icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
18. jan 2011

@kinsli Ještě jednou moc gratuluji. Teď jsem koukala na fotky, Vojtíšek je nádherný.
@monik1 Moni, nám říkali na kurzu o klystýru to samé. Myslím, že oproti porodu to nic nebude 😀

vilca
18. jan 2011

Ahoj holky, ještě k tomu klystýru - to je opravdu z toho porodu to nejmenší a pomáhá to 😉
Jinak dneska ráno ze mě místo klasicky bílého výtoku šel takový růžový, tak buď je to ze včerejší prohlídky, nebo že by hlenová zátka...? 😅

vera1132
18. jan 2011

ja som klystír kúpila a vôbec som ho nepotrebovala 🙂 a teraz ho mam doma, a neviem čo stým 😖

vikaki
18. jan 2011

@vera1132 sak sa ti zide neboj.....

vikaki
18. jan 2011

@nadja11 babky mne pred porodom spravili klystyr,ale aj tak to nestacilo a pocas tlacenia som doktorovi splechla ...........ale nadaval....a ani upratovacka nebola nadsena

vikaki
18. jan 2011

@misha8 ahooj...ako sa citim? jak chrobak po prejdeni autom 😀 ...fakt.....aaale uz si z toho robim normalne srandu...co uz narobim.....trpezlivost ruze prinasa ako sa hovori,aj ked ta moja je uz len taka fakt len na silu.....a co ty?

vikaki
18. jan 2011

@stanulka551 kojis? mohla by mat aj nejaku alergiu na nieco

neliq
18. jan 2011

ahoj holky, po akom čase ste išli s drobcami von kočíkovať? My sme ešte neboli, ale dnes už máme 4 týždne, tak by sme hádam už mohli, nie?

misha8
18. jan 2011

@vikaki no my sa trapime momentálne nemám dosť mlieka a ona by ho fakt potrebovala kedže je predčasne narodená,beba jej zle robí , zapeká ju a dosť mi z nej grcká , tak idem dnes deckarovi nech mi zmení mlieko:((((((malá strašne plače a je nekludná som na nervy

babika0
18. jan 2011

@vikaki coze? nadaval? a co ty si vari za to mohla?? sila!! clovek by povedal, ze su na to zvyknuti a takato prirodzena vec ich nerozhadze. 😝 😠

zuzik28
18. jan 2011

@kinsli Ahojky...tak ještě jednou gratuluji k Vojtíškovi...my jsme se s tím porodem nějak vystřídaly 😀 Myslím, že jsem rodila pár dní po vás. Včera nás pustili...malá měla včera 4 dny a večer mi vysosala 85 ml (máme tu samou váhu) a to se mi zdá taky celkem dost, úplně jsem čučela 😅 Taky jsem se někoho chtěla zeptat jestli je to na tak malé mimčo normální. Tak koukám, že asi úplně normální nee, ale nejsem v tom sama 🙂 😀 😀
Ať se vám daří skvěle...

elzu
18. jan 2011

@kinsli Uf, moc na tebe myslím a držím palce, aby vše dobře dopadlo! Máš nádherné miminko!

vera1132
18. jan 2011

@vikaki myslíš? a na čo by sa mi mal zijsť?

vikaki
18. jan 2011

@misha8 ja som si tiez tak zmenila mlieko,ale sama od seba,som ani doktorovi nehovorila,lebo sak ani on nema nejaku krystalovu gulu,aby vedel na 100 % ktore mliecko babatku sadne.....teda,az po niekolkych mesiacoch sme si to zmenili,ale skor koli cene a dostupnosti...lebo to co nam predpisal doktor som musela stale len objednavat=mame tu totiz len malu lekaren a bolo to jedno z najdrahsich mliek.....

haniula
18. jan 2011

@neliq to už jdi určo ven!! malá měla necelé dva týdny, když jsme byli poprvé venku... na ničem bych neváhala...

vikaki
18. jan 2011

@vera1132 no ak budes mat niekedy zapchu 😀 ...inak moja svagrova ma problematicku dceru=2,5 rocnu,co ma zvacsa velke zapchy=aj tyzden sa nevykaka a uz ani vseliake kvapky a prehanadla nezaberaju,tak jej obcas musi spravit aj klystyr.....

haniula
18. jan 2011

@zuzik28 malá je opravdu kouzelná!! je celá po tobě!!! měla jsi úžasně rychlý porod... přeju hooodně zdravíčka a mlíčka!

vera1132
18. jan 2011

@vikaki ahá, dakujem za radu . možno nakoniec to fakt v budúcnosti zäžitkujem

vikaki
18. jan 2011

@zuzik28 gratulujem k babatku....a neboooj mozno bola len vynimocne hladna.....mne dcera uz v porodnici prve dni stiahla vtedy 65 ml,cumeli sestricky...ja som bola vcera obzret porodnicu a boli tam take mile sestricky az som z toho bola stastna,ze som si tentokrat vybrala inu nemocnicu,kde su vsetci mili a zdvorili...a aky tam bol klud na oddeleni......

neliq
18. jan 2011

@haniula a aj si ju najprv dávala pri otvorené okno, nech si zvykne na chlad alebo ste rovno išli von? A ako dlho bývate vonku?

vikaki
18. jan 2011

@neliq v grecku su vsetci zaostali a nenechaju rodicku do 40-ich dni ani na balkon po 5-ej vecer vyjst,aby nepadla na nu rosa a nenakazila bacilmi dieta........inak viem ze na slovensku kocky fakt uz po 2-och tyzdnoch von s babatkami vychadzaju...ja byt tebov.v pohode idem......ja po porode som presne na 40.den uz mala normalne menstruaciu,takze to uz fungovalo vsetko v pohode,stehy vypadnute,telo zotavene...a babo si predsa tiez musi vybudovat oddolnost.....ak bude len doma,bude nachylnejsie...skus pomalicky ,najskor na kratko a postupne dlhsie

vikaki
18. jan 2011

ja som dnes ratala,ze babo uz ma teraz nejakych 3500 gr..........dufam ze si to uz konecne rozmysli a bude chcet von,lebo neviem,neviem ako ju zas vytlacim.....ak si v brusku este pobudne nebodaj aj 2 tyzdne,lebo druhy termin mam 30.1....no a to mi uz dopredu povedali,ze ak sa dovtedy nenarodi=30.1 vyvolavacka......No a to by uz dovtedy teoreticky mohla mat aj 4 kg

neliq
18. jan 2011

@vikaki tak asi skusime zajtra, ozaj, tebe kolko trvalo, kým ti strie po prvom tehu vybledli?

vikaki
18. jan 2011

@neliq petka tak to uz si nepamatam s tym strie ze kedy vybledlo,nejak som to moc nesledovala

haniula
18. jan 2011

@neliq my býváme venku hodku někdy dvě... podle toho kam jdu nebo jedu... já jsem s ní šla natvrdo ven, protože jsme šli k dr. se představit a ukázat...

haniula
18. jan 2011

Ted jsme se vrátili z 6 týdenní kontroly a náš bobeček už váží 4100g a měří 52cm 😅 ... Pěkně teda přibývá!!

neliq
18. jan 2011

@haniula to my sme len malého naložili do autosedačky a to bol celý jeho výlet von :D Inak my sme tiež dnes boli na kontrole, pekne sme pribrali máme 4080g a dnes nám doktorka odporučila aj nepoužívať zavinovačku, vraj máme spať len tak zakrytý dekou, tak som zvedavá, ako sa to bude malému páčiť. Inak včera malý nespal 14 hodín, už som padala na hubu 😒 nejako sa mu nechce spávať

neposedna
18. jan 2011

@lolelole neviem, ci od toho zavisi, ci bude porod rychlejsi..... mne islo hlavne o psychicku pohodu, ze nebude nijaky trapas 😀 😀 😀 vazne to nebolo nic strasne, par deci vody do konecnika, precistenie criev na zachode cca 20 min, resp. 3x otocka a pohoda 😀 😀 😀 prediskutuj to s porodnikom

kinsli
18. jan 2011

zdravím holky, já se Vás strašně omlouvám, všem děkujeme za gratulace, ale netíhám odepisovat na dotazy. ani jsem si všechny ještě nevybrala mám jich tu přes 50 😅
Jinak jsem již ok 😀 po iniekci jsem se kompletně vyčistila. Zánět samozřejmě je, ale snad se přeléčí ATB 😉
Alespon, že zabrala iniekce na to vyčiště, protože zánět s krví... no fuj to byl šílený retuch 😖

Co mě ale momentálně mega moc trápí je, že kvůli případné revizi jsem nemohla pít a ani se mě neptejte co to udělalo s mlíkem 😔 Třeba je to náhoda, ale vždycky odsávám okolo těch 50-70 ml a ted jsem odsála 5 ml.
no prostě nic 😔 😢

Mám ještě něco málo odstříkáno, ale nic moc to je tak na 2 dávky. Lukáše jsem poslala pro balíky vod, a budu se ted mega prolejvat a doufat, že se mlíko vrátí.

@zuzik28 jsem asi střevo, ale mě to stou váhou nejde 😠 Ty jsi ji nejak nastavovala??? Mě to zváží pokaždé jinak a hlavně nesmyslné hodnoty.

misha8
18. jan 2011

@kinsli gratulujem 😉