icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
18. jan 2011

holky jsem asi mimo ale jak měníte tt za dítě 😅 Já to nemůžu najít ☹

zuzik28
18. jan 2011

@kinsli Ne, ne, s váhou jsem nic nedělala...jen ji zapla a hned tam malou položila. Musím to teda zkusit třeba dvakrát po sobě, jestli to náhodou neváží špatně. Jsi mě jaksi nahlodala 😀

misha8
18. jan 2011

@kinsli to aj mna zaujíma ani ja nevem 😀

misha8
18. jan 2011

@neliq prečo nemáš používať zavinovačku??? mne malinka tiež ešte v noci spáva v nej ??? 😲

misha8
18. jan 2011

@annmarie ale lepšie ako pestičky to sa horšie odúča malá ked nemá cumel šup ručenky aj s rukavičkami 😀

kookaij
18. jan 2011

@kinsli najskôr blahoželám a prajem veľa zdravíčka
Ja som to tiež najskôr nevedela zmeniť,ale daj si môj fotoblog,potom zmeň údaje v profile,tehotenstvo a rodina,Stav-a tam som dala neplánujem v blízkej budúcnosti a potom nižšie je pridaj informácie o dcérke,synovi a tam to doplníš,snáď sa ti to podarí

kinsli
18. jan 2011

@kookaij moc a moc děkuji jsi zlatá 😵

kinsli
18. jan 2011

@zuzik28 mě to fakt vyško jednou 4450, 4460, 4455 s stratovní byla 4440 tak doufám, že je to nějaký blud 😔
ach jo fakt mě to točí, měla jsem z toho takovou radost jak nám to hezky jde a moc dlouho nám to tedy nevydrželo.
No uvidím, poslala jsem Lukyna pro koj. vodu, budu ted dokrmovat a doufat, že se mi povede znovu se rozkojit 😔

neliq
18. jan 2011

@misha8 no my sme používali aj cez deň aj v noci, ale malý má problémy s bruškom a doktorka hneď že ho máme nechávať spávať voľne, aby si mohol kopkať a tým si precvičil bruško, že je to lepšie, ako keď je zavinutý. Že zavinovačku len príležitostne, na kojenie a tak.

kookaij
18. jan 2011

@kinsli neni zač,ja som sa tu vtedy tiež s tým trápila,som rada,že sa ti to podarilo

misha8
18. jan 2011

@neliq ked nie je minus kludne už chod von naša malá bola predčasne narodená prvýkrát sme boli vonku ked mala 3týždne tak polhoďku odvtedy ked nemrzne sme vonku každý den 😉

misha8
18. jan 2011

@neliq aha lebo aj naša ma problemy s bruškom zapeká ju UM , tak aj ja skúsim v noci bez

ellahop
18. jan 2011

@misha8 ahoj, mozem sa ta spytat, kolko umeleho mliecka davas malej? nas ma dnes presne mesiac, davam mu 90ml. ale on sa mi po dvoch hodinach zobudi a pyta jest. a tak som to dnes riska a dala som mu 120ml. neviem ci som urobila dobre, a co sa tyka zavinovacky ja cez den maleho v nej nenosim, ale na noc mu ju davam, bojim sa, ze kedze nie som este taka skusena aby som v noci ked som rozospata mu nebodaj nieco neurobila. takze v noci zavinovacka a cely den bez nej...

haniula
18. jan 2011

@ellahop Malá mi v měsíci vypila 120ml v pohodě, ted má 6tt a vytáhne i 130ml... Vůbec se toho neboj!! 😉

misha8
18. jan 2011

@ellahop no malá bola predčasne narodená takže začali sme 4Oml , potom 60ml a teraz 8Oml aj som sa bala že je to málo ale pekne priberá a každé dieťa je naozaj iné , evidentne jej to stačí ... 😉 takže ak ti to toleruje tak je to ok 🙂

haniula
18. jan 2011

@misha8 malá je taky předčasně narozená a ejhle už váží přes 4kg a baští za dva pomalu... a to v porodce do ní nacpat 40ml byl velký problém!!!

blondi2
18. jan 2011

ahojte, tak aj my sme uz traja 🙂 Nas Samko sa narodil 10.1.2011, mal 3,63 kg a 53 cm. mala som rodit spontanne, ale porod museli po 6 hodinach ukoncit sekciou.
Pozeram, ze tehotnych vas tu ostalo uz len par 🙂

brego
18. jan 2011

Ahojte holky, tak mám radostnou zprávu. Náš Ondrášek se narodil přesně na termín 14.1. ve 20:30, měřil 52cm a vážil 3,85 kg. Dnes nás pustili domů, takže si pomalu budem zvykat na nový režim a snad půjde všechno, tak jak má. Pomalu Vás opustím, protože prcek mě zatím zaměstnává na 110% a jsem ráda, když si můžu chvíli odpočnout. Pa a všem držím pěsti, aby nastávajícím maminkám porody proběhly v pohodě a těm stávajícím maminkám hodně sil....

haniula
18. jan 2011

@blondi2 @brego holky, moc gratuluji a přeji hoooodně zdravíčka a mlíčka!!!!!

janettan
18. jan 2011

@llenkapettko @haniula @monik1 @annmarie @misha8 @lolelole @macina_k ďakujem, som rada, že sa vám moja dcérka páči .... ja som sa do nej zaľúbila, hneď ako mi ju ukázali - určite to poznáte tie, ktoré máte svoje babätká už pri sebe a "čakateľky" na pôrody čakajú úžasné pocity 🙂 pri ktorých sa na veľa bolestivých zážitkov zabúda

misha8
18. jan 2011

@brego gratulujeeeeem aj ja som mala rodiť v tento dátum a malá má už 6 týždnov v piatok 🙂

janettan
18. jan 2011

@annmarie krásne dieťaťko 🙂

sjussi
18. jan 2011

@blondi2 @brego gratulujeme 🙂

janettan
18. jan 2011

blahoželám novým mamičkám

cufinka
18. jan 2011

ahoj holky 🙂 moc gratuluju novym maminkam a miminkum,az budu doma vse si prectu.a mocinky dekuju za gratulace 🙂
porod byl silenej,ja jak jsem vam psala tu nedeli ze je to sileny ty bolesti tak jsem pak vecer mela bolesti jeste vetsi ale rikala jsem si ze to vydrzim do rana 😀 no v 22h jsem sla curat a spinila jsem tak si rikam hm zatka! A bolesti po 3,4,5min.tak me to nedalo a volala jsem do porodky a ona ze mame prijet a at oocitam ze si me tam nechaj na pozorovani,sme tam prijeli a pa me vysetrila a prohlasila ze jsem otevrena na 5prstu a ze porodim rychle-no po12(nevim kolik bylo presne) jsem byla otevrena na 8. No a to se semnou vlacelo az do pul 5!!!davali mi mezi tou dobou cipky infuzi na urychleny castejsich stahu(bylo to hrozny) pak uz po peti hodinach videli ze mimco proste nesleze dolu mi rekli ze to ukonceja cisarem(me uz bylo fakt vse jedmo hlavne aby byl klid 😀 . Mala se narodila v 5:55 a prvni kdo jsi ji choval byl statecny tatinek-chudera muj byl ze vseho vic vyjukanej jak ja 😀 ale uz je vse zapomenuto uz se jen tesime z Nelinky.jinak malou u sebe jeste nemam nosi ji na kojeni,jizva boli jak krava ☹ mrzi me to ze jsem ji neporodila normalne. Mala je hodnoucka a jen spinka jen problem je v kojeni odmita se prisat tak jestli se to do zitrka nezlepsi budu muset odsavat.snad zitra nebo pozitri ji uz budu mit u sebe.nejradeji bych uz byla doma-ale to je v nedohlednu. Holky mejte se tu a tehulkam preju bezproblemovej porod at to maji co nejdrive za sebou a uzlicky u sebe 🙂 zdravi vas cufi a neli 🙂

lolittka
18. jan 2011

gratulujem všetkým maminkám a teším sa z bábätiek! 🙂
je tu ešte nejaká čakateľka..a taká čo ide rodiť na Kramáre? 😉
.....žeby sme tam zorganizovali nejakú stretávku ..na pôrodnej sále ..keď už je tá plesová sezóna..😀 😀

kamusek
18. jan 2011

Přeju hezký večer. Tak už i my jsme s Dominičkou doma. Je zlatá, pořád zatím spinká nebo papá, nic jiného 🙂 Je to náš poklad! Co se týká mého porodu, tak to šlo celkem rychle. V pátek v 11 jsem byla na kontrole v porodnici, kde mi udělali ozvy, vše v pořádku.....až když mě doktor vyšetřoval, tak najednou říká, jestli necítím žádné bolesti nebo kontrakce? Neměla jsem vůbec nic...A on na mě, no vy ale rodíte 🙂 Tak hned na porodní sál, naštěstí jsem měla sebou všechny věci i manžela, který z toho byl chudák v šoku 🙂 Jen si odskočil z práce mě hodit na kontrolu 😀 Na sál jsem si došla jak na procházku, porodní asistentka nechápala, co tam chci...No, otevřená jsem byla na 5cm, tak mi praskly vodu a bolesti se rozjely....Ale 2hodiny (dalo se to pomocí sprchy vydržet) a pořád na 5cm. Tak mi doporučili EPI a lepší věc jsem nezažila. Taková úleva. Jenže maličké se to moc nelíbilo a normálně si usla. Jsem nechápala, když ji budili zvonečkem nad břichem! Do půl hodiny jsem byla na 9cm a pak už jsem musela tlačit, nedalo se to vydržet. Ale 3 zatlační a malá byla venku. Byla jsem ale moc úzká, takže mě museli hooodně nastřihnout a pak šít. Nic příjemného, ale bolet to nebolelo. Když jsem ji držela v náručí, tak bolest byla ta tam 🙂 Takže celkově necelých 5hodin a malá byla na světě. Teď už spokojeně spinká a já už jsem taky celkem v pohodě. Sice si ještě pořádně nesednu, ale už je to lepší. Celá rodina je z ní hotová. A nejvíc samozřejmě tatínek 🙂 V porodnici byli všichni mocinky hodní a opravdu jsme si to tam užili a uteklo to! Všem moc děkuji za přáníčka a novým maminkám taky přeju všechno nej a hlavně zdravíčko a těhulkám rychlý a co nejméně bolestný porod 🙂 Fotečky přidám do albíčka....

jerryjanka
18. jan 2011

@cufinka juj tak to sme si zažili prakticky rovnake pôrody...

pici
18. jan 2011

@jerryjanka jerry ja si ta pamatam z inej temy.. gratulujem ku krasnej bambulke

jerryjanka
18. jan 2011

@pici dakujem - a držím palce 🙂