Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte, všem moc gratuluju k děťátkům a poslušně hlásím, že my jsme furt 2v1 a nic se neděje 🙂 opatrujte se a zatím dobrou noc!
Holky, nevíte někdo jak dám z profilu pryč že jsem těhotná? 🙂 nějak to neumím najít...mám tam teď že už mám malou, ale že jsem ve 41.tt 🙂
@neliq ahoj, aj moj mal vcera 4 tyzdne a nie mesiac, ten bude mat v piatok. vcera sme zacali papat 120ml ale snazim sa po 4 hodinach, zatial uspesne. v noci sa zobudil po troch ale dala som mu dudel, a nechala som ho hodinu cakat, nespala som ani ja, ani on, ale bol pokojny a vydrzal a rano sa zobudil po 4 hodinach... ale on je hlados tak tipujem ze dlho mu to nevydrzi... 🙂 len som sa zlakla lebo kocikova kamaratka ma 4mesacneho chlapca a on vraj je 150ml. co mi pride dost malo... ale..vraj nieje hladny a spi jej celu noc
vsetkym novym maminkam zelam vela stastia a zdravia, a nech sa tesia z malickych... 😉
@ellahop ozaj, veď my máme rovnako staré deti 🙂 no mne včera doktorka hovorila, že sa netreba znepokojovať, že každé dieťa je iné 🙂 ja mu dávam vždy, keď si zapýta, teda samozrejme nie častejšie ako po 2 hodinách. Doktorka mi povedala, že dieťa si samé vypýta, keď je hladné, takže ja by som byť tebou nečakala s ním hodinu hore, len aby ubehli 4 hodiny. Ten môj sa v noci budí tak každé 3 - 3 a pol, niekedy však spí aj 5 hodín, čo je ten lepší prípad, no cez deň si niekedy pýta aj každé 2 a pol hodiny 🙂
@neliq my sme šli keď mal 12 dní,veď je fajn počasie,doktorka nám povedala že tých 10 dní aby sme nešli a potom môžme,boli by sme išli aj skôr, ale máme infekciu na očkách sme si doniesli z pôrodnice zahnisané oči a čakali sme čo nám povie očná na kontrole,aj tá nám povedala aby sme kľudne išli ža to nemá na to vplyvtak chodíme každý deň na 2,5h
baby do akej témy sa presúvate už ako maminy na nejaké diskusie?
@brego Gratuluju k Ondráškovi 😉
@cufinka Gratuluju k Nelince, pěkně tě potrápila, ale hlavně, že už to máte ve zdraví za sebou!!! 😉 😉
@kamusek Gratuluju k Dominičce, je úžasná, už jsem fotky ukazovala i manžovi, tak jsme se rozplývali jak je krásná 😵 😵 a takový porod bych si taky dala líbit 😀 😀
Jinak já jsem zpět z kontroly - tak huráá - už jsem otevřená (do minulé středy prostě pořád zavřená na sedm západů 😝 ) tak Dr. říkal, že čípek už je měkký a volný na prst (snad ho teda dobře cituju), ale objednal mě zase k sobě příští středu přesně v den termínu a že mě teprve potom předá porodnici. Doporučil mi pohl.styk a umýt okna 😀 😀 😀
ahojky i ja se k vam pridam mam dve carky 🙂 je to skvely pocit ale kvuli vetsim bolestem v podbrisku me doktorka poslal do nemocnice vyloucit mimodelozni tehotenstvi dnes me pousteji domu ze je se poradku jen ultrazuk na ultrazuku neni poradne videt plod tak se porad bojim ☹
@vilca ahoooj, no teda, mozno sa ti to rozbehne este pred terminom, kedze uz sa otvaras, to je skvele, nie? 😉 ja idem az zajtra na poradnu, tak som zvedava, ci sa nieco deje. zatial citim len obcasne tvrdnutie bruska, ale nic extra. ktovie, ci sa male vypyta presne na termin, alebo budem prenasat, alebo zeby o nieco skorej, ale to si nemyslim. Dnes to mam za 10 dni, tak som zvedava, co zajtra.
@kamusek moc ti gratulujem, mala si to veru dost rychle a teda kto by povedal, ze presne na termin a este z poradne ta poslu do porodnice, parada 😉
@cufinka moc gratulujem, vsetko si to zvladla na jednicku a nevadi, ze nie prirodzene, hlavne, ze je malicka zdrava a ze ste v poriadku!

@jerryjanka vdaka budem to potrebovat