Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@annmarie To rozkojíš neboj 😉 já měla v pondělí zánět dělohy tak šlo mlíko taky rapidně dolů a dnes už si myslím, že mám mlíka dost. Když jsem zkoušela dát malému odpololedne z obou prosou tak se brutálně pozvracel 😉
Piju 2x denně čaj pro kojící matky, bílé kafe + homeopatika na kojení 😉
@kinsli dakujem 🙂 tak hadam hej, pretoze mlieka mam dost, len asi slabunke...nevadi, nerbim si z toho hlavu, hlavne ze je malinka uz spokojna 🙂 a aj ked nerozkojim, nezruti sa mi preto svet...aj ja som vyrastla na UM a tu som 😀 a inak ake homeo beries na to mlieko?bo ja pijem ajk cajik, aj hroznovy cukor pekne cumlem, aj vineu popijam, a o tych homeopatikach som dnes zacala uvazovat...
@sirael ahojky!
ja som na kramaroch rodila, sice prirodzene, ale rodila..... pravdepodobne ti natocia ozvy srdiecka babetka a spavia ultrazvuk a vysetri ta doktor, neviem, co ine by ta malo cakat, vsak uvidis..... ak budes chciet ist na nadstandart, tak to oznam hned pri prijati, vsak sa ta aj sestricky opytaju 🙂 🙂 🙂 ja som nechcela ist na nadstandart, bola som na osmom poschodi, nadstandart je na 9 poschodi hned na novorodeneckom..... do porodu ta neviem kde ubytuju, ale moze byt, ze na standarte a po cisarskom asi na nad.... uvidis, ked ta budu prijmat, kludne sa na vsetko popytaj, doktori aj sestricky su tam prijemni, teda aspon ja som mala stastie na prijemnych 😀 😀 😀
budem drzat palce, aby vsetko bolo OK!!!!
@annmarie já měla taky pocit, že mám slabé mléko u prvního děťátka. Ve skutečnosti jsem nevydržela pláč miminka a kojení vzdala. Teď nedávno jsem koukala v telce na nějaký pořad o kojení a nějaká paní doktorka tam říkala, že slabé mléko je blbost. Mlíčko má co má mít a to vždy, při jakékoliv barvě atdd. Jo něco jiného je, když prostě neteče. Ale vydrž, budeš to mít pohodlnější a levnější. 😉
@annmarie
@karmenina : přesně tak, žíkali nám to i v porodnici, žádné slabé, silné pmíko neexistuje, mlíko je jen jedno 😉
hladové stoličky prý mohou být až 2x denně a je to v pořádku 😉 My kakáme po každém kojení, takže asi žádné mega přírůstky na váze nám nehrozí ☹ Ale sestřička říkala, že to nemám řešit že v pohodě stačí 10 deka týdně.
homeopatika mám ricinus communis 5ch ( cucá se 5 kuliček 3x denně. )
tak tabulku dělá tato holčina 🙂 jankakkk
@annmarie zkus se juknout na www.kojeni.net 😉 jsou tam fajn rady
Ahoj všem 🙂 Nějakou dobu jsem se sem nedostala, malý je sice zlatý, jenom jí a spí, i když teď trochu zlobí prdíky. Ale měla jsem co dělat sama se sebou, to šití mi dalo pořádně zabrat, teprve včera mi bylo už docela fajn. Ve čtvrtek jsme byli poprvé u doktorky, malý už má svoji porodní váhu, žloutenku jsme snad zažehnali a i obličejík už se mu hezky spravil (měl ho takový promodralý, jak na mě byl při porodu velký).
Ahojte, ak mate chut pridite sa pozriet na workshop o modernych latkovych plienkach vo stvrtok 3.2. o 10.00 alebo o noseni deti v ergonomickych nosicoch a baby-satkach v stredu 9.2. o 10.00 v MC Rybka v Bratislave - Vrakuni.
Viac na www.webareal.sk/mcrybka alebo www.latkovky.sk/prezentacie
http://www.sdetmi.com/2011/01/workshopy-o-latko...
Ahojte 😉 Ja mám TP 26.1.2011,čakáme dievčatko... 🙂 Máme vybraté 2 mená :Saskia a Amely 😀 😀 A stále sa nevieme rozhodnuť 😀 Ak máte nejaký tip na meno,ktore sa hodi k menu Sarah,kľudne napíšte ,budem len rada 😀 😀 Sme strašne šťastný,že konečne čakám bábo,pretoze som pred 2 rokmi potratila v 10tt,ale teraz sa tešíme na našu malú princezničku 🙂 🙂
tak si predstavte zienky ze mala bude mat len zajtra jeden mesiac a ten moj drahusik vcera ze ci by sme teraz nemohli mat dalsie babo, najlpsie chlapca a najlepsie co najskor, zevraj mi tak dava cas dva mesiace 😀 , ja neviem co jedol v praci, ale ja som ziadnu vtipnu kasu nevarila
ahojte dievcata,tak ja este stale nic,zajtra mam 1.termin.......no ale nejak sa nic nedeje,aj ked uz mam pocit,ze rodim.....uz ani na kontrolu som nemala ist,pred 2-oma tyzdnami mi doktorka povedala ze uz za par dni rovno porodim,lebo babo je uz velmi nizko.......no....nejak sa to nehybe. 😖 .....takze v pondelok zas zajdeme pre istotu na kontolu,ci je vsetko ok....ak ano,asi uz len toho 30.1 na vyvolavacku....
@yane Ja ti neviem poradit co sa mena tyka,....Amely sa mi paci viac,ale skor pisane EMILY...s E.....podla mna sa mena prvej a druhej dcery nemusia k sebe hodit...Skor si myslim ze meno sa musi hodit k priezvisku,aby pekne vyznelo
@stanulka551 nech dive huby nejedava .... 😀 ...teda ti chlapi su ale dobri 😀 ale keby mali oni byt tehu a odrodit,asi by sme ani deti nemali,ze?

Holky není tu někdo s přebytkem volného času 😀 Asi ne co?? Já bych tak ráda koukla na ty Vaše prdelky, ale projíždět albumy nestíhám ☹ Tak kdyby někdo do lednatek dal fotky pod to jméno, váha, míry a maminka 😉