Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@mimirinko Paní učitelka mě pustila na svoji učitelskou židli 😀 Jinak Evičku chválili, prý je šikovná, poslušná, akorát prý je hodně upovídaná 😀 Což pro nás není žádná novinka, ona tu pusu zavře, snad jen když spí 😀 Ale prý u toho zvládá dělat všechno, co má, takže je to v pohodě 🙂 Akorát jsme se s manželem museli smát, když paní učitelka mluvila o třech holčičkách, které "nebude jmenovat, protože nechce žalovat"...ty holčičky prý opakovaně seděly na umyvadlech...a když to na ně šla jiná holčička říct paní učitelce, tak ty tři se tam kdesi schovaly 😀 Učitelka se tomu smála, takže nám to říkala spíš jen proto, aby nás pobavila 🙂 No a jak jsme přišli ze schůzky domů, tak říkáme Evičce:"Kdo sedává ve školce na umyvadlech?" A Evička okamžitě pohotově:"Já, Terezka a Nikolka. A Jituška to na nás šla říct, tak jsme se paní učitelce schovaly" 😀 Je to sranda, když se dozvíme, že ta učitelka mluvila zrovna o té naší 😀 Ale jinak byla pochválená, že mluví líp než někteří předškoláci a že se vždycky snaží všechno vysvětlovat 🙂 Prý nebude mít problém ani ve škole 🙂
@mimirinko v naší rodině se celkově hodně mluví, zvlášť můj manžel občas zapomíná pustit ke slovu někoho jiného 😀 Ale zase se s nimi člověk fakt nenudí 🙂 Ale hlavně jsem ráda, že se jí ve školce líbí a že není nějaká zakřiknutá...řešily se tam nějaké děti, které se těžko dostávájí do kolektivu...tak z ní mám radost 🙂
moja malá práve revala hodinu v kuse nie a nie utíšiť pekne ma testuje 😒
@mimirinko jo, už chodí druhým rokem...ona měla 3 roky loni v září, takže vlastně nastupovala pár dní před narozeninami...problém jsme neměli, akorát loni byla strašně často nemocná - nic vážného, prostě rýma, kašel...letos už je to lepší, i když listopad jsme prostonaly vlastně obě...neplakala ani ze začátku, ve třídě má sestřenici, takže tam od začátku byly hodně spolu a těšily se na sebe...jen občas ráno, když se jí nechtělo vstávat, tak mrčela, že nechce do školky...pak se ale oblíkla a už si na to nevzpomněla 🙂 já jsem z toho jejího nástupu měla větší strach než ona, ale zvládla to skvěle 🙂
@vilca maminky to casto zvladaju horsie ako deti. Aj tuto u nas suseda bola cela nestastna, ked maleho musela dat uz do skolky. Ale ten zase plakaval. Teraz je uz klud. No nic, uz sa lucim. Zajtra nech oslava dobre dopadne, nech sa vsetko vydari a aby si si to poriadne uzila. Maj sa pekne, neskor si zase napiseme, papa
@macina_k Já je mám bohužel taky. Maličko jsem to měla již před porodem a tlačením při porodu se to jen zhoršilo. V porodnici to bolelo jak čert. Ani zašité po nástřihu nebolelo tak jako ty hemeroidy ☹ Ale naštěstí mi pomáhá ten gel z dubové kůry. Už je mám jen maličko. Můžeš zkusit ještě čípky Faktu. Dávali mi je v porodnici...
Dneska začnu dávat Vigantol a Kanavit. Holky, které to dáváte, jak vám to mimča snášejí a jak se tváří na to když jim to na lžičce dáváte. Já malopu plně kojím tak to mám naředit mateřským mlíkem na lžičce hodinu po kojení.
@mimirinko Děkuji, snad jí to vydrží. Mamka říkala, že jestli bude po mě, tak určitě, že o mě ani nevěděla 🙂 Že jsem byla taky zlaté děcko 🙂 No je to zvláštní, mám tady na ledničce fotku, kde jsme s manželem a on poslouchá bříško a vedle už mám fotečku Dominičky. A pořád na to musím koukat a nechápu, jak se tam mohl ten náš poklad vejít a že je to strašně zvláštní, že bylo břicho a teď je Domča 🙂 Nejde to ani slovy popsat 🙂
@kamusek taktiez sa pripajam 🙂 🙂 vsecicko najsamlepsie 🙂
@macina_k ahojky, no ja som jej to nariedila vzdy s MM a tvarila sa sice zacudovane preco lyzickou a co za chut, ale vypila...postupom casu ma chcela prekabatit, ked vedela ze je cas na lyzicku, uz mi to nechcela vypit, tak teraz to robim tak, ze odcapujem trochu MM do flasky a dam je taky drink aj s kavpkami 😀 😀 😀 zatial sa tvari spokojne 😀

@mimirinko to netuším...řekla bych, že jo... 😕