icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
18. máj 2010

ja som mala cely zivot nervy na meno a jeho zkomoleniny.ako volaju sestru rodina a znami?

kinsli
18. máj 2010

jojci29:: 😀 😀 😀 😀 často těhotné 😀 😀 😀 No mateřskou školku si zde asi nikdo pořizovat nebude 😀

melli17
18. máj 2010

já vím že jsem testovala brzy,jsem cvok 😀,ale pokaždé tam byly dvě..tuhle značku-dr.max mam poprvé

miyya
autor
18. máj 2010

no inak fakt mne sa to testovanie páči.škoda,len že tie testy stoja tolko penazí. ja by som len cikala a cikala. 😀 😀 😀 tie dve čiarky su superská vec.

majamat
18. máj 2010

sestru volaju Joja, ale obcas ju niekto nazval Jožka a to nema rada. obcas sa stalo, ze sme jej skomolili meno a vysla Jozefa, alebo Stojozka ( to mala byt povodne stonozka )

miyya
autor
18. máj 2010

mell ja viem,že je to ťažko ale vydrz ešte do MS. uvidíš potom.zatial to nerieš, niečim sa zamestnaj. 😉

majamat
18. máj 2010

ja by som tiez testovala. mali by mat zlavy pre velkoodberatelov.
nastastie som sa udrzala a urobila som si len 3 testy.

lenka47
18. máj 2010

baby ja sa tiez este sem tam testnem 😅 no proste ma to ukludnuje, tak co 😀 testovacia ciarka nabehne ihned ako sa k nej dostane moc, a je uz vyrazne silnejsia ako kontrolna tak je hadam vsetko ok 🙂

jojci29
18. máj 2010

no ved , tak by to malo byt najkrajsie obdobie aby sme mali naco spominat po porode ak sa rozhodneme pre druhe tehu.Ja som sice rodila len tak napoly ale bolo to hrozne a sestricka mi povedala za porod v 9 mesiaci je 100 krat horsi.Jedna znama zavrhla druhe dieta pre komplikacie pri porode zasita bola tak ze si mesiac nesadla na zadok

melli17
18. máj 2010

hehe mi po vás bude smutno,se mi tu ty tva dny s váma líbilo 😉

miyya
autor
18. máj 2010

no moja tiež hned nabehne ale neni silnejšia ako kontrolná.ale ten pepino je to najlacnejšie čo som našla,tak možno preto.

miyya
autor
18. máj 2010

melli ved nikam nejdeš...klud ešte uvidíš a ak máš tehu tušáka,tak určite si tehulka. 🙂 🙂 🙂

lenka47
18. máj 2010

miyya, presne mne sa tie dve ciarky tak strasne pacia, zvlast po tolkych testoch co mali len jedu a tu druhu som tam len ja marne hladala proti svetlo a kadejako, a teraz ked to samo tak krasne nabehne je to super, no len skoda penazi ja viem 😔

adrous
18. máj 2010

jojči:já trpěla hodně 4 dny mi malýho vyvolávali pak nástřih a bolelo to jak prase 😢 😢 😔 a v noci jsem opravdu brečela bolestí 😔 spoodek se mi hodně špatně hojil ☹ 😢

majamat
18. máj 2010

normalne by som si rada teraz urobila test. nastastie nemam ziadny poruke.
melli, mas este nejake prejavy?

lenka47
18. máj 2010

melli ved este vydrz ako sa to vyvinie, este nas neopustaj, neboj mozno je to menej citlivy test

miyya, ja som si tiez kupila tie pepino v tescu a este aj ine znacky, ale asi som trosku dlhsie tehu ako ty 😉

melli17
18. máj 2010

píchá mě v břiše,bolí mě jako při ms a prsa taky,,prostě příznaky by byly i když si myslim ž je na ně taky brzy,tak jak já říkám,mám asi falešnou březost 😀

melli17
18. máj 2010

jéé vy jste hodné..já tu s vámi zůstanu i když těhu nebudu a budu vás podporovat až do porodu 😀

jojci29
18. máj 2010

melli dufam ze zostanes s nami aj nadalej a ako tehulka.Mala rada do buducna nikdy netestovat pred vynechanim.Dost casto byvaju pseudootehotnenia ktore koncia pri menstruacii.Vela zien bolo potom zbytocne sklamanych a mnoho zien nikdy nezistili ze niekedy potratili.Ono pride k oplodneniu vajicka ale sa neuchyti a pri menstruacii odide spolu so stenou maternice.Alebo tak dako.

adrous
18. máj 2010

melli:jasný my potřebujem někoho kdo nás bude pohánět při tlačení 😀 😀 😀

majamat
18. máj 2010

nie uz mozes mat prejavy. ja len predpokladam, ze som mala ovulaciu 14 dni pred ms a po ovulacii asi 7 den som citila pichanie v podbrusku na oboch strnach a zacinali ma boliet prsia. vlastne ked tak rozmyslam, tak uz asi 6 den sa mi zacali prejavy. postupne sa to zosilovalo a pridavali sa dalsie.

luculele
18. máj 2010

Ja som musela testovat pred ms, lebo mi dochadzali zasoby duphastonu a musela som pokracovat v brani v pripade tehotenstva..

kinsli
18. máj 2010

Já si porod naštěstí moc nepamatuji, ale každopádně nic strašného to není 😀 😀 😀
Jen byla Kačenka veliká ( 4000g a 55 cm ) tak mě komplet protrhla, takže jsem taky skůčela asi 3 týdny než mi vyndali stehy 😉
Ale co to je přece to nejmenší, pak ta radost z toho tvorečka přemůže všechno a druhý den si stejně už ani nepamatujete jaký porod byl.

jojci29
18. máj 2010

ja som tiez hned zistila ze som tehu na 2 den po oplodneni.Prvy krat som mala strasnu kyselinu a ledva som sa dotiahla do postele a spavala som kedy sa dalo.Teraz som mala dost bolesti podbruska ale pripisovala som to zistenej mykoze,unava prisla opat.Prsia sa mi naliali par dni nato.A teraz bolia jak slak

kinsli
18. máj 2010

já testovala 2 dny před vynecháním 😉

majamat
18. máj 2010

kinsli, teda to je fakt dost velke babo. moze byt, ze aj druhe bude take.

kinsli
18. máj 2010

mě prsa povyrostla až nyní 😀

melli17
18. máj 2010

kinsli souhlasím..taky jsme si vytrpěla a druhý den už mi to bylo všechno fuk 🙂

jojci29
18. máj 2010

kinsli ze 4 kilecka.whaw.tak to je uz nieco,mala si spinalku?

majamat
18. máj 2010

mna posledne dva dni bolia zas viac prsia. je to strasne. ani dotknut sa ich. a podprsenky su mi skoro vsetky male.