icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
18. máj 2010

majamat: Měla jsem cukrovku, ale teď se hlídám, mě se velká miminka líbí, alespoň jsou za co chytit, ale na druhou stranu, ten porod s menším dítětem cca 3,40 kg musí být lepší 😉
Jo ale ona taky Kačka byla děsně oteklá, prá to bylo kvůli tomu, že jsem byla mega oteklá já. Ona 3-4 dny po porodu pořád čůrala a dostala se na váhu 3650g.

danata3
18. máj 2010

teeeda, clovek tu chvilku nie je a vy toho tolko popisete... 😀
vitam nove januarovky. 🙂
nasla som nejaky ten tehu kalendar - http://www.abcknihy.sk/Kniha/tehotensky-kalenda...

adrous
18. máj 2010

no my měli bez 20 gr 4 kila a taky z toho nedělám drama 😀 😀 😀 😀 že kinsli 😀

majamat
18. máj 2010

nemala si to teda jednoduche. ani sa to nezda, kolko komplikacii moze byt pocas tehotenstva. ale tvoja dcerka mala aj dost dobru dlzku

melli17
18. máj 2010

mně právě bylo divné to bodání na pravé straně podbřiku..to jsm u malé neměla a prsa mě bolela až později tak netuším co se se mnou děje..uvidíme,jen se ten čas strašně vleče...jo a žaludek mam každé ráno jako na vodě asi tři dny,pak s enajím a ok

adrous
18. máj 2010

mam dost jdu spát je mi fakt blbě pořád těžko z něčeho ☹

jojci29
18. máj 2010

my tiez nabudeme mat ziadneho krataska,mm meria skoro 190 ja 171 a ked bude postavou po mne budem mat co robit,ale rada si to vytrpim

kinsli
18. máj 2010

jojci29: co je spinálka ?? 😅

Jo holky a to jsem rodila 37+3tt kdybych měla rodit na 40tt tak by měla tak 4700g a 57 cm 😀
ale znám holčinu co měla chlapečka 58 cm a když jsme byly na dětským tak mi sestřičky vyprávěly
že tam měli holčičku 61 cm a 6100g 😅 a to spontální porod 😨
ty jo tak to bych snad ani nepřežila 😝 To byla maminka si hodně silná diabetička, jinak mě nepříjde normální, že by dítě tak moc narostlo 😔

majamat
18. máj 2010

mne byva zle najviac rano. dnes som sa v robote dost napchavala a zle mi nie je. asi to byva z hladu. ak to takto pojde dalej, tak budem pekne gulata.

melli17
18. máj 2010

moje malá měla 54 cm 🙂

majamat
18. máj 2010

to su riadne miery. zdrave tehotenstvo to urcite nebolo. je to velmi nezvycajne.

jojci29
18. máj 2010

dobru noc adrous,ja sa teiz pomaly lucim,zajtra vstavam rano a este mame poobede poradu takze do postele sa dostanem straaaasne neskoro.a co je najhorsie nepospim si poobede,ani dnes sa nezadarilo

majamat
18. máj 2010

aby to blbo nevyznelo, mam namysli to 6kg babo.

kinsli
18. máj 2010

adrous: no co by jsi chtěla vždyť je to chlap 😝 a ještě jsi přenášela 😝
Žádnou kovbojku z toho nedělám, psala jsem rovnou, že mi na porodu nic strašného nepřišlo, klídně bych jí šla zítra porodit znova 😝 Porodu jsem se nebála a ani dalšího nebojím 😝

majamat
18. máj 2010

dobru noc baby, krasne sny.

kinsli
18. máj 2010

majamat: Jasně, jsem pochopila 😀 😀 😀

jojci29
18. máj 2010

spinalna anesteza-znecitlivenie tela od trupu nadol.To bolo dost nezodpovedne nechat ju spontanne rodit.Niektory lekari su ozaj geroji

kinsli
18. máj 2010

holky není to krása 😵 😵 😵

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

majamat
18. máj 2010

kinsli, je krasna.

lenka47
18. máj 2010

mne to tvrdi manzel ze sa mi zvacsili prsia ja to zatial nejak nevnimam, ale bolia dost hlavne bradavky...ja nosim take elasticke sportove podprdy tak na nich to tak nie je vidno-prisposobia sa 🙂

jojci29
18. máj 2010

mala je nadherna,krasne velke ocka,maminka je pravom hrda 😉

kinsli
18. máj 2010

ona byla už na ultrazvuku v 30tt syslík 😀 😀 a kulatý obličej má do teď i když je drobná, ale už né tolik 😉

lenka47
18. máj 2010

kinsli krasna je 🙂 😵

jojci29
18. máj 2010

ale fakt uz dobru noc vsetkym,mozno sa zajtra podari mi nakuknut aspon na chvilu.

majamat
18. máj 2010

mna uz nejak bradavky prestali boliet. podprsenky mam rozne a najdem nastastie aj elasticke, ale niktore maju tensie ramienka a tie ma rezu. mam teraz dost velke cislo kosickov 75D. je to trochu problematickejsie najst nieco v obchode. skusala som aj podprdu na kojenie, ale nemali moje cislo.

melli17
18. máj 2010

holky jdu taky..tak dobrou a zítra ráno vám dám vědět jak to dopadlo ☹

kinsli
18. máj 2010

Holky letím spát, papa zítra večer 😉

majamat
18. máj 2010

dobru noc kolegyna.