Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca Ahoj 🙂 my jsme dneska 5.den po termínu, byla jsem na poradně, trochu mě tam postrašili kvůli preeklampsii, protože jsem měla vysoký tlak, už čtvrtý den mě bolí hlava a oteklá jsem jak hrom, naštěstí se z krve nic nepotvrdilo a Johanka se má fajn 🙂 ale už je to fakt dlouhé...ve čtvrtek jdu do rizikovky a teprve pak se začne plánovat co dál...každý den mi teď už fakt přijde jako neverending stoooooryyyy 🙂
@misag23 já jsem si koupila 3 balíčky těch poporodních vložek...když si vzpomenu na první porod, už jsem se na ty normální s křidélky, co drží tam, kde jsou potřeba, dost těšila...takže ty poporodní jen v porodnici a pak už hurá na nějaké normálnější 🙂 A co se týče světla u přebalováku, my ho máme v koupelně, a protože máme koupelnu docela velkou a máme tam takové lampy na 2 místech, tak vždycky rozsvítím tu vzdálenější, takže mimču to vadit nebude a já budu vidět 😉
@haniula super, nas zas pije 90 ml. asi mal ten rastovy sprut ci co, vtedy ked pil 120ml. potom zacal po vypiti takeho velkeho mnozstva vrackat a tak sme sa vratili na povodnych 90 sem tam 100ml. a budi sa kazde tri hodiny niekedy 3.5. takze u nas sa o prespatej noci zas neda hovorit... ale nevadi... vsak z toho vyrastie 🙂
Caute koceny. Tak sa hlasim medzi mamicky co maju ratolesti pri sebe. 19.1. o 13:50 prisiel na svet nas Kristianko s mierami 4220g a 50cm. Ziadny drobcek to nieje 😀 . Po vyvolavacke to slo hrozne rychlo kontrakcie asi od 11:00 a 13:50 bol vonku. Bez nastrihu ale s malym natrhnutim. Boli treba 2 stehy ale sme OK.
@albao fiha, no ozaj sa tu hodi to ze rastie vam malinka ako z vody...nam su 56 fuuu velike ze az, to mozno o tri tyzdne budu, uvidime, teraz je nam akurat 50, niekedy aj tak je velka, presne zalezi podla strihu 🙂 a kedze som nakupovala povacsinu same 56-tky tak som musela hned po porode dokupit mensejsie vecicky 🙂 ja vtedy a ty teraz 🙂
@haniula ahoj, tak to my u oblekání řveme když nandaváme čepičky. To je hrůza, ale prostě čepice to není naše. To se rozezřeme na celou Porubu, ale jakmile ji dám do kočíku a vyjedu z bytu tak už je tuhá 🙂) Jen je škoda že se zase tak ochladilo. už aby tu bylo Jaro a dalo se někde i sednout a pokecat si.
@annmarie - ahoj, tak to dáváš kočárek do sklepa?? Já ho dát do sklepa tak ho tam ránonemám. Jsem ráda za výtah, idkyž teda ted je staví tak že tam vejdem tak tak. Mít dvojčatka tak tam nevlezou ani za sebou. No to bychom museli asi řešit kladkou přes okno 😀 My na procházky chodíme jen an 45 min. Hodně se ochladilo, ale už aby tu bylo jaro a my mohly trajdat déle. Ráda se procházím a docela mi to chybí. S přítelem když sme byli sami tak to jsme špacírovali pořád. 🙂 ted budem špacírovat ve 3.
@verca84 ine mi nezostava len ho davat do pivnice...ale byvame v malom panelaciku, kde okrem nas je este sedem bytov, a z toho dalsie dve rodiny tu maju kocariky v pivnici 🙂 takze podla mna si ich navzajom aj kontrolujeme...a este k tomu tu je zabudovane v celom panelaku tie starodavne zvonceky bez vysielacky, cize sa nevies opytat kto to je a pustis len toho o kom vies, alebo sa ohlasi, cize cudzi maju dost obmedzeny vstup. este aj postarka ma kluc 🙂 🙂 🙂 a inak ono mnohokrat co su vytahy nemysleli na dvojcatka 🙂 kamoska aj ked maju vytah musi kocik nechavat v pivnici kvoli malemu vytahu a byvaju na siedmom 🙂
holky jukněte, konečně jsem udělala společnou fotku 😵
Ahojky ,tak sme od včerejška doma 🙂 musím říct že jizva bolí a bude bolet dlouho ☹ Ještě jsem vás nečetla tak gratuluju novým maminkám 🙂 Včera to byl pěknej zmatek to musím říct 😀 ale už je dobře 🙂 malá se napapká a spinká(pěkně sme se rozkojilli) malá se mi 3 dny nechtěla přisát k levýmu prsu a já byyla už zoufalá.A sestry od miminek neporadily -musím říct hnus přístup k nám co rodili císařem,ale sestřičky co se staraly o maminky tak super.Přeji všem čekatelkám rychlý porod a at už mají uzlíčky u sebe .Já na ten náš poklad pořád musím koukat 😀 Jo a zkusila jsem schválně dát dudlíka a maličká ho nechce 😀 takže sem jí domluvila když byla v bříšku že žádný dudel nebude 😀 😀

@elzu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀