icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

pici
18. jan 2011

@jerryjanka vdaka budem to potrebovat

elzu
18. jan 2011

Ahojte, všem moc gratuluju k děťátkům a poslušně hlásím, že my jsme furt 2v1 a nic se neděje 🙂 opatrujte se a zatím dobrou noc!

lolelole
19. jan 2011

@cufinka hlavně že vše dobře dopadlo a Nelinka je v pořádku 🙂 Neboj kojení se určitě zlepší až budete pořád spolu..držte se!

lolelole
19. jan 2011

@kamusek když jsem tvůj příběh četla ted manželovi tak se začal bát jít se mnou na kontrolu ve čtvrtek 😀 😀 😀

vilca
19. jan 2011

@cufinka tak to u tebe nebyla žádná sranda, viď... No ale hlavně že jste obě v pořádku, pár dní si tam ještě poležíte, ale pak už to bude jen lepší 😉 A vůbec nebuď smutná z toho, že to nešlo přirozeně...hlavní je, že je Nelinka zdravá 😉

vilca
19. jan 2011

@kamusek to je hezký...musím to taky převyprávět manželovi 😀 Závidím, že už to máte za sebou... 😅

vilca
19. jan 2011

@blondi2
@brego
Holky, moc gratuluju, máte kluky jako buky 🙂 Tak přeju hodně zdravíčka 😉

neliq
19. jan 2011

@ellahop môj mal včera 4 týždne a bežne spapá tých 140ml 🙂 a to je tiež každé 3 hoďky hladný
inak všetkým novým maminkám gratulujem k drobcom 🙂

kamusek
19. jan 2011

@vilca Neboj, uteče to a ani se nenadáš a budeš mít svůj poklad taky doma....já bych ani neřekla, že se maličká narodí přesně v den termínu 🙂 Dokonce jsem měla oba termíny i podle poslední menstruace i podle sona stejné....takže přišla přesně načas 🙂

kamusek
19. jan 2011

Holky, nevíte někdo jak dám z profilu pryč že jsem těhotná? 🙂 nějak to neumím najít...mám tam teď že už mám malou, ale že jsem ve 41.tt 🙂

vilca
19. jan 2011

@kamusek zkoušela jsi v nastavení - těhotenství - dát "neplánujeme v blízké budoucnosti"? 😉
Jinak je perfektní, jak vám ten termín vyšel, to myslím takhle klapne málokomu...

sirenita
19. jan 2011

@kamusek Ahojky, přesně, zkus to neplánujem... nebo nechci říct ... a už to tam mít nebudeš 🙂

ellahop
19. jan 2011

@neliq ahoj, aj moj mal vcera 4 tyzdne a nie mesiac, ten bude mat v piatok. vcera sme zacali papat 120ml ale snazim sa po 4 hodinach, zatial uspesne. v noci sa zobudil po troch ale dala som mu dudel, a nechala som ho hodinu cakat, nespala som ani ja, ani on, ale bol pokojny a vydrzal a rano sa zobudil po 4 hodinach... ale on je hlados tak tipujem ze dlho mu to nevydrzi... 🙂 len som sa zlakla lebo kocikova kamaratka ma 4mesacneho chlapca a on vraj je 150ml. co mi pride dost malo... ale..vraj nieje hladny a spi jej celu noc

ellahop
19. jan 2011

vsetkym novym maminkam zelam vela stastia a zdravia, a nech sa tesia z malickych... 😉

neliq
19. jan 2011

@ellahop ozaj, veď my máme rovnako staré deti 🙂 no mne včera doktorka hovorila, že sa netreba znepokojovať, že každé dieťa je iné 🙂 ja mu dávam vždy, keď si zapýta, teda samozrejme nie častejšie ako po 2 hodinách. Doktorka mi povedala, že dieťa si samé vypýta, keď je hladné, takže ja by som byť tebou nečakala s ním hodinu hore, len aby ubehli 4 hodiny. Ten môj sa v noci budí tak každé 3 - 3 a pol, niekedy však spí aj 5 hodín, čo je ten lepší prípad, no cez deň si niekedy pýta aj každé 2 a pol hodiny 🙂

tereza79
19. jan 2011

@neliq my sme šli keď mal 12 dní,veď je fajn počasie,doktorka nám povedala že tých 10 dní aby sme nešli a potom môžme,boli by sme išli aj skôr, ale máme infekciu na očkách sme si doniesli z pôrodnice zahnisané oči a čakali sme čo nám povie očná na kontrole,aj tá nám povedala aby sme kľudne išli ža to nemá na to vplyvtak chodíme každý deň na 2,5h

tereza79
19. jan 2011

baby do akej témy sa presúvate už ako maminy na nejaké diskusie?

monik1
19. jan 2011

@brego Gratuluju k Ondráškovi 😉
@cufinka Gratuluju k Nelince, pěkně tě potrápila, ale hlavně, že už to máte ve zdraví za sebou!!! 😉 😉
@kamusek Gratuluju k Dominičce, je úžasná, už jsem fotky ukazovala i manžovi, tak jsme se rozplývali jak je krásná 😵 😵 a takový porod bych si taky dala líbit 😀 😀

Jinak já jsem zpět z kontroly - tak huráá - už jsem otevřená (do minulé středy prostě pořád zavřená na sedm západů 😝 ) tak Dr. říkal, že čípek už je měkký a volný na prst (snad ho teda dobře cituju), ale objednal mě zase k sobě příští středu přesně v den termínu a že mě teprve potom předá porodnici. Doporučil mi pohl.styk a umýt okna 😀 😀 😀

vilca
19. jan 2011

@monik1 tak jsme na tom myslím dost podobně...taky mám čípek prostupný pro prst...zítra jedu jen na monitor (srdeč. ozvy) ke své Dr., pak v pondělí ještě do poradny a to už mě prý pošle do porodnice... A doporučila mi hodně chodit, hlavně po schodech 🙂

messyna
19. jan 2011

ahojky i ja se k vam pridam mam dve carky 🙂 je to skvely pocit ale kvuli vetsim bolestem v podbrisku me doktorka poslal do nemocnice vyloucit mimodelozni tehotenstvi dnes me pousteji domu ze je se poradku jen ultrazuk na ultrazuku neni poradne videt plod tak se porad bojim ☹

ajkalc
19. jan 2011

@monik1 len nemaj ten pohl. styk sucasne s umyvanim okien 😀 😀 😀 😀

monik1
19. jan 2011

@vilca Těm našim chlapečkům se nějak nechce ven 😀 😀 😀 Naši bydlí v patře nad námi, tak si jdu dát asi pár výšlapů nahoru a dolů... 😀 😀 😀

monik1
19. jan 2011

@ajkalc Já bych to už klidně spojila dohromady i s umýváním oken.. V životě jsem manžu takhle nemusela k sexu přemlouvat jak teď 😅 😅 😅

kookaij
19. jan 2011

@kamusek ahoj,daj si môj fotoblog,zmeň údaje v profile,tehotenstvo a rodina,stav-neplánujem v blízkej budúcnosti,dúfam,že som ťa dobre navigovala

ajkalc
19. jan 2011

@monik1 to s tym prehovaranim poznam. ked sme cakali Jakubka pred 15 rokmi,tak problem nebol. ale teraz sme boli starsi a zodpovednejsi. a mne tak strasne chutilo..... no ale uz nie som tehotna,tak si vsetko vynahradime 😵 😵

mimirinko
19. jan 2011

@vilca ahoooj, no teda, mozno sa ti to rozbehne este pred terminom, kedze uz sa otvaras, to je skvele, nie? 😉 ja idem az zajtra na poradnu, tak som zvedava, ci sa nieco deje. zatial citim len obcasne tvrdnutie bruska, ale nic extra. ktovie, ci sa male vypyta presne na termin, alebo budem prenasat, alebo zeby o nieco skorej, ale to si nemyslim. Dnes to mam za 10 dni, tak som zvedava, co zajtra.

@kamusek moc ti gratulujem, mala si to veru dost rychle a teda kto by povedal, ze presne na termin a este z poradne ta poslu do porodnice, parada 😉

@cufinka moc gratulujem, vsetko si to zvladla na jednicku a nevadi, ze nie prirodzene, hlavne, ze je malicka zdrava a ze ste v poriadku!

vilca
19. jan 2011

@mimirinko to je sranda, za chvilku tady budeme poslední, kdo ještě řeší porod a ne kojení a tak 😀

misag23
19. jan 2011

@cufinka Ještě jednou moc gratuluji k malé Nelince 🙂 Teda ty sis docela užila, nejdříve pár dní bolesti doma a pak porod. Ale hlavně že to dobře dopadlo, máte to za sebou a jste obě v pořádku.

misag23
19. jan 2011

@kamusek Moc gratuluji k malé Dominičce - tak to je nakonec holčička a to vám všude vycházel chlapeček, že? Ale je kouzelná, koukala jsem do albumku na fotky 🙂 A porod jste taky zvládly super, tak bych si to taky představovala.

misag23
19. jan 2011

@monik1 Moni, já s tím mytím oken nevím, včera mi kamarádka taky říkala, že zrovna tuhle činnost moc nedoporučují. Já jsem dneska taky začala uklízet, teď jsem si dala chvilku pauzu, dám si oběd a půjdu pokračovat. Ať je zítra na kontrole vidět nějaký pokrok 😀