icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monalis
31. jan 2011

@vilca Moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka. Užívejte si malého 😵

kinsli
31. jan 2011

@lolelole Já když si to převedu na sebe, tak kdyby mi někdo kažhou hodinu ukrojil půl brambory a dva kousky řízku tak ho asi po třetí hodině sežeru 😀
Dítě má zásoby 48 hodin, pak už mi to příjde mučení.

kookaij
31. jan 2011

@ajkalc ja používam tiež Pampers Premium Care,sú perfektné,dokonca lepšie ako New baby,naozaj pekne absorbujú pokakané,len mi je ľúto,že u nás sa dajú ťažšie zohnať a hlavne keď je akcia tak ich nemajú,dokonca teraz som ich zohnala v Bille v Skalici za 9,99€,ale už nemali všetky veľkosti a pani hovorila,že už ich ani nebudú mať,že ich dopredávajú,lebo sa im moc nemíňali.Dúfam,že sa ale neprestávajú vyrábať?

kinsli
31. jan 2011

@monalis Tak počasí nám zatím vůbec nepřeje ☹
19.2. odjíždíme na hory tak doufám, že bude lépe, aby jsme je nestrávili na penzionu ☹

cara.m
31. jan 2011

@monik1 jaktoooo? že Tě nevzala porodnice? Zrovna Tebe???? A kde jsi tedy rodila?

kinsli
31. jan 2011

my ted máme sleep and play, ale do teď jsme měli pampers. Na takovéto prťátka co toho moc nejí mě příjde jedno co kdo dá za plenky 😉 Kačka měla pampers asi do roka, pak když už pila ty svý pulitry, tak jsme museli přejít na jiné. To už pamperska fakt nedala 😀 😀 😀

monalis
31. jan 2011

@kinsli No, počasí nic moc. Říkám si jen, že když už mrzne, mohla by se zastavit ta chřipková a virózová epidemie. Doufám, že bude brzo lépe. Teď jsem četla, že únor má být teplejší tak Vám snad ty hory vyjdou 😉

kinsli
31. jan 2011

@cara.m My máme Ergo, mě manduca nevyhovovala. Ale co jsem vyčetla tak pro menší postavy je lepší manduca a pro větší ergo 😉
Jinak začneme nosit až tak od 4-5 měsíce. Ted to fakt nejde jaká je kosa a hlavně nemám novorozeneckou vložku 😉

kinsli
31. jan 2011

@monalis No to jo je to fakt děs ☹ Kačka ještě pokašlává a malý občas taky ☹
Ale proti minulému týdnu super 😵 Kačku už jsem pustila na chvíli ven.

cara.m
31. jan 2011

@kinsli já se rozhodla, že malého vezmu do obchodu a vyzkoušíme, co bude nejlépe vyhovovat. Protože fakt nevím, design se mi nejvíce líbí u Beca, ale to není všechno, že ano, tak uvidím. Taky chci nosit až bude tepleji, ale na doma se to taky určitě hodí 🙂 😉

cara.m
31. jan 2011

@kinsli a využíváš nosítko? Já první říkala, že ho nepořídím, ale teď zase si říkám, že je fajn ho mít, ale pořád nevím 🙂

haniula
31. jan 2011

@vilca gratuluji!!!!

A jestli jsou tu ještě nějaké maminky nové, tak taky gratuluji!!! Nestíhám dočítat, malou v poslední době trápí bříško!!

ajkalc
31. jan 2011

@monik1 no ak precural pampers,tak zrejme by precural aj ine.niekedy proste cikame viac a niekedy menej.ale nechcem obhajovat pampers,ked ich predavam.nemusi to totiz posobit doverihodne potom.viem,ze sleep/play su nizsia trieda,tie sa precikaju hocikedy.ale activ a zvlast premium su fakt vysoka kvalita.ako hovorim,niekedy cikame viac.a vtedy by uz ani konkurencia tiez nestacila 😀 😀 😀 😀

kinsli
31. jan 2011

@cara.m myslíš nosítko jako Ergo??? No zatím ne, nemám novorozeneckou vložku. Na doma určitě nepotřebujeme, Vojtíšek je vzhůru tak možná akorát při koupání 😀 A občas se vzbudí při přebalení ale to fakt ne chviličku, jinak spí i u jídla no prstě náš malý salámista 😀 😀

Jinak zpíš bych být tebou využila někoho kdo ty nosítka má a půjšila si je třeba na víkend. Když se s nosítkem projdeš na 5 min. tak to nepoznáš které Ti víc vyhovuje. Já To Beco vůbec neznám, schválně na to juknu 😉

ajkalc
31. jan 2011

@kookaij urcite sa neprestavaju vyrabat.predavali sa tazsie,lebo boli drahe.ale teraz viem,ze cena isla tak prudko dole,ze sa nestihaju vyrabat.preto ich tazsie dostat.aj v tescu bola nizka cena a skoro vobec ich preto nemali.inac,ked som bola v porodnici,tak som videla,ze skoro vsetky maminy mali pampers.tak asi su s nimi spokojne.a premium su vyssia trieda ako activ.preto si s nimi spokojnejsia 🙂 . ja na ne fakt nedam dopustit. mala som par ks konkurencnych a ked sa maly pokakal,tak bol cely vymachleny od hovienka.pri premiumkach sa vymachli az vtedy,ked toho do nej nakladie strasne vela.inac pri "normalnej" davke,sa pekne hovienko prilepi na tu textiliu a lahsie ho viem potom oriadit 😀 😀 😀 😀

kinsli
31. jan 2011

@haniula chudinka ☹ nás zatím jen jednou a to pomohla weleda.

jo když jsme u toho bříška tak po večerech když dám Kačenku spát tak pročítám různé diskuze a články. Tak probiotické kapičky se musí kupovat jedině v lékárně a nesmí být bez lednice déle než 1 hodinu jinak ty bakterie chcípnou a kapičky jsou bez účinku.

ajkalc
31. jan 2011

@kinsli sleep/play tiez vyraba pampers. 🙂 😉 len sleepky su tie lacnejsie a menej lepsie.

janettan
31. jan 2011

novým maminkám blahoželám a tým, čo ešte čakajú svoje bábätka prajem veľa trpezlivosti, užívajte si ešte svoje veľké brušká .... viem, čo prežívate, lebo som tiež týždeň prenášala a každý večer zaspávala s pocitom, že už to možno príde .... 😕

zuzkaro
31. jan 2011

@ajkalc no a mojmu drobcovi sa v nich ani trosku nepaci, akonahla sa pokaka tak sa rozplace a zobudi a musime sa prebalit :D
takze mame klasicke latkove plienky a tie sa nam pacia 🙂 ale ja som zastankyna latkoviek :D
ale tie premium care mame aj my ak nahodou 🙂

zuzkaro
31. jan 2011

vsetkym novym maminkam prejem vela radosti z babtkami a najme kooopec mliecka 🙂

cara.m
31. jan 2011

@monik1 aha už jsem si to četla, ale teda "užila sis" ☹ 😒

zuzik28
31. jan 2011

@cara.m Já mám manducu...ta má v sobě rovnou novorozeneckou vložku a jsem maximálně spokojená. Ale jak píše Kinsli, každému vyhovuje něco jiného. Každopádně bych doporučovala ergonomické nosítko...

nadja11
31. jan 2011

@llenkapettko
@mimirinko sme mali navstevu, takze tak...
v porodnici na ctg nic noveho, ziadna (nechali ma 3/4 hodiny napojenu) kontrakcia, krcok na spic prsta, ako naposledy 3.1., poslali ma domov s tym, ze ak by nic, tak mam prist vo stvrtok znovu na KO. prenasanie po termine riesia az na 10- 14 den, podla vysledkov , sa mame na co tesit, za 14 dni tu je predsa valentín!!!! porodna asistentka mi ale hovorila, ze deti vacsinou neomylne chodia na ten datum, v ktory boli pocate, a to u nas teda na 100% bol 2.maj!!! takze 2.2. to bud potvrdim, alebo vyvratim 😀
ja osobne som pocas prveho tehu pribrala 36kg, pri tomto 4 kila, a to mam vsetko len na bruchu, lebo mne padaju z bokov aj leginy 38, pri vyske 172, skor mam pocit ze nebyt tehu tak som aj schudla, mne su velke v stehnach dokonca aj rifle co som nosila pred tehu, aj ich zapnem pod bruchom, ale to ma zacne pichat podbrusko, tak nosim tehotenske leginy, a aj tie mi plantaju na stehnach a na riti, inac jem to co predtym, v mnozstve sa neobmedzujem, snad to budu naozaj tie hormony naopak, lebo ja si spravim puding, alebo snicel aj o pol 1 v noci 😝

neposedna
31. jan 2011

ahojky!!!
dnes kontrola na poradni, mame 5 tyzdnov a 4490 gramov, za 2 tyzdne sme pribrali 800 gr 😀 😀 😀 uplna fantazia..... takze mliecka mam pre malu dost 🙂 🙂 🙂
dakujem babenky za nazor ohladom nausniciek, ja viem, ze nastrelenie je bezbolestne, resp. ako pichnutie ihlou, sama mam 3 nausnice navyse nastrelene 🙂 🙂 🙂 ale u nas neviem o nikom, kto by nastreloval nausnicky malym babetkam, dnesm som sa doktorky pytala, povedala, ze sa mozme dohodnut na buduci tyzden, ked budeme na dalsej poradni, ze na to treba klud, ved to je na cely zivot 😀 😀 😀 a ona prepichuje 😢 ale to zvladneme, vsak prepichovala uska aj mne 😀 😀 😀
na buduci tyzden nas poslali na kontrolu noziciek v 6. tyzdnoch, tak som zvedava, bo prve 3 tyzdne v nemocnici nam ju nebalili nasiroko, ja teraz doma to trochu flakam, cez den je zabalena ale v noci mi to nezniesla, zle spala 😉 tak nebalim na noc a ked ma problem s prdikmi a kakanim, tak davam dolu postolky 😉 😉 😉 no nenecham ju trapit este viac 🙂

kamusek
31. jan 2011

Přeju hezký večer. Holky, chtěla jsem se zeptat, některé jste tady nedávno psali, že nemáte moc dobré zkušenosti s monitorem dechu Nanny?! Můžu se zeptat proč? My ho koupili a dneska v noci začal houkat i když malá byla úplně v pohodě. Vyletěla jsem z postele jak tajfun, strašně jsem se vyděsila. Teď nevím, jestli jít monitor reklamovat nebo se spíš bát a říct zítra něco doktorce. Dle mě je to spíš vada výrobku nebo myslíte, že by mohlo být něco malé? Děkuji za odpovědi 🙂

llenkapettko
31. jan 2011

@nadja11
no škoda, že nič nové 😒 žiadna kontrakcia? to sa mi až veriť nechce
ja som trochu nazrela ako sú na tom februárovky - teda, hneď som to radšej vypla, zbytočne ma to iba deprimovalo. už tretina porodila. a my...stále tu 😢
na toho Valentína by to bol síce pekný dátum.....ale to už by som neprežila!!
ja mám to brucho tak neuveriteľne vysoko - ach jaj
dala si mi chrobáka do hlavy s tým dátumom počatia - ja vôbec neviem 😀

cara.m
31. jan 2011

@zuzik28 egronomické chci určitě - přemýšlím o Manduce, Becu nebo Ergu

kinsli
31. jan 2011

@kamusek právě kvůli falešným poplachům.

llenkapettko
31. jan 2011

@nadja11
podľa poslednej menštr. som si vypočítala...že kedy asi
a mne to vychádza na 9. 😢 pomooooc
takže som sa rozhodla neveriť tomuto neomylnému pravidlu

kinsli
31. jan 2011

@nadja11 jak vy to holky dělate, že tak krasne pribirate 😀