icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
22. jan 2011

@monik1 gratulujem.....boze zachvilu tu uz vsetky ste mamicky,len ja nic

zuzik28
22. jan 2011

Holky jednou jste tu některá dávala odkaz na nějaký super gel na bříško....Nebyl to klasický "pupík", ale něco jiného...to jsem neznala. Šlo by to sem hodit ještě jednou? Díky moc

jankakkk
22. jan 2011

ahojte, aktualizovala som tabulku...ak mi nieco chyba...tak sup - sup - napiste mi IP a ja to doplnim... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

zuzik28
22. jan 2011

@vikaki Za chvíli tě to taky čeká....neboj. Ikdyž je jasné, že jak je vás tady míň a míň tak tě to víc "stresuje". Člověk by už chtěl toho svého broučka v náručí. Přeji pohodový porod.

sova33
22. jan 2011

@kinsli Ahoj, na vás jsme neměli 😀 Ten můj měl "jenom 3,75 a 52 cm, ale na mě to bylo akorát. Říkal manžel, že pak mluvil s doktorem, a kdybych ho na to poslední zatlačení nevytlačila, vezli by mě na sál. Ještě že jsem to už nevnímala. A šitá jsem teda komplet odpředu dozadu, takže si to dovedeš představit.
A ten čaj zkusím, mám ho koupený, tak uvidíme. Dneska má malý naštěstí klid.

cara.m
22. jan 2011

@zuzik28 myslíš ten tymiánový krém z Justu?http://www.just.cz/produkty/bylinne_kremy/k5142

zuzik28
22. jan 2011

@cara.m No asi je to on...mělo to být něco proti prdíkům...někdo ho tu moc chválil. Díky

verca84
22. jan 2011

@haniula ahojky, tak vidím, že uspávání v postýlce je problém. My jsme na tom stejně. Prostě nechce být sama a pořád by byla jen semnou. Jenže mě z toho houpání nebo nošení už pak bolí pořádně ruky a záda ani nemluvě. Tak zatím hledáme co ji uspí, no zatím se snažíme at nám od 17 hod. nespí - v 20hod. dostane najíst a pak jde spát. Tak to se nám povedlo párkrát a vytuhla, a spala i 6 hodin v kuse. jenže někdy strašně řve a už si říkáme kdy na nás příjde sousedka 😀.

verca84
22. jan 2011

@cara.m ahojky, jak se osvědčil krém u Vás? Je po něm malému opravdu lépe - že se mu uleví? zatím mám jen pupík, ale na tymiánový krém jsem slyšela jen chválu tak to také zvažuji. Kolik tak stojí? Děkuji

cara.m
22. jan 2011

@verca84 ahoj stojí myslím 260,- Kč, mažu ho ale nemůžu říct, jestli uleví přímo on nebo ne 😒 Někdy je mu po všem co s ním dělám a dávám mu trochu lépe, někdy bohužel brečí pořád a nic nezabírá ☹ Ale mám taky doma Pupík, Tymiánový krém, Amáku, prostě zkouším vše 😒

verca84
22. jan 2011

@annmarie ahojky, tak taky máte problém s pořádně naplněným bříškem? Já jsem to už také pak vzdala a dala maličké UM, byla hned spokojena a krásně dlouho spala. Když jsem ji krmila jen mlíkem tak se mi večer co 30 min. budila a já na druhý den byla kaput, tak ted dávám večer jen Nutrilon a malá mi spí oi 6 hodin. což je super. Mudr. mi to schválila, jinak stále ji přikládám, a odstříkávám. Prostě máme to kombinované, složité, ale časem si na to člověk zvykne a bere to jako normal. 😀 Jsem si nemyslela že budu mít takový problém s kojení ☹

verca84
22. jan 2011

@cara.m - my mažem pupíkem, pak ji dávám nožky k bříšku, nebo jako by jela na kole, pak ji přítel tiskne na sebe, a pak se ji uleví. Ale je to strašný vidět malou jak tlačí a nejde ji to.. uplně mi to rve srdce.. ☹

haniula
22. jan 2011

@verca84 nám pomohlo rádio... sice spí celou noc s puštěným rádiem, ale to neřeším... hlavně že je ticho...

haniula
22. jan 2011

Ahojte!!! Tak se malá dnes stala právoplatným občánkem ostravy-jih... byli jsme dnes na vítání občánků... ledva začali hrát, tak malá vytuhla 😀 ... dostali jsme krásný růžový polštář ve tvaru ovečky a bryndák z nápisem a datumem dnešním... pak hodím do fotoblogu fotečky... jinak ta kýla je horší a horší... mám dojem, že pláče bolestí, tak jedem v úterý na tu dětskou chiru, i když není objednaná... ☹
Ty fotky mi fotila poloprofesionální fotografka, víc jich má na fotoblogu. Jedna fotka stojí 35kč a dochází i do domu. Jestli by někdo z okolí OV na ni chtěl kontakt, není problém 😉 .

romik123
22. jan 2011

@jankakkk Ahoj mi v tabulce nejsme 🙂 čtem tu pravydelně občas i pisnem , ale moc nee malí má take bolení břiška ☹ a spánek je boj , ale v noci usiná sám jenže se budí každé 3-4 hod.na krmení

cara.m
22. jan 2011

@verca84 my dáváme ještě Sabík, nosíme na tygříka, někdy mu pomáhá když je sám na bříšku, někdy když je rozbalený a necháme ho samotného kopat. TAky dáváme probiotické kapky. Ale někdy to vše pomůže, někdy ne 😠
@haniula myslíš že vás vezmou? my jsme tam objednaní a objednali nás až za měsíc a to tam prý bývá i přes to cca 50 dětí 😒

haniula
22. jan 2011

@cara.m mě řekli, že kdyby byl problém, tak mám přijít dříve... a jelikož to má moc škaredé, špatně spí, pláče, tak jdu dříve...

vilca
22. jan 2011

@monik1 moc gratuluju 😵 A tiše závidím... 🤐 😉 Tak přeju hodně zdravíčka vám oběma 🙂 Mimochodem malej si vybral krásný datum.

cara.m
22. jan 2011

@haniula jak to má vystouplé? Hodně?

misha8
22. jan 2011

@verca84 ahoj my sme na tom podobne najprv nechcela sať lebo sa predčasne narodila , potom by aj sala ale mám malo mlieka , teraz sme už na druhom UM , prvé jej nesadlo,, dávam aj prso aby sala ...a odstrekujem aby mala aj moje ....no a boli sme u laktačnej poradkyni učila ma cez tu hadičku krmiť lenže to by som potrebovala 4ruky malá mi revala od hladu a potom sa mi dogrcala nemám nato nervy 😒

haniula
22. jan 2011

@cara.m má tu kůžičku hodně napnutou a docela ji to vylezlo více než měla...

haniula
22. jan 2011

@verca84 hele, ty jsi taky z ostravy????? se můžem někdy z prcky sejít a pokecat na živo 😉 ...

misag23
22. jan 2011

@vilca Vše nejlepší k narozeninám (doufám, že jsem to nespletla a máš je dneska 😀 ). Jaká byla oslava? Já jsem dneska umyla okno v kuchyni, byli jsme na delší procházce, ale pořád se nic neděje. Břicho a záda mě trošku bolí, ale nic zvláštního 😖 Jak se cítíš ty?

kinsli
22. jan 2011

@sova33 Jo koukala jsem do fotek led%dátek, že nás zatím nikdo nedal 😀 A předpokládám, že ani nedá 😀
Já bych to bez epina taky nedala. Kačka měla 4000g a měla jsem taky rupturu 3 😖
Vím jaké to je, fakt děs já skuhrala asi 3 týdny ☹

posílám odkaz na holčinu co dělá lednatka 🙂

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/damiana/albu...

kinsli
22. jan 2011

@verca84 Vyřešila jsem to stejně, večer mi u kojení usínal a pak se často budil, tak jsem ho nakojila a dala mu před spaním přes stříkačku dokrm. Tak jsem zvědavá jak dlouho bude spát. Přes den tahá tak není problém ale na noc mu ten dokrm nechám, jsem pohodlná, chci se vyspat 😉

nadja11
22. jan 2011

mam 9 dni do porodu, tak sme si dali jazdu v aute 3 hodiny, vraj to ma urychlit posun baby smerom von,tak som zvedava 😀 ,lebo ja som hore a muzik zaspal ako zarezany 😅

haniula
22. jan 2011

@kinsli já ji ted poslala naše info, ale jak jste ji posílali fotečku???

kinsli
22. jan 2011

@haniula taky jsem se ji na to ptala, asi na email 🙂

kinsli
22. jan 2011

@cara.m koukala jsem na tvoji anketu 😀 sama jsem na to zvědavá 😉 Myslím, že kg budu mít dole už další týden, ale ty cm fakt asi zpět nedám, Kačenka mě dala přes boky +4 cm a už se to zpět nevrátilo a Vojtíšek to samé taky + 4 cm. Prý se to nijak ovlivnit nedá, bud se to vrátí samo zpět nebo ne, ale naděje si moc nedělám 😒

cara.m
22. jan 2011

@kinsli 😀 no já už ani nemám tolik kg nahoře, ale mám právě problém s těmi boky. Já všechny kalhoty natáhnu pod prdel a víc ani ránu. A průser je v tom, že nemám v čem chodit a s nákupem nových věcí mám smůlu, protože bych se nestihla vrátit do dalšího kojení a ještě malý nemá režim, takže by se klidně mohl vzbudit dříve a brát ho sebou zatím ještě nechci mezi tolik lidí. Takže halenky nezapnu přes prsa a kalhoty a sukně neobleču. To jdeme příští neděli na vítání občánků, fakt nevím v čem půjdu 😝 A dneska jsem z toho měla depku, protože jsem vybrakovala celou skříň a fakt co obleču jsou tepláky a trička 😀 a v tom tam jaksi jít nemůžu. Když jdu nakoupit nebo k doktorovi s malým, beru si těhu džíny, ale ty už mi začínají být velké 🤐