icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vilca
21. jan 2011

@mimirinko to netuším...řekla bych, že jo... 😕

mimirinko
21. jan 2011

@vilca a vlastne, jak dopadla triedna schodzka v skolke? zidlicka vydrzala, chrbtica tiez? 😉 😀

vilca
21. jan 2011

@mimirinko Paní učitelka mě pustila na svoji učitelskou židli 😀 Jinak Evičku chválili, prý je šikovná, poslušná, akorát prý je hodně upovídaná 😀 Což pro nás není žádná novinka, ona tu pusu zavře, snad jen když spí 😀 Ale prý u toho zvládá dělat všechno, co má, takže je to v pohodě 🙂 Akorát jsme se s manželem museli smát, když paní učitelka mluvila o třech holčičkách, které "nebude jmenovat, protože nechce žalovat"...ty holčičky prý opakovaně seděly na umyvadlech...a když to na ně šla jiná holčička říct paní učitelce, tak ty tři se tam kdesi schovaly 😀 Učitelka se tomu smála, takže nám to říkala spíš jen proto, aby nás pobavila 🙂 No a jak jsme přišli ze schůzky domů, tak říkáme Evičce:"Kdo sedává ve školce na umyvadlech?" A Evička okamžitě pohotově:"Já, Terezka a Nikolka. A Jituška to na nás šla říct, tak jsme se paní učitelce schovaly" 😀 Je to sranda, když se dozvíme, že ta učitelka mluvila zrovna o té naší 😀 Ale jinak byla pochválená, že mluví líp než někteří předškoláci a že se vždycky snaží všechno vysvětlovat 🙂 Prý nebude mít problém ani ve škole 🙂

mimirinko
21. jan 2011

@vilca 😀 😀 😀 tak to je fakt podarene, to som sa zasmiala. Jak sa pekne priznala, ze? Po kom ze je taka ukecana? Clovek niekedy zasne nad tymi detmi, ze? Co ich nenapadne 😀

vilca
21. jan 2011

@mimirinko v naší rodině se celkově hodně mluví, zvlášť můj manžel občas zapomíná pustit ke slovu někoho jiného 😀 Ale zase se s nimi člověk fakt nenudí 🙂 Ale hlavně jsem ráda, že se jí ve školce líbí a že není nějaká zakřiknutá...řešily se tam nějaké děti, které se těžko dostávájí do kolektivu...tak z ní mám radost 🙂

mimirinko
21. jan 2011

@vilca v 3 rokoch si ju dala do skolky? Niektore deti plakavaju na zaciatku, ked maju zacat chodit do skolky.

misha8
21. jan 2011

@haniula tak nech vám to vydrží 😉

misha8
21. jan 2011

moja malá práve revala hodinu v kuse nie a nie utíšiť pekne ma testuje 😒

misha8
21. jan 2011

@kamusek to máš dobréé babatko 😲

vilca
21. jan 2011

@mimirinko jo, už chodí druhým rokem...ona měla 3 roky loni v září, takže vlastně nastupovala pár dní před narozeninami...problém jsme neměli, akorát loni byla strašně často nemocná - nic vážného, prostě rýma, kašel...letos už je to lepší, i když listopad jsme prostonaly vlastně obě...neplakala ani ze začátku, ve třídě má sestřenici, takže tam od začátku byly hodně spolu a těšily se na sebe...jen občas ráno, když se jí nechtělo vstávat, tak mrčela, že nechce do školky...pak se ale oblíkla a už si na to nevzpomněla 🙂 já jsem z toho jejího nástupu měla větší strach než ona, ale zvládla to skvěle 🙂

misha8
21. jan 2011

@kamusek a všetko najlepšie baby 😉

mimirinko
21. jan 2011

@vilca maminky to casto zvladaju horsie ako deti. Aj tuto u nas suseda bola cela nestastna, ked maleho musela dat uz do skolky. Ale ten zase plakaval. Teraz je uz klud. No nic, uz sa lucim. Zajtra nech oslava dobre dopadne, nech sa vsetko vydari a aby si si to poriadne uzila. Maj sa pekne, neskor si zase napiseme, papa

misha8
21. jan 2011

@haniula aj u vás sa to platí ???

vilca
21. jan 2011

@mimirinko měj se fajn 😉

misha8
21. jan 2011

@cara.m nedavala som nutrilon ale bebu ale to je jedno zarob celú davku a kedže kojíš nech ti spapá koľko chce ostatné vyhodíš.....

haniula
21. jan 2011

@misha8 jo, platí!! hovada!!! 2150kč to stojí tady...

misha8
21. jan 2011

@cara.m ja som tiež prečítala nutrilon sorry 😲

misha8
21. jan 2011

@haniula to sú...

kamusek
21. jan 2011

@macina_k Děkuji, máš pravdu, lepší dárek už být nemůže 🙂 A souhlasím s tím intimčem 🙂 pro mimčo. Nemají ze začátku rádi hodně prostoru. Naše maličká spí v zavinovačce a je moc spokojená.

kamusek
21. jan 2011

@macina_k Já je mám bohužel taky. Maličko jsem to měla již před porodem a tlačením při porodu se to jen zhoršilo. V porodnici to bolelo jak čert. Ani zašité po nástřihu nebolelo tak jako ty hemeroidy ☹ Ale naštěstí mi pomáhá ten gel z dubové kůry. Už je mám jen maličko. Můžeš zkusit ještě čípky Faktu. Dávali mi je v porodnici...

misha8
21. jan 2011

@haniula a to su dve dávky čiže dva krát 2150 ??? ja som to našla na nete 63,90 dvakrát 😲

macina_k
21. jan 2011

@kamusek Taky ji balím, ale zavinky jsou jí ještě dost veliké, tak je nahrazuji malou dekou. A je v tom moc spokojená.

macina_k
21. jan 2011

@kamusek Díky, odpo to přítel všechno pořídí. Tady u nás je tak ošklivo, že dnešní procházku vynecháme, Otevřela jsem na malou okno a oblíkla ji jako na procházku. Líbí se jí to.

macina_k
21. jan 2011

Dneska začnu dávat Vigantol a Kanavit. Holky, které to dáváte, jak vám to mimča snášejí a jak se tváří na to když jim to na lžičce dáváte. Já malopu plně kojím tak to mám naředit mateřským mlíkem na lžičce hodinu po kojení.

kamusek
21. jan 2011

@mimirinko Děkuji, snad jí to vydrží. Mamka říkala, že jestli bude po mě, tak určitě, že o mě ani nevěděla 🙂 Že jsem byla taky zlaté děcko 🙂 No je to zvláštní, mám tady na ledničce fotku, kde jsme s manželem a on poslouchá bříško a vedle už mám fotečku Dominičky. A pořád na to musím koukat a nechápu, jak se tam mohl ten náš poklad vejít a že je to strašně zvláštní, že bylo břicho a teď je Domča 🙂 Nejde to ani slovy popsat 🙂

kamusek
21. jan 2011

@haniula Děkujeme moc 🙂

kamusek
21. jan 2011

@mimirinko Děkujeme moc 🙂

kamusek
21. jan 2011

@misha8 Děkujeme moc 🙂

annmarie
21. jan 2011

@haniula no dnes mas len same dobre spravy 🙂 🙂 🙂 tesim sa s vami aj za dobre vysledky aj za lepsie prespinkanu noc v postielke 🙂

zato my sme dnes museli dokrmit... 😒 po dvoch dnoch poriadneho trapenia sme to dnes vzdali a dali UM...malinka je konecne spokojna 🙂

annmarie
21. jan 2011

@kamusek taktiez sa pripajam 🙂 🙂 vsecicko najsamlepsie 🙂
@macina_k ahojky, no ja som jej to nariedila vzdy s MM a tvarila sa sice zacudovane preco lyzickou a co za chut, ale vypila...postupom casu ma chcela prekabatit, ked vedela ze je cas na lyzicku, uz mi to nechcela vypit, tak teraz to robim tak, ze odcapujem trochu MM do flasky a dam je taky drink aj s kavpkami 😀 😀 😀 zatial sa tvari spokojne 😀