icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
18. máj 2010

idem off,vecer zapnem zasa,pa vsetkym

janka0
18. máj 2010

idem aj ja pa baby vecer 😉

jojci29
18. máj 2010

nikde nikto?

bubush
18. máj 2010

aha a tu fakt nikoho nieto..ja kukam kade tade ale uz mi sibe z toho ze len citam a citam a citam 😀

jojci29
18. máj 2010

vcera som nemala sancu sa docitat a dnes nejak potichu.zeby ticho pred burkou?

bubush
18. máj 2010

asi 😀 😀 😀

jojci29
18. máj 2010

dneska som uplne grogy,zaucala som novu kolegynu a keby som mohla tak ju asi od nervov udriem.Jak malemu decku dokolecka vsetko vysvetlovat a ukazovat a aj tak si nic nezapamatala.Hormony robia divy s clovekom 😎

luculele
18. máj 2010

No veru, ja ani soferovat nemozem, lebo vsetkych vodicov totalne neznasam. 🙂

miyya
autor
18. máj 2010

no veru ja nakladám môjmu mužovi a čo vám poviem od včera sa snaží. 😵 😵 😵

inak tehulky taká otázka do verejneého fora,ale vy normálne sexujete teraz?? lebo ja odkedy som tehu som ako sex mašina a trošku sa bojím o bábo.ale ak to nemám,tak by som vraždila. fakt sa musím bojím kvôli mimču. neviem čo to do mna vošlo. To HCG u mna spôsobilo divné príznaky tehu😀 😀 😀 😀 😀

luculele
18. máj 2010

Ten moj je v zahranici, takze vela prilezitosti nie je. Boli sme cez vikend na navsteve, aj so svokrou a svagrinou a chodili sme po pamiatkach, tak som vecer padala mrtva do postele. Vysledok, odkedy som zistila, ze som tehotna, tak no sex :(

Inac mam nan celkom chut, ale asi skor doobeda, ako vecer 😀 a rozhodla som sa, ze bude len s kondomom... neviem preco

jojci29
18. máj 2010

sex babu urcite nevadi ak nieste priliz divoky a nerobite krkolomne polohy.Ak je mama spokojna je spokojne aj babo nie?

jojci29
18. máj 2010

to s tym kondomom praktizujeme aj my lebo mm mal antibiotika a nechcem riskovat mykozu.Ledva som sa z nej dostala.Inak sex.apetit som mala asi 2 mesiace pred tehu.mm sa ma uz bal.Teraz v poho normal.Horsie je ze teraz trpim na zacpu a plyny a to mi otravuje zivot. 😒

susann83
18. máj 2010

Miyya, ja som sa to iste chcela dnes opýtať 🙂
len u nás je to tak, že od kedy som zistila tehu, tak sa mi nechce aj sa bojim troska, tak až včera sme keksikovali...
Ale bolo to dobreee ;)
potom som rozmyslala, aké vplyvy to môže mat, ale malinke je v dobrom obale chránené, tak určite žiadne negatívne dopady to nemôže mat

adrous
18. máj 2010

ahoj holky,tak manža mi dnes koupil v lékarně lízátka když mi je blbě jsem zvědavá jak to bude zabírat je mi fakt šoufl 🙄 😨

lenka47
18. máj 2010

jojci mna to tiez trapy ta zapcha a plynnatost a celkovo mi je stale zle alebo aspon tazko od zaludka 😒
ja sa toho sexu akosi bojim, priznam sa ze odkedy som zistila ze som tehu-co je uz vyse tyzdna tak klasicky sexik nebol 🙄

jojci29
18. máj 2010

kazda to citi inak,jedna ma chut ina nie,bat sa nieje coho pokial si nespinila alebo nemala ine problemy lenka,mne byva tiez tazko od zaludka ale nevraciavam co je dobre lebo pri vracani rucim ako jelen ,

adrous
18. máj 2010

lenka47:to si můžem podat ruce mám plynatost,brkám a zácpu zatím nemám,ale to ostatní stojí zato a ještě je mi zle od žaludku ☹ 😢

luculele
18. máj 2010

Ja som teraz trciohu nerovzna, lebo som si posledne tri dni davala canesten krem (na zaciatku tehu som si dala aj jednu tabletku) a teraz som citala na nete, ze v tehu by sa nemal.. ach jaj

jojci29
18. máj 2010

ja som mala na zaciatku tehu komplet terapiu protimykoticku a tiez som z toho na nervy

luculele
18. máj 2010

Nepisu, ze to je skodlive, ale ze ucinky v prvom trimestri este nie su overene...

jojci29
18. máj 2010

to pisu pri vsetkych liekoch.proste nerobili vyskum na tehotnych coby bolo dost krute keby robili a nezoberu si to na zodpovednost ak by sa nieco po uziti ich produktu s plodom stalo,oni sa len tak chrania.Inak v tehu predtym som bola na mykozu preliecovana asi 3 krat.tentoraz to nechcem tak sa snazim predchadzat tomu

jojci29
18. máj 2010

ja som sa chcela opytat ako je to s kupanim.myslim vo vani.moze sa alebo nie?priliz tepla voda by mohla uskodit babu a zasa vo vlaznej sa mi asi nechce plahocic tak sa na to asi vy....

janka0
18. máj 2010

ahoj baby tak uz som tu zas 😅 Jojci s tym kupanim ti neporadim mi mame sprchovaci kut

jojci29
18. máj 2010

mas o dilemu menej

janka0
18. máj 2010

neni tu nik?

janka0
18. máj 2010

to je pravda ale podla mna ked si nedas moc horucu tak to neuskodi 😒

jojci29
18. máj 2010

je to tu dnes po tichu

janka0
18. máj 2010

no teda tak nahod temu popiseme

janka0
18. máj 2010

odkial si jojci

kinsli
18. máj 2010

Ahojky holky, jdu na pokec o čem se debatuje??