá, kdy to přijde na nás. Hlavně už aby, že? 😉

macina_k
17. jan 2011

@annmarie ty máš taky krásnou princezničku 🙂

annmarie
17. jan 2011

@macina_k dakujem 🙂 u nas to bola laska na prvy pohlad 🙂

haniula
17. jan 2011

@romik123 gratuluji!! u nás to byl sice fofr taky, ale leccos jsme stihli 😀 ...

haniula
17. jan 2011

@annmarie je rozkošná!!!

lolelole
17. jan 2011

@cufinka tak si se dočkala 🙂 gratuluji a hodne zdravíčka 😵

sjussi
17. jan 2011

@cufinka gratulujeme 🙂

lolelole
17. jan 2011

holky co už svá drobátka máte na světe - mohu mít takový "intimnější" dotaz ? Jakou zkušenost máte s klystýrem ? Pomohl vám při porodu výrazně nebo to bylo spíše nepříjemný ? Nemohu se rozhodnout zda do toho jít nebo ne...díky za rady 😅

elzu
17. jan 2011

@monalis No, taky koukám 🙂 ale já mám ještě čas, od začátku těhu mám tak nějak pocit, že to bude o pět dní až týden později 🙂 asi proto, že první ultrazvuk se o 5dní neshodoval s menstruací, mičo bylo menší... 🙂

mimirinko
17. jan 2011

@annmarie mala je krasnucka po maminke 😉 zatial sa mi dari celkom dobre, porod nevyzera zeby sa blizil, uvidim, co povie doktor vo stvrtok.

mimirinko
17. jan 2011

Uz nas tu veru vela tehotnych nie je, a tie, co uz maju presvihnuty termin, tie za chvilu tiez porodia, a my cakatelky este, dlhooo pred terminom dufam, ze neporodime az vo februari 🙂

neposedna
17. jan 2011

konecne mam chvilu, pridavam zopar foto malej 😀 😀 😀

neposedna
17. jan 2011

@lolelole ahojky.....
mna sa nikto nepytal, ci klystyr chcem, prose spravili, ale aspon som potom nemala obavy, aby som si nevrobila trapas pred doktorom a nahodou ho nezaspinila 😀 😀 😀 a tesne pred samotnym prodm mi este nacievkovali mechur a vypazdnili..... bolo to celkom v pohode 😀 😀 😀

monalis
17. jan 2011

@elzu To si myslím také. Už když jsem šla poprvé k doktorovi, počítala jsem o týden méně než on, takže doufám, že to bude tento týden a ne toho 15.1., co odhadoval on. Nicméně zítra mě rizikovka v nemocnici nemine. Myslím si ale, že mě do příštího pondělka nechají bez jakéhokoli zákroku. No, uvidím.
Jinak ti také přeji ať to dopadne podle tvých výpočtů 😉

janettan
17. jan 2011

Ďakujem veľmi pekne

annmarie
17. jan 2011

@haniula
@mimirinko dakujem 🙂 tak po tatovi by bola jedine zarastena 😀 😀 😀 takze vo stvrtok poradna...no hadam sa to mozno pomalinky aj rozbieha,vsak uvidis co ti povie...ale drzim palce aby vsetko dopadlo v poriadku...
@neposedna juuuj podarena 🙂
@lolelole no mne klistir nerobili, teda sla som na SC, ale rano este na prijme ma prehnalo co som bola taka hladna (to mna vtedy zvykne 🙂 ) cize tym padom nemuseli...ale cievkovat ma cievkovali, co ako zakrok v pohode, len potom ten den co som sacik zo sebou vlacila... 😒 nic moc...ale zevraj ten klistir nie je az taka katastrofa...a hlavne vtedy, ked uz mas kontra ti to je jedno...

janettan
17. jan 2011

Tak toto je naša dcérka Tatianka

janettan
17. jan 2011

@kookaij Ďakujem 🙂

macina_k
17. jan 2011

@neposedna krásná a roztomilá 🙂

macina_k
17. jan 2011

@janettan ty úplně čerstvě narozený miminka jsou tak nádherná, jsou to takové pusinky 🙂

lolelole
17. jan 2011

@annmarie
@neposedna díky - no ja mam z toho nervy větší než z celého porodu ☹ Nějak je to pro mně nepředstavitelné. Zatím mám v porodním plánu napsáno, že ho nechci ale zase kdyby to mělo nějak výrazně pomoct mimču ven, tak bych to asi zvládla no.. 😒 😲

lolelole
17. jan 2011

@janettan krásna 😉