Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neposedna aj my sme mali problem s bruskom.teraz davam do kazdeho papania espumisan,alebo zalievam mliecko feniklovym cajikom,kedze my sme sa nemohli dojcit.a ten espumisan je velmi dobry.nema ziadne vedlajsie ucinky a maly je krasne spokojny.kakame 2-3 X denne.len sa nasmejeme,ako stale prdi,ako parnik. 😅 😀
@misag23 No mně v porodnici řekli, že hned v pátek musím k Dr. kvůli vážení (přibíral málo), tak mamka to šla k Dr. pozjišťovat a protože tam Dr. zítra není, řekla, že máme přijít dnes o půl třetí.. Možná kdybychom tam nemuseli kvůli tomu vážení, že by taky přišla, fakt nevím.. JJ, to cévkování - prý když se po porodu nevyčůrám, že mě vycévkují a mě to prostě vůbec nešlo, i když se mi chtělo čůrat, tak ty svaly neposlouchaly...
@misha8 děkujii 😉
no cvičenie , bicyklovanie, masírovanie v smere hodinových ručičiek ,nosenie to pomáha iba na chviľku, mali sme aj také kvapky na travenie SAB SIMPLEX ....niekedy musím pomôcť rektálnou rurkou potom sa vykaká ...ale mava to dosť často :((((
@ajkalc chcem sa opýtať ako ten espumisan dávkuješ? Tiež ho mám už doma a nemám odhahu ho malej dať, lebo neviem koľko krát za deň a koľko kvapiek mám dať.
@monik1 tiež gratulujem 🙂 a na to cievkovanie si tiež ešte spomínam ... našťastie nebolo to také hrozné ako som sa bála 😉
ja ho davam do kazdeho papania.25 kvapiek.nema to ziadne vedlajsie ucinky.len semtam vynecham,ale vtedy zalievam mliecko tym cajikom.ale kludne mozes tie kvapky dat do kazdeho papania.radsej to,ako pozerat sa na trapiace sa babatko.
@lavazza Na Johnson je veľa detí alergických. Myslím že najlepšie kúpať v takom prípade len vo vodičke resp. repík. Harmanček je vraj alergén.
@martuska75 ja ho davam do kazdeho papania.25 kvapiek.nema to ziadne vedlajsie ucinky.len semtam vynecham,ale vtedy zalievam mliecko tym cajikom.ale kludne mozes tie kvapky dat do kazdeho papania.radsej to,ako pozerat sa na trapiace sa babatko.
@martuska75
@luuca1 Na všecko zlé zapomenem, ale druhé dítko si ještě rozmyslím 😀
Holky, koupe se před kojením nebo po kojení?
@monik1 No mne to tieždosť dlho trvalo 😉 Kúpe sa pred kojenm aby sa bábo nedogrckalo 🙂 ale nesmie byť už veľmi dohladované.
@ajkalc vďaka. ale papáme aj 6 až 8 krát za deň - nie je to veľa?
Ahojky holky tak zítra jdeme poprvé s malou do poradny 🙂 a jedeme i do nemocnice na screening sluchu 🙂 četla jsem že má maličké spinkat -tak doufám že Nelí bude hodnoučká
@martuska75 my papame 9-10 X denne.a davam do kazdeho.ale pouzivame to len tyzden.urcite po case nebudem davat do kazdeho papania.len teraz este ano.zajtra idem do poradne,tak sa opytam doktorky.ale aj v navode je napisane,ze do kazdeho papania.nemyslim,ze by malo uskodit.ale urcite sa zajtra opytam
@ajkalc daj mi potom prosím vedieť, ďakujem.

@verca84 hej malinká trpí na bruško tlači tlači plače nevie vytlačiť .....musím jej davať aj rektalnu rurku :(( zapeká ju UM ..skúšam všetko len tento pupík ešte nemám ..