icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
18. máj 2010

ozaj zajtra daj vediet ci uz bolo pocut srdiecko,budem ti drzat palce a asi pojdem aj ja vo stvtok.Len nechcem ist priliz skoro lebo v 10tt ma caka sono na cievnu priechodnost a predtym musi gynka vidiet akciu.A nechcela by som znova o tyzden opakovat sono to by bolo chudatko do 10tt 3 krat presvietene.

adrous
18. máj 2010

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf jsem tu na chvilku 🙂 😉

janka0
18. máj 2010

ja som sa nevedela dočkať zajtrajška, tak ťa obdivujem že chceš čakať do 10tt 🙂

kinsli
18. máj 2010

já taky 😉

kinsli
18. máj 2010

možná k nám přibyde jedna holčina z jiné diskuse 😀 Dnes našla // 😉
ale vynechání má až na zítra, takže ještě ráno testne a uvidí 😉

melli17
18. máj 2010

hezkej večer..holky jaké máte zkušenosti s testy dr max?jsou stejné jako mamatesty?

kinsli
18. máj 2010

melli17: Neznám 😉 ale sama jsem vyzkoušela 4 druhy testů 😉

adrous
18. máj 2010

kinsli mě je tak zle až už jsem dopadla tak blbě že lízám lízátka ☹ 🙄

miyya
autor
18. máj 2010

ja som tentoraz robila pepino a to 6krát. stále ho mám silnejší a v nedelu som si testla o druhej a potom večer o deviatej a čiarka bola večer silnejšia. tak som sa trošičku ukludnila, že to hcg ide hore

melli17
18. máj 2010

já jsem docela na nervy..jako blbec jsem si ze zvědavosti udělala jeden teď večer místo ráno a byl negativní ☹..ale je mi divný že 4 poz. a jeden neg!tak uvidim ještě ráno a když bude taky neg,tak si počkám na svoji MS a k dr nejdu 😒

majamat
18. máj 2010

ahojte, tak sa mi to vsetko podarilo uspesne docitat. uz si ani neviem spomenut, co vsetko sa tu popisalo. uz som na tomto fore zavisla. ked sa da, tak sedim pred PC.
dnes som bola cely den v praci a je to celkom dost. buduci tyzden mam 5 celodennych sluzieb. asi ma v praci vystrie. sefka mi sluzby takto hrozne prepisala, lebo mi musela zrusit nocne.

adrous
18. máj 2010

melli:a jak dlouho nemáš menstruaci??nebo v kolikátem jsi týdnu??ale nestresuj se může být i špatný test. 😅

majamat
18. máj 2010

melli, aky test si si robila? citala som v inej teme, ze niektorym dost dlho ukazuju testy negat. asi zavisi aj od znacky

jojci29
18. máj 2010

co sa furt testujete?Ja som si spravila 1 test a potom na gynde mi brali krv a potvrdili tehu a viac netestujem.Nechcem cakat do 10tt to nevydrzim ale aspon 1 tyzden aby som mala istotu ze srdiecko bude urcite vidiet.

majamat
18. máj 2010

jojci, si tu este? ja som tiez sestricka.

jojci29
18. máj 2010

ano som,servus kolegynka.

melli17
18. máj 2010

já mám dostat až v pátek právě,ale ze ze zvědavosti jsme si dělala testy a 4 právě byly poz a až teď 1 neg..tak se as od vás budu muset odpojit 😒 ..no co,kdyžtak jedno už máme a druhé přijde někdy příště 😉

majamat
18. máj 2010

servus, tvoje meno je Jozefina?

miyya
autor
18. máj 2010

jojci ja som len na začiatku testovala a teraz som tiež radšej testla,lebo sa straším blbými príbehmi.ale už nato kašlem,čo sa má stať sa stane.

majamat
18. máj 2010

melli, aku znacku testov si mala? niektore z nich mozu zobrazovat falosne vysledky.

kinsli
18. máj 2010

jojci29: Asi chtěj holky vidět ty // 😀 😀 😀 Já si dělala nejdříve myslím 3 a to po dnu a pak jsem koupila další krabičku s 2 testy a po týdnu si udělala další abych viděla jestli HCG roste 😉

adrous: chudáku ☹ Snad se mě to vyhne, potřebuji v práci a pak doma fungovat 😉

jojci29
18. máj 2010

ano ale podrobnosti zo sukromia by som chcela rozoberat az ked sa tema uzamkne.pre istotu 😉

majamat
18. máj 2010

melli, testovala si dost skoro. ja som 3 dni pred ms mala test negativny

miyya
autor
18. máj 2010

melli nezufaj ešte,ale načo si tak velmi skoro testovala? teraz ak to nevyjde, budeš velmi sklamaná.ale ešte neni nič stratené,uvidíš.testni sa az v sobotu či v nedelu. 😉

adrous
18. máj 2010

melli:nepropadej panice uvidíš za pár dní 🙂 😉

kinsli
18. máj 2010

melli17: Jak máš dlouhé cykly???

majamat
18. máj 2010

jojci, ja uz viac vyzvedat nebudem,ale meno sa da odhadnut. moja sestra sa tak vola a ked uz ste v tejto teme spominali mena, tak mi napadlo ako si s tym menom uzila.

kinsli
18. máj 2010

Víš kdy jsi měla ovulaci???

jojci29
18. máj 2010

aaaaaaale len sa testujte,ved niesme casto tehotne.uz sa tesim ked zostanem doma.chvilu polenosim a potom sa budem strasne nudit ,ale to zvladnem.Len sa bojim priberania ,cely zivot zapasim s kilami

majamat
18. máj 2010

melli, mozno to nie je presne, ale mozes si skosit odmerat BT, den pred ms by mala klesat. mne sa drzala na 36,8 - 36,9 a po pozitivnom teste som si uz moc nemerala.