Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky jednou jste tu některá dávala odkaz na nějaký super gel na bříško....Nebyl to klasický "pupík", ale něco jiného...to jsem neznala. Šlo by to sem hodit ještě jednou? Díky moc
ahojte, aktualizovala som tabulku...ak mi nieco chyba...tak sup - sup - napiste mi IP a ja to doplnim... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
@kinsli Ahoj, na vás jsme neměli 😀 Ten můj měl "jenom 3,75 a 52 cm, ale na mě to bylo akorát. Říkal manžel, že pak mluvil s doktorem, a kdybych ho na to poslední zatlačení nevytlačila, vezli by mě na sál. Ještě že jsem to už nevnímala. A šitá jsem teda komplet odpředu dozadu, takže si to dovedeš představit.
A ten čaj zkusím, mám ho koupený, tak uvidíme. Dneska má malý naštěstí klid.
@zuzik28 myslíš ten tymiánový krém z Justu?http://www.just.cz/produkty/bylinne_kremy/k5142
@haniula ahojky, tak vidím, že uspávání v postýlce je problém. My jsme na tom stejně. Prostě nechce být sama a pořád by byla jen semnou. Jenže mě z toho houpání nebo nošení už pak bolí pořádně ruky a záda ani nemluvě. Tak zatím hledáme co ji uspí, no zatím se snažíme at nám od 17 hod. nespí - v 20hod. dostane najíst a pak jde spát. Tak to se nám povedlo párkrát a vytuhla, a spala i 6 hodin v kuse. jenže někdy strašně řve a už si říkáme kdy na nás příjde sousedka 😀.
@annmarie ahojky, tak taky máte problém s pořádně naplněným bříškem? Já jsem to už také pak vzdala a dala maličké UM, byla hned spokojena a krásně dlouho spala. Když jsem ji krmila jen mlíkem tak se mi večer co 30 min. budila a já na druhý den byla kaput, tak ted dávám večer jen Nutrilon a malá mi spí oi 6 hodin. což je super. Mudr. mi to schválila, jinak stále ji přikládám, a odstříkávám. Prostě máme to kombinované, složité, ale časem si na to člověk zvykne a bere to jako normal. 😀 Jsem si nemyslela že budu mít takový problém s kojení ☹
Ahojte!!! Tak se malá dnes stala právoplatným občánkem ostravy-jih... byli jsme dnes na vítání občánků... ledva začali hrát, tak malá vytuhla 😀 ... dostali jsme krásný růžový polštář ve tvaru ovečky a bryndák z nápisem a datumem dnešním... pak hodím do fotoblogu fotečky... jinak ta kýla je horší a horší... mám dojem, že pláče bolestí, tak jedem v úterý na tu dětskou chiru, i když není objednaná... ☹
Ty fotky mi fotila poloprofesionální fotografka, víc jich má na fotoblogu. Jedna fotka stojí 35kč a dochází i do domu. Jestli by někdo z okolí OV na ni chtěl kontakt, není problém 😉 .
@verca84 my dáváme ještě Sabík, nosíme na tygříka, někdy mu pomáhá když je sám na bříšku, někdy když je rozbalený a necháme ho samotného kopat. TAky dáváme probiotické kapky. Ale někdy to vše pomůže, někdy ne 😠
@haniula myslíš že vás vezmou? my jsme tam objednaní a objednali nás až za měsíc a to tam prý bývá i přes to cca 50 dětí 😒
@verca84 ahoj my sme na tom podobne najprv nechcela sať lebo sa predčasne narodila , potom by aj sala ale mám malo mlieka , teraz sme už na druhom UM , prvé jej nesadlo,, dávam aj prso aby sala ...a odstrekujem aby mala aj moje ....no a boli sme u laktačnej poradkyni učila ma cez tu hadičku krmiť lenže to by som potrebovala 4ruky malá mi revala od hladu a potom sa mi dogrcala nemám nato nervy 😒
@sova33 Jo koukala jsem do fotek led%dátek, že nás zatím nikdo nedal 😀 A předpokládám, že ani nedá 😀
Já bych to bez epina taky nedala. Kačka měla 4000g a měla jsem taky rupturu 3 😖
Vím jaké to je, fakt děs já skuhrala asi 3 týdny ☹
posílám odkaz na holčinu co dělá lednatka 🙂
mam 9 dni do porodu, tak sme si dali jazdu v aute 3 hodiny, vraj to ma urychlit posun baby smerom von,tak som zvedava 😀 ,lebo ja som hore a muzik zaspal ako zarezany 😅
@cara.m koukala jsem na tvoji anketu 😀 sama jsem na to zvědavá 😉 Myslím, že kg budu mít dole už další týden, ale ty cm fakt asi zpět nedám, Kačenka mě dala přes boky +4 cm a už se to zpět nevrátilo a Vojtíšek to samé taky + 4 cm. Prý se to nijak ovlivnit nedá, bud se to vrátí samo zpět nebo ne, ale naděje si moc nedělám 😒
@kinsli 😀 no já už ani nemám tolik kg nahoře, ale mám právě problém s těmi boky. Já všechny kalhoty natáhnu pod prdel a víc ani ránu. A průser je v tom, že nemám v čem chodit a s nákupem nových věcí mám smůlu, protože bych se nestihla vrátit do dalšího kojení a ještě malý nemá režim, takže by se klidně mohl vzbudit dříve a brát ho sebou zatím ještě nechci mezi tolik lidí. Takže halenky nezapnu přes prsa a kalhoty a sukně neobleču. To jdeme příští neděli na vítání občánků, fakt nevím v čem půjdu 😝 A dneska jsem z toho měla depku, protože jsem vybrakovala celou skříň a fakt co obleču jsou tepláky a trička 😀 a v tom tam jaksi jít nemůžu. Když jdu nakoupit nebo k doktorovi s malým, beru si těhu džíny, ale ty už mi začínají být velké 🤐

@monik1 gratulujem.....boze zachvilu tu uz vsetky ste mamicky,len ja nic